Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 4 e kadar eziet çekiceksin böle diyosun yani =) öhs ben cok pis saklanırım ölmem merak etme nıahah[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaşlar msn ekleyin beni: [email protected][signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 [email protected][signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben yeni kaydoldum da nerden başlanio, her bölüme girdim okudum ne neymiş die fikir almak için de, nerden başlanır bu oyuna?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Şu atış olayı için silahım war mermide war ama atış atılmıyo niyedir bu olay?[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tommy gun al[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 level 4 e geldım. su yukardakı puan yazıyo ya o ne işe yarıyo bilen var mı ya?[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben lvl4 ü yarılayıp öldüm beyler aman dikkat ilk 48 saati çok iyi değerlendirin. lvl kasmaya çalışmak pek de akıllıca deil. 3. lvlde bütn seti (zırhlı lincoln + 2koruma + silah + zırhlar + motorsiklet) toplayın ve sadece araba çalımından para kasın ilk 48 saatte full oynayıp lvl4 ü yarılarsınız belki daha fazla olursunuz neyse, 48 saat bittiği anda artık oyun başlıyor asıl. saat başı şehir deiştirmeniz lazım. yoksa yaşatmazlar. ilerki lvllerde arkadaşlarınızla şehir dışında yollarda arabalı baskınlar yapabilrsiniz arkadaşlarınızla ve bütün oyuncuların oylarıyla oyundaki en eğlenceli şey seçildi bu. [email protected] ben de varım aile çete vs. herşeye ama şu konuda emin değilim online iken saat başı seyehat yapmak tamam da. bence offline iken de adamı sığınakda bırakmak lazım. acaba offline iken ölme ihtimalimiz var mı?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi [Bu mesaj muzcu tarafından 22 Ağustos 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 biz muzcuyla baya organıze olduk. tum barafranca'lı patileri beklıoruz. don pati die aıle kurucaz :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Herşeyi tamamlayarak son hızla ilerliyoruz, sığınak da ölme ihtimali yok diye biliyorum. 4 den sonra hapisaneye girmemeye dikkat etmeliyiz sanırım. Araba çalarak para kasıyorum ben şuan 3 de %40 ım geliyorum az kaldı =)[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehehe biz MoMo ile e5 baskını düzenliyoruz. ilk baskınımızda her ne kadar beceriksiz olsakta, ikinci baskında güzel seyler yapıcas[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bana oyundan msj atin "cinali" nickim patiden oldugunuzu soleyin atraksyon yaparis :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu arada caldiginiz cok hasarli arabalari kenara koyun satmayin sakin cunku aileye girdiginiz zaman arabalari eritip kursun yapabiliyorsunuz[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende başladım dün akşam Picciotto oldum bile :) daha araba çalamadım ama kokoreççiye kafayı taktım geberticem onu :) kıl oldum elemana sürekli ona dolanıyom[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Guzelmis yawas yawas ilerlicez artik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 e5 baskısı yapçak olan var mı[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yahu ben bi türlü kayıt olamadım neyi denesem kullanılıyor diyor kim lan kullanıyo sin158964 ü ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar