Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Anlatayım hemen nası hero oldugumu... Adliyeye gittim Sicil Kagıdımıdır herneyse onu alıcam.. Sabah 9 da gitmiştim aslında öglen 4 de gelin lütfen o saatte dagıtılıcak dediler.Tabi tamam dedim bende.. Hrneyse 4 oldu gittim uzun bi kuyruk var. 2 önümde bi kız duruyo 19-20 en fazla..Kız belgesini doldurup kasaya yatırdı parasını verip ve sıradan cıktı.Benim gözüm kıza takıldı..Kız bu sırada öss zarfını cıkardı içinden 1-2 kagıt aldı ve zarfı yere attı.(Durun şimdi burda Ben attı zannediyorum..) Çok feci sıra var gidip zarfa bakıcam içinde bişey varmı düşürdümü acaba diye cıkarsam en az 30dk daha beklicem ve bana attı gibi geldi resmen yere..Bu sırada kıza bakıyorum hala ben giriş kapısından çıktı kayboldu gözden Herneyse İşimi hallettim..Gidip baktım zarfa..İçinde kızın ne var ne yok bütün belgeleri var Kız düşürmüş ben lame de attı zannediyorum.Çıktım kapıya sagıma bakıyorum yok soluma bakıyorum yok nası kızıyorum kendime "lan gerizekalı gidip alsana yerden baksana nolucak 30 dk beklesen vs vs" Sonra gittim belgelerin yatırıldıgı bölümdeki kadınla konuştum ve zarfı verdim.Yarın gelirse burda düşürdügünü farkedip verirsiniz seklinde.. Çıktım bende işimi halledip otobüse binicem duraga dogru yürüdüm.Bindim otobuse bi baktım kösede pembe buluzlu o kız.Kız cantasını karıştırıyo telaşla bi onu cıkarıyo bi bunu cıkarıyo.. Eternal Hero olmanın şuan vakti dostum seklinde gittim kızın yanına "Zarfı adliyede düşürdün belgelerin yattıgı odadaki kadına verdim.." dedim kız boynuma atladı otobusün içinde çok teşekkür ederim cok sagol bir duygusal bir hero bir sevecen bir halk kahramanı oldumki sormayın.Otobus bize bakıyo kız bi taraftan sevindirik. Sonra inene kadar tüm otobus tarafından kesildigimi hissettim.. İlginçti.İşin daha ilginç tarafı kıza ne telefon verdim ne de adını biliyorum.. Tam heroyummm Tammmm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kamera şakası olmasındı? :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ne güzel =) amma teşekkür etmiştir sana hehe ps. o aldıın kağıt yurt için mi yoksa kayıt için mi ben almadım da annem beni yiyip duruyo[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Wooh Gaza geldim bende gidiyom :D hll olsun kız güzelmiydi bari ?? (sorulabilicek en son soru :D zuahah)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ahah kim bilir ne çok sevinmiştir. Ama tel falan verecektin sende:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hadi oradan, eğer bütün belgelerini düşürdüyse ve sen incelediysen ismini de biliyorsundur ;P Şaka bir yana, güzel olmuş olay cidden.[signature][hline]Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Eternal, 02 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: İlginçti.İşin daha ilginç tarafı kıza ne telefon verdim ne de adını biliyorum.. Tam heroyummm Tammmm Kizla tanisip kaynasmadigin icin icinde kalmis heroyum diye kendi kandiriyosun... Olmamis.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şimdi bütün sap patiler adliyede pusu kurucak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben girişteki kadına bıraktım numaramı bunu getiren yakısıklı cocugu tanıyomusunuz diye sorarsa uzatırlar numaramı =Ppp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kız eve gidicek olayı annesine anlatıcak... annecim bugün çok uğraştım çok yoruldum... işlerimi hallettikten sonra otobüse bi bindim ama oda ne zarfım yoktu annecim...çok korktum ve o sırada karşıdan yakışıklı bir delikanlı geldi ve zarfımı adliyedeki kadına verdiğini söyledi... annecim çocuk çok yakışıklıydı ayrıca centilmendi... tıpkı babam gibiydi yani annecim... ahh ahh annecim bari bi telefon numarası verseydi... yarın adliyeye gidiceğimi biliyor belki beni görmek için gelir annecim ne dersin?!!![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ivy de 5 dakika da yazdı senaryoyu :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir umut kızım. Allah'tan umut kesilmez. Belki bir gün babanıda buluruz. Di mi kızım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ivy sende yani....El altinda gazi veriyosan... Eternal sende kendini kanrima...Git bul kizi icinde kalmasin hero falan olmaz bu isler böyle...Bu devirde hero olupta napican?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Nefr, 02 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki: Hadi oradan, eğer bütün belgelerini düşürdüyse ve sen incelediysen ismini de biliyorsundur ;P Ahaha, hakkaten? Adresi falanda vardır elinde. KOFTİ KAHRAMAN! hahaha. ggm8. cheez.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ooo kasmayın adamı ya ne güzel yazmış işte :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya olm bakmadım adı nedir vs vs Kahramanlar isimleri umursamaz.Yüzler önemli bizim için =Ppp off amma trip[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal. T3h fasulyedenkharaman.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu devirde kahraman olup napican?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çorba parası olm. bozma çocuğu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Adliyedeki kayıtları inceleyip kızı bul gibi saçma bi öneride bulunucaktımda bilgilerde "Pembe bir elbiseyle geldi, sonra dosyasını düşürdü" filan yazmaz heralde... Bi insan şansını bu kadarmı teper yaa... Bence ara bul yani ne diim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Belki kız çirkindi? Herkese yazılmak, yani, bilemayoruam.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben kızın yerinde olsam beklerdim... 1.sayfada yazdığım olay gerçekleşicek ve kız yüreciğinde ufak bir umutla seni görebilmeyi beklicek... sonuçta yarın nerde olucağını biliyorsun.... belki son bi şanstır onu görmek için![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal, ivy ara gazı veriyor hadi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ivy bırak git allasen ya hahaha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ivy, 02 Eylül 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ben kızın yerinde olsam beklerdim... 1.sayfada yazdığım olay gerçekleşicek ve kız yüreciğinde ufak bir umutla seni görebilmeyi beklicek... sonuçta yarın nerde olucağını biliyorsun.... belki son bi şanstır onu görmek için! Aci biraz...Eternal dinleme bunu bunda kalp yokmus kabul ediyo seni yanlis yönlendirir...Duygularinla oynar... Git çorba iç.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar