Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 GM'lerin tutarsızlığı yüzünden bir karmaşa şeklinde sürüp giden bu tartışmaya geçenlerde bir Blizzard Poster son noktayı bunu kullanan oyuncular cezalandırılmayacak şeklinde koydu. Linki şuan veremiyorum zira forumlar açılmıyor. Bunu kendi realm forumumu okurken bir Horde'un açtığı topic'ten öğrendim, sonuna ünlem doldurmuş vs. Şimdi eğri oturup doğru konuşayım, horde WSG'da(en azından bizim server'da) 1-2 Ally takımı dışında genelde ezip geçer, bizde ancak pick up horde takımı gelmesini bekleriz. Sonuçta GY dalgasını kullanmadanda gayet rahat yenebilirler ama bunu o yolu kullanarak yapmaları sinir bozucu. Bir alliance olarak o yolun Horde için bir avantaj olduğunu söylüyorum hep ve bunu realm forumunda dile getirdiğimde bunu sizde kullanabilirsiniz, dolayısıyla adil yanıtını alıyorum. Bu yolun Horde tarafına avantaj sağladığını şu bakımdan düşünüyorum en basit haliyle; Ally'ın bayrağı getirmesi için 2, Horde'un ise 3 alternatifi var. Bunun yanında bayrağı götürmek için GY kullanıldığında GY'dan resurrect edilenlerin taşıyıcıya yardım edebilmesi var(heal, guard, slow vs.) Tabi verdiğim basit örnek, yani bayrağı getirmek için Horde'un 3, Ally'ın 2 yolu ters bir düşünceyle şu şekile getirilebiliyor; Horde'un savunacak 3, Ally'ın ise 2 kanalı var. Kendi oynadığım server'da bu sadece teoride doğru çünkü Ally'ın o yoldan saldırıp maç veya round kazandığını hiç görmedim fakat o yolla kaybettiğim onlarca round hatırlıyorum. Diğer yandan o yolun Ally'a avantaj sağlayabilecek bir halini düşünemiyorum. Ayrı bir ironiyse bunu oynadığım realm'daki bir horde oyuncusunun sonuna bilmem kaç tane ünlem işareti koymuş olduğu bir başlıktan öğrenmemdi. Yani ortada Horde lehine bir durum yoksa neden bu kadar sevinerek bir başlık açmış olabilir veya bu neden bir Ally tarafından "oley artık o yolu kullanabilicez" olarak yazılmadı. Sadede geleyim, ingilizcem yeterli değil ve realm forumunda yabancılara derdimi burdaki gibi anlatamıyorum. Yorum yapacak arkadaşlardan ricam horde/ally olduklarını unutup yorum yapmaları ve sadece GY exploit hakkında olması.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alliance oyuncusuyum ve o yolun horde'a avantaj sağladığını düşünüyorum, beraber oynadığım takımın oyuncuları da aynı fikirde. oradan çıkıp da respawn olan horde oyuncularıyla karşılaşmamak mümkün değil neredeyse, umarım düzeltilir yamada..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hocam haklı oldugun konu var..orası dogru..Ama AV de de kesınlıkle ally lerın buyuk avantajı var her yer guard larıyla dolu ama horde base sıne gıderken guardların yanına bıle ugramadan gıdebılıyorsun..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Evet bence de orda da bi dengesizlik var av de köprü de saçma bi düşüon hadee yukarı çık geri gel falan :)[signature][hline]Sirsmeagol - LvL 60 Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ally`in 51-60 araligindaki wsg yi kazamasi cok zor gormedim hic :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kazanılmıyor değil aslında, kendi realm'ım adına konuşursam hem ally hemde horde'un dream team denilebilecek kadroları var ve girdiklerinde kesinlikle kazanıyorlar. İlginçtir bunların birbirlerine karşı maç yaptıklarınıda görmedim bu arada :) Guild olarak çalışıyoruz pvp takımı kurmak için ama çoğu oyuncu iş güç sahibi olduğundan hardcore oyuncuların oluşturduğu takımlarla başa çıkamıyoruz. Yinede bu takımla horde'un pick-up takımlarını yenebiliyoruz fakat dediğim gibi, eğer horde takım olarak girmişse pek bir şansımız olmuyor. Özellikle canınız sıkılıp solo girmeye kalkar ve toplama bir alliance grubuna denk gelirseniz oyunu bırakmak istiyorsunuz :) Ben kendimi bildim bileli devamlı yeni exploit veya numara peşinde horde tarafı (elbette kendi realm'ım için konuşuyorum) her gün yeni birşey görüp şaşırıp kalıyoruz. GY exploit ise en yaygın olarak kullanılanı, yoksa havada asılı kalıp yemek yiyen, mana dolduran ve size gülen bir shaman, veya horde tarafındaki exit portalın üstüne çıkan bir horde görmek gibi extreme olaylarda olmuyor değil. Her seferinde yeni bir screenshot'la forumlara ve GM'lere yazılıyor bunlar ama en ufak bir gelişme yok henüz. Ayrıca ilk yazımın sonunda belirtmiştim sadece GY exploit hakkında olması konunun gidişatı açısından iyi olurdu ama AV açıldığından beri 3-5 kere girebildik çünkü Horde girmiyor, sayıları çok az. İşte bu nedenle ordaki hiçbir taktiği veya ne nerede tam olarak kavramış durumda değilim. Tek bildiğim yanıma başka bir rogue alıp avlanmak oldu ;)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 alterac kimkime dumduma oyunu ya. wsg oyle degil alan kucuk kacamiyorsun kolay kolay.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Darklight1903, 02 Eylül 2005 02:37 tarihinde demiş ki: alterac kimkime dumduma oyunu ya. wsg oyle degil alan kucuk kacamiyorsun kolay kolay. Sayı arttıkça sorumluluk büyür wsg de horde av de ally götürüyor aslında genel olarak böyle ama iyi takımlar geldiği zaman işler değişiyor.Tecrübe,item,etkileşim her şeyi değiştirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 AV de ally ler goturuor cunku AV resmen allyler tarafından kurulmus gibi bişey.Bizim kalelerimizde hiç guard bulunmazken allylerin her kalesinde 300 500 vuran ranged guardlar var ve giderken kesin seni indiriolar... Horde tarafında ise guard dan eser yok (ana base e girene kadar, base de de biraz guard olsun artık) Allyler elini kolunu sallıa sallıa girioalr içeriye ve rahatlıkla oyunu kazanıorlar... Ben AV deyken sadece 2 kere kazanabildik.[signature][hline][Can't touch This ;) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 wsg & av = abuse Arc exp , CC , immobilize .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: tunayz, 02 Eylül 2005 06:00 tarihinde demiş ki: AV de ally ler goturuor cunku AV resmen allyler tarafından kurulmus gibi bişey.Bizim kalelerimizde hiç guard bulunmazken allylerin her kalesinde 300 500 vuran ranged guardlar var ve giderken kesin seni indiriolar... Horde tarafında ise guard dan eser yok (ana base e girene kadar, base de de biraz guard olsun artık) Allyler elini kolunu sallıa sallıa girioalr içeriye ve rahatlıkla oyunu kazanıorlar... Ben AV deyken sadece 2 kere kazanabildik. Abi yapmayın ya hordede var guardlar ama girdiğim avlerde horde kale kapısına kadar geliyo sonra ally alıyo :D Yada karşıdakiler iyiyse horde alıyo allynin başta üstünlük sağladığını hiç görmedim mesela warriorlar gidiyo plateye,maile dalıyo mageler atlıyo ortaya ae falan yapıcak 2 tane atıyo yatıyo priestlerin shadow olmasına laf edemiyorum hele mezarda canlanan kendini cüneyt abi sanıp tek başına karşı mezarı almaya gidiyo. bekleseler 30 kişi beraber gitcez alma sansımız olcak....[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar