BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Herkes yarın git diyorda yarın pazar adliye kapalı olmaz mı :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Olay cuma günü oldu yahu =) bugun gidilicekti normalde ama gitmedim pls =P[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 03 Eylül 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Olm Tel Falan Alacaksin...Cacik Olacak O Is...Olmaz Ole Kuru Kuru..Kahramanligin Karsiligini Alacaksin... :D Bak Butun Kahramanlarin Bi Kari Kizi Var...Seninde Olucakki Tam Kahraman Olacan :D
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 itiraf.com platonikim e yaz abi ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence kız çoktan yazmıştır , oku bi baştan aşağı derim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Olay nasıl çözülcek çok merak ediyorum... Acaba sevenler birbirine kavuşabilecekmi yoksa hikayemiz hüzünlemi biticek... (Ayy iyice pembe diziye döndü bu olay=) Ya bide kız ciddi ciddi ivy nin yazdığı gibi düşünüyosa? Belkide mutlu bi gelecek sizi bekliyo... Ömür boyu mutluluk... Hadi!!! Ne duruyorsun... Kaderin seni bekliyo (Ehehuehue gaz had safhada:D)
ivy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gelmedi annecim... tam 4 saat bekledim onu adliyenin soğuk koridorlarında! gelicekti,gelmeliydi olmadı annecim allah babanın yazgısıysa bu,boyun eğmek düşer bizede kader annecim boşver üzülme artık... izninle ben odama çekilmek istiyorum düşünmem gereken şeyler var sonbirkez daha görebilsem keşke...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aaha gaza gelmedim değil :p ilerde tekrar karşılaşırsınız kesin[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Quest i kabul etmeyen Hero Eternal önümüzdeki günlerde farming anılarını anlatacak...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 HELAL kahramanım benım senın ısaretın ne gece gok yuzune tutunca gelıyo musn?nerelere servısınız var :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
corwin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: sheref, 03 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: telefonunu almadıysan kızın senden cacık olmaz =) abi heriften tabiki cacık olmaz hıyar mı herif alalal :D [Bu mesaj corwin tarafından 03 Eylül 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj corwin tarafından 04 Eylül 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 0_o[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar