Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gercekten cok güzel simdi diğer resimlerini bulamadım. sadece bu var. http://img211.imageshack.us/img211/5642/tatlmkpeem1sb.jpg Dalga gecmeyin herseyden cok severim dalya'mı:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok tatlı bir köpeğiniz varmış. eğer resimdeki sizlerseniz çok güzel çıkmışsınız :) iyi bakın ona..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok tatlıymış köpeğin=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Offfff mükemmel[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bi kaç tane daha var onlarıda eklerim yakında,o resim vesikalık cektirdik:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Süper =)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: orc_lord, 25 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: eğer resimdeki sizlerseniz çok güzel çıkmışsınız :) Müehehehe... Benim mi içim fesat anlamadım ki kardeşim :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kafası seninkinden daha da büyük .) dikkatimi çeken tek nokta bu oldu..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ne diyosun sen simdi benim köpegime:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Köpeğine birşey dediği yok sanırım, senin kafan küçük onu demek istedi :P şaka he ahah :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: orc_lord, 25 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: çok tatlı bir köpeğiniz varmış. eğer resimdeki sizlerseniz çok güzel çıkmışsınız :) köpeginiz tatlı siz güzelsiniz diyor arkadas :) +1[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sahibi daha tatli , Bende köpekli resimlerimi mi koysamkii[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Neverlasting, 25 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Gercekten cok güzel simdi diğer resimlerini bulamadım. sadece bu var. http://img211.imageshack.us/img211/5642/tatlmkpeem1sb.jpg Dalga gecmeyin herseyden cok severim dalya'mı:) bende brad pitt im[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Neverlasting, Ciddi soruyorum kaç adet özel mesaj geldi bu fotoğrafından sonra çok merak ettim.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Benim köpeğim daha tatlı (bu polemik yaratma amaçlı :), bir de benim de sık başıma gelen bir şey var, insanlar kendilerine ait omadığı halde köpek, kedi vb. hayvanların resmini kendilerine aitmiş gibi yapabiliyorlar... Ben de orc_lord gibi düşündüm ilk...[signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın! [Bu mesaj petarkadas tarafından 27 Ağustos 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel köpek te benimde bir huskym olsa, ah bir olsa olacak az kaldı.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Mavi, 27 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Neverlasting, Ciddi soruyorum kaç adet özel mesaj geldi bu fotoğrafından sonra çok merak ettim. hic özel mesaj gelmedi,sakıncasımı vardı resim koymanın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: vimpir, 27 Ağustos 2005 12:06 tarihinde demiş ki: said: Neverlasting, 25 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Gercekten cok güzel simdi diğer resimlerini bulamadım. sadece bu var. http://img211.imageshack.us/img211/5642/tatlmkpeem1sb.jpg Dalga gecmeyin herseyden cok severim dalya'mı:) bende brad pitt im Ahahahhaha işte bu daha iyiydi :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Anaa o şirin köpek öle uyyy sıkcan onu böle patlatcan[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 masteis sakin abi sakin aman :) golden delisiyim zaten şu universite olsun alıcam bir yavru büyütücem deli oluyorum goldenlara off :D[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krm33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel resim [Bu mesaj krm33 tarafından 28 Ağustos 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 köpek çok tatlıymış... başka resmi yok mu? söyle başka açılardan da bi görsek,imrensek...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olamaz başka resim bulamamış nette napsın[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 katılıyorum... başka foto görürsem inanırım[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aaa ne kadar tatlı(sınız!) :-P :lol:[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 02 Eylül 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar