hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 zıppo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gazlı çakmak en güzeli.kibrit ve zippoda bogazını yakan bir tad geliyor hoş değil.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: fastreload, 01 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki: kermitin bi topici vardı ama arayamam şimdi "BONEEEE GEL İKİ DAKKA LAZIMSIN!!11" *! Alexi rpsi yapar* BONEEEE !!!!!!!1111birbirbir[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tahakiraz ben de artistim dövecek misin?[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ok pls [Bu mesaj elaidi tarafından 01 Eylül 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Zippo ile yakılır bugun elemanın biri ateş istedi uzattım oo güzel çakmak dedi direk bendeki hareketr *!Zippoyu kapatır* -- Çakmak Değil O ZİPPO[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 desert eagle la yakılmalı sigara az kaldı birazdan gidiyo garbıça :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ayrıca konu dağılmasın.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 pek tabi normal:Dsana yanıt vermedim ki her zman forumdatopici acana yada konuya yanıt olmuo elaidi.. nese uzatmayacam.. ben bilmiorum sigara içmiorum ben[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Zephyros, 01 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki: tahakiraz ben de artistim dövecek misin? bugün kandil:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tahakiraz, 01 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki: ti pek tabi artistsin.. topici beğenmiorumdemedim saçma dedim,bunun yorumlandırması herkese düşer ne alakası var görevlilerle falan..bende yourumumu yapıp saçma dedim.. senin gibi çok var böle sitede genç,tavrım sanada diildir senin gibi bu modda olan arkadaşlaradır.. ara gör ortalığı karşıtırma mesajı diilki bu fikirmesajı.. bundan da rahatsız olacaksan böel bi topic açmayacaksın..her türlü fikir ve düşünce gelecek..ona göre tutum alacaksın vs. Öncelikle arkadas bir soru sordu topic acip topigimi yorumlayin nasil olmus beyendinizmi demedi.. Bu yorum topigi degildir ha yorum yapicaksan özelden yap sevmiyoruz kisacasi... 86 lisin cok yaslanmisin hakkaten bana genc dedin hos oldu bende 11 yasindayim zaten... kendi artistligini kendin kabul ettin..Topigi acan ben degilim... quote icinde quote yasak.. Bütün sorularina cevap olmustur umarim. Edit : Cok gereksiz tartisma oluyo iste simdi hiyarlik yapiyorum bende...Konu kapansin tartismaya degicek bisey yok ortada.. Ayrica ELA ARKADASIM AZ BI SAYGI !!!!!!11111 jnms =))))999[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kibritle yak ama yanındakının suratına surterek :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 TOPİCİM HOŞ YERLERE GİTMİYO P.M PLS[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kürt sorunu patlak vericek bence[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yok artık alisami[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: elaidi, 01 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: TOPİCİM HOŞ YERLERE GİTMİYO P.M PLS dün akşamı unuttun galiba[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: RedallHoor, 01 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Zippo ile yakılır bugun elemanın biri ateş istedi uzattım oo güzel çakmak dedi direk bendeki hareketr *!Zippoyu kapatır* -- Çakmak Değil O ZİPPO gereksiz artislik[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 amerika türkiyey saldırdı semrahanım kurtlar vadisinde oynayacak ben yatıyorum iyi geceler ps:asparagas[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kibrit ile yakılmamalıdır çünkü kibritteki kimyasallar alacağınız tadı değiştirir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olmadı genç nese uzatmayalım daha fazla.. hehe bu sitedeki çoğu insan artist eet bende dahil. artist olmasaydın bu adam bi halt bilmio özelden şey ettirimderdin..dimi? ama yok yorum yapılmayacksa sadece cvp verilmek varsa kurallardada özür dilerim..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Topic nasil harrast edilir basligi altinda tutorials bolumune tasinmasini oneriyorum.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tahakiraz, 01 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: olmadı genç nese uzatmayalım daha fazla.. hehe bu sitedeki çoğu insan artist eet bende dahil. artist olmasaydın bu adam bi halt bilmio özelden şey ettirimderdin..dimi? ama yok yorum yapılmayacksa sadece cvp verilmek varsa kurallardada özür dilerim.. Al yakaladin tamam 2 mizde artistiz ama iste fazlada uzatmiyalim..kepaze olmiyalim... itiraf ediyorum beni elaidi saldi senin üstüne sonra kendisi aradan sivisti olmaz böle sey az bi saygi arkadasim... Haraslamak lazim topigini..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence sigara yakmak, insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bayat.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kibrit bozuyo tadını, zippoda . en güzeli dandik bakkal çakmakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar