elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Çakmak mı kibrit mi? Kibritle yakınca hoşuma gitmiyo nedense..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yakisan neyse onunla yakılmalıdır, ayrica dikkatle yakilmalidir yoksa benim gibi arkadasinizin burnunu zippoyla yakabilirsiniz.Ee napalim cahillik pek isim olmadigi icin sigara yakmayla falan.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben ocakta yakmayı severim[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. [Bu mesaj Revenge tarafından 01 Eylül 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ocakta yakin... Saclarda gidiyo biraz.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 saçma topik[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tahakiraz, 01 Eylül 2005 01:48 tarihinde demiş ki: saçma topik Offf sagol ya sen olmasan napardik biz süper engin tecrubelerinle aydinlattin bizi... (Saçma kisilik)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe bende artsitim sende. sonu hayr ola[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 cok optimist, saygi duydum :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kermitin bi topici vardı ama arayamam şimdi "BONEEEE GEL İKİ DAKKA LAZIMSIN!!11"[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sigara bir lezzettir hayatımızdaki,hangi şekilde yakıldığında bize daha çok keyif verdiğini paylasmak önemlidir,saçma falan değil. bence kibritle yakması daha zevkli ama ilk başta tadı sanki bi kotu oluyo,çakmak diyim.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 01 Eylül 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bununda tutorialı yazılmıştır bence:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kafayı duvara sürtüp yakmak caizdir. DUMAN AVCISI OLDUK BİZ ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tutorial'ı yazılcak bi konu değil. Çakmak mı kibrit mi? Bir soru. Nasıl yakılır demiyorum.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çakmak.. zippo.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yandıktan sonra isterse lav ile yak farketmez.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=139062 ahah burada çakmak tercih etmiş arkadaş:D eheh kibrit bana itici geliyor valla. Çakmak(güzel şekilli bişi olsa) tercihim:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 meşaleyle yakılmalı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tahakiraz, 01 Eylül 2005 01:50 tarihinde demiş ki: hehe bende artsitim sende. sonu hayr ola Ben artist degilim... 1000 kere tartisildi kardesim eger topic sacmaysa beyenmiyosan ilgini cekmiyosa mesaj atilmiycaksin.. Sacmaysa buna görevli karar verir zaten sana düsmez... Az bi arastir az bi eski yazilari oku sevmiyoruz böyle seyleri...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ok pls [Bu mesaj elaidi tarafından 01 Eylül 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 zippoda ilk 2 nefeste benzin tadı geliyor direk öeh. onun dışında kibrit çakmak pek farketmez.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Off su olay yasama sevincimi yok ediyo binaenaleyh öl geliyo :( edit:sigara yakma olayi deil [signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. [Bu mesaj daverc tarafından 01 Eylül 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sigara kullanmıyorum ama mangalda her şeyin tadı ayrı oluyor bi dene derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o benzin tadı hosuma gidiyor o yuzden zippo[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Jester, 01 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: zippoda ilk 2 nefeste benzin tadı geliyor direk öeh. onun dışında kibrit çakmak pek farketmez. kibritte de buna benzer bişey var. benzin değil ama benzeri[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: CrayTotem, 01 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: tahakiraz, 01 Eylül 2005 01:50 tarihinde demiş ki: hehe bende artsitim sende. sonu hayr ola Ben artist degilim... 1000 kere tartisildi kardesim eger topic sacmaysa beyenmiyosan ilgini cekmiyosa mesaj atilmiycaksin.. Sacmaysa buna görevli karar verir zaten sana düsmez... Az bi arastir az bi eski yazilari oku sevmiyoruz böyle seyleri... ti pek tabi artistsin.. topici beğenmiorumdemedim saçma dedim,bunun yorumlandırması herkese düşer ne alakası var görevlilerle falan..bende yourumumu yapıp saçma dedim.. senin gibi çok var böle sitede genç,tavrım sanada diildir senin gibi bu modda olan arkadaşlaradır.. ara gör ortalığı karşıtırma mesajı diilki bu fikirmesajı.. bundan da rahatsız olacaksan böel bi topic açmayacaksın..her türlü fikir ve düşünce gelecek..ona göre tutum alacaksın vs.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar