Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kız ayakta işiyomuş!!1!!1![signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Muaha süper di[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki: kız ayakta işiyomuş!!1!!1! puhaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende istiyorum ya![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Saeros, 01 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki: kız ayakta işiyomuş!!1!!1! *!kopar *[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ahahaha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Zephyros, 01 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki:unique otesi bişi keşke bende frp den anlayan bi kız arkadas bulabilsem ah ahh bulursun bandırma'da yav üzülme :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bizimde zamanında cafemize gelen bi kız vardı age of falan kapısırdık lan kızla küfürlü müürlü .m lı ..t lü konusurduk hiç bişey demezdi çok tatlı bi kızdı bi de hani erkek gibi kız deildi ama cidden tam böyle unique idi sonra noldu bilmiyom uçtü gitti çiyuuvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi varsa 1tanede bana lutfen.iyilerinden sole cok guzel olmasada olur wc oynasın yeterli valla csyede gerek yok yani nefret edilesi oyun :D benimkisi yeni ogrendi yukardaki x'e basınca o pencerenin kapandıgını :( ahh ahh bize denk gelmezki boylesi.hayallerimizde anca. . . sole bi dialog olsa mesela kız:Ya askhm ben bu heroyla oynayamıyorum sen gec buna anti-mage ile ben oyniim ben:tamm askhm ama karsıda gorunmez yoksa bunun ultiye verme ha kız:bilioz. . . hıhh kız:sewgilim bi staff of wizardy alsanaaaa ben:tamm canım rakip:pump yok lan. . .[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hahah süfer olurdu kesin[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kız:stun at stun yaaa ben:guzelim mana yok nası atiim kız:o kadar base yapıosun insan doldurur gelir dimi askhm ben:tamm ya kızma kız:kızarım tabi öldük adamlar para kasıo deli gibi troll deso yaparsa nolcak ?? senmi tutcan onu 900hp ile. . . ben:ya kzıım bi sus ya. . kız:susmassam nolcak be ben:ya .... git memet almayın lan bunu bida oyuna banliste koyun kız:ay cokda meraklıydım senle oynamaya NOOB ben:WTF!!![signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 lisede başımdan geçen bir oalyı anlatayım. kal da okuyordum. sürekli okuldan çıkıp internet kafeye giderdik arklarla. bir gün net cafe de oynuyorum. ynaımda bir kız oturuyor farkıdnayım diablo2 oynuyordu. o sırada da uo srver ı me göçmüş arkadaşlarla hl modu oynuyorduk ortaçğada geçen. ben oyunu oynarkene yandan da diablo 2 onayan kzıa şuursuzca yardım etmeye çalışıyordum "şu item ı al, şunu at, şunu tak, şunu kes, şuradan koş" gibin ama kızın suratına dahi bakamamıştım. (oyuna ne kadar dalmışım siz anlayın) ertesi gün gene kafeye gittim. kafenin sahibi (atilal abi) "lan olm dün yanında oturan kızı tanıdın mı?" dedi. bende "yoo bakamdım bile" dedim. - o kız 2. baharda oynayan nurgül yeşilçay dı. daha asmalı konak dizisi başlamamıştı. o kadar ünlü değildi. ama meğersem yanımda bir ka çsaat diablo2 oynamış bende ona bilimum taktik vermişim :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oha iimiş hehueuh[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ohaha kafeden kızın telefonunu almak ? ilk defa duydum , iyi denk gelmiş. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Jaan, 02 Eylül 2005 03:32 tarihinde demiş ki: lisede başımdan geçen bir oalyı anlatayım. kal da okuyordum. sürekli okuldan çıkıp internet kafeye giderdik arklarla. bir gün net cafe de oynuyorum. ynaımda bir kız oturuyor farkıdnayım diablo2 oynuyordu. o sırada da uo srver ı me göçmüş arkadaşlarla hl modu oynuyorduk ortaçğada geçen. ben oyunu oynarkene yandan da diablo 2 onayan kzıa şuursuzca yardım etmeye çalışıyordum "şu item ı al, şunu at, şunu tak, şunu kes, şuradan koş" gibin ama kızın suratına dahi bakamamıştım. (oyuna ne kadar dalmışım siz anlayın) ertesi gün gene kafeye gittim. kafenin sahibi (atilal abi) "lan olm dün yanında oturan kızı tanıdın mı?" dedi. bende "yoo bakamdım bile" dedim. - o kız 2. baharda oynayan nurgül yeşilçay dı. daha asmalı konak dizisi başlamamıştı. o kadar ünlü değildi. ama meğersem yanımda bir ka çsaat diablo2 oynamış bende ona bilimum taktik vermişim :D ahahah güzelmiş[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ohaa yeni gördüm onu bombaymış ya. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o kız iyi pes4 oynıyıp , iyide içiyosa taparım ben ona taparım... @Rush hem güzel , hem cs , warcraft , diablo oynuyo... Ne şanslı adamlar var ya.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Rush, 01 Eylül 2005 22:34 tarihinde demiş ki: ...İişte oynadık öle kaynaştık.Sonra kızla warcraft oynadık gayet romantikti :) .Telefonunu fln aldım.Bakalım hayırlısı. yeni neslin romantizm anlayışı çok değişmiş beee ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 haha demin kız aradı internet cafede buluşalımmı dedi.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 erken git, masayı hazırla abi. arthas desenli şampanya kadehleri filan.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kız hem nerd hem guzel hmm kesin bisi var bunda =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 uniqe karı buna çok güldüm ya:D +kaç? asdfasdf[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 -sevglm hadi eve gidip counter oynayalım.. sana silah koleksiyonumu gosteriyim.. -ok bab :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aşkım köprü altı yok!!??[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ivy, 01 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki: ya bi dakka anlayamadığım bir nokta var... kız warcraft oynuyor diye mi ilah ilan edildi :P Anladigim kadariyla kilit nokta hem afet olmasi hemde oyun oynamasi cs + wow... Hakketen tam favorilik konu dagildim...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar