Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SINAV SORUSU

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :

''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
"Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu"
:D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca
Mesaj tarihi:
çok dumur olmuştur o hoca[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Nukem_Verite, 02 Eylül 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
fener içerde schalke den 1 puan alırsa alır gerisinde babayı alır diyor sözlerimi noktalıyorum.
Mesaj tarihi:
aıhıahıahıhaıha :lol: goptum ya süper bizimde manya bir biyolojici vardı Burak borada Eros bilen bilir labaratuar olsa o da yapardı kesin bunu adam sınavda sıraların üzerinde atlamış biri off lise geldi aklıma :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
lol bende duymuştum daha önce çok iyi ama[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
Öğrenci karizmayı fena komuş.Ama hocanın yerinde olsam o bacak oradan uzanırken kapıya bi tekme...Yok,fazla mı sadistçe oldu?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Helallalllal. İyi vermiş cevabını valla[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
euhuehe çok gzl yaa.Duymştm ama daa önce:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
Eehue böyle hocaya böyle cvp :)
Süper olmus da gerçek değil di mi bu?![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
O öyle değil bi kere.

Hocanın elinde bi böcek varmış ve böceğin sırt kısmını gösterip ne olduğunu soruyomuş. Kimse bilememiş tabi.
Öğrenci çıkıyomuş.
Hoca numarasını sormuş. Çocukta kıçını dönmüş bak bakalım kaç demiş?[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
Şehir efsanesi :)

Yapana helal olsun derim tabe, o ayrı mevzu :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.

So long, and thanks for all the fish.
Mesaj tarihi:
Hakkaten super olmus ya.. Hazir cevabin bu kadari :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
mauhau güzelmiş :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hauhuahuaha cok iyi ya manyak :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
hoca bilseymiş daha bi dumur olurmuş.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Yeni Oluştur...