Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skype out

muzcu

Öne çıkan mesajlar

sadece internet parasını ödüon gayet beleş benim bildiğim (skype öyle diye biliyorum , ben kullandığımda beş kuruş ödemedim)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger yabanci ulkeden hat almaktan bahsediyosan bilmiyorum
ama kredi kartiyla odeyerek bilgisayardan cep telefonu aramaktan bahsediyosan defalarca kullandim gayet guzel calisiyo, kartli aramalara gore daha ucuz
sadece skype'ye belli bi ucret oduyosun oda sitesinde yaziyo nereye aradigina gore[signature][hline] sdf

[Bu mesaj green_martian tarafından 02 Eylül 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Skypeoutun her destinasyon için farklı ücretlendirmesi var. Önemli olan nokta nereden aradığınız değil, nereyi aradığınız zaten.

Buradan bütün destinasyonlara uygulanan fiyatları bulabilirsiniz. Dediğim gibi nereyi aradığınız önemli; yani Antalya'da oturup yan komşunuzu aramanızla Amerika'dan Antalya'yı aramanız arasında fiyat farkı yok.

Gidip sitesinden dl ettikten sonra kredi satın alıyorsunuz 10 veya 25.-EU şeklinde, oradan düşüyor sizin görüşmelerinizi. Aylık sabit ücret ve / veya fatura gibi birşey yok yani, konturlu hat mantığıyla çalışıyor.

Aranması en pahalı ülkelerden biri Türkiye, ve hem sabit hat hem de Telsim Turkcell ve dğer GSM operatörleri için fiyat vermiş arkadaşlar. Fakat hesapladım; benim Fransa'yı arayıp 10 dakika konuşmamın maliyeti 1,7.-YTL ye geliyor mesela.

Ben çok beğendim, öneririm.

edit; yahu ne satın alması, hangi kırık? zaten skypedan arıyorsun diğer destinasyonları, sadece kredi satın alıyorsun. kırılacak birşey yok yani ortada =]

[Bu mesaj Nefr tarafından 02 Eylül 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki skype out'a güvenebilir miyiz. kredi kartı numaramızı vericez sonra kontor deilde konuştuğumuz kadar çekerse. onun hesabını yapamayız. kesin kontor sistemimi var yani belli bir miktarı vercez skype outa o da bize şu kadar süre konuşma hakkı vericek ok?
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
UP'Ladım topici.
Skypout almayı dusunuyorum su an arayacagım yer KKTC Cep telefonu sitede destinations bolumunde Cyprus-turkish republic var bunun yanında Cyprus ve Cyprus mobile var sanırım bunlar Güney kıbrısdan bahsediyor. KKTC için verdigi dakika başına fiyat ise 0.106EURO gibi bişey. Hesaplayınca 1 saat konuşma TL olarak 10 YTL gibi bişye denk geliyor.

Turkıye fıyatlarıda pek farklı degıl sanıyorum kı bundan

Kullanan varmı şu anda memnunmu ses kalitesi falan nasıl?

[ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 19:45 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...