Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ben keyif alıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 en rezili benimki galiba. us releasein ilk gunu basladim en yuksek lvlli charim 52 warrior...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 mmorpg'lerdeki fishing skill'i için söylenenleri hatırlıyorsunuz değilmi? A hobby (fishing), in a hobby (mmorpg) which is also in a hobby (computer).. Sağlıklı değil yani :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eksik yazmissin hekim bey internet var arada =P[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hatta mmorpg ile computer arasına video games i de ekleyebiliriz.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: aquila, 02 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: en rezili benimki galiba. us releasein ilk gunu basladim en yuksek lvlli charim 52 warrior... en azından iyi bir communityle oynuyorsun[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raivo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Udi bi daha dusun heryer ninja ve noob kayniyo ve tabiki.. LLEEEEEROOOOOOOYYYYYY JJNNNKKKNNNSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 simdiye doktor olurdum bu mmorpglere kaptirmasaydim yaktiniz ulan hayatimi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yok ikisi birlikte oluo pop :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 game designer olcam ben, is icin on arastirma yapiyorum =p...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sen girme araya pls :) surda mmorpgleri sucluyoruz tobe tobe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmaz, simdi siz toptan oyun oynamayi birakip fizik profesoru olmaya karar verirseniz ben para kazanamam ilerde. gelecege yatirim yapiyorum. one game a day, keeps the doctor away...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) [Bu mesaj aquila tarafından 02 Eylül 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir zamanlar mahalle arası delikanlı abilerimizin öüğt seansları olurdu "bak ben kahve bilardo salonlarında takıldım siz takılmayın okuyun" ....umarım bundan yıllar sonra aynı seansların içinde bulunmayız :-p "bak ben instance pvp den çıkmadım exalteda kastım böle olmayın" gibi[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Qui, 02 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: mmorpg'lerdeki fishing skill'i için söylenenleri hatırlıyorsunuz değilmi? A hobby (fishing), in a hobby (mmorpg) which is also in a hobby (computer).. Sağlıklı değil yani :) canlı balıkların damağına çengel geçirmeden balık tutuluyor işte fena mı.. :-p hem saatlerce aynı pozisyonda çakılıp kalmak konusunda balık tutmanın sağlığa bilgisayardan daha zararlı olduğu şüphe götürmez.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 pop ne doktoru be prufesor olurdun be bak bize ilkokuldan terk mmorpg yaktı bizi yedi omrumuzu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 demin bıraktım oyunu :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aslında sadece wowu değil de, tüm bilgisayar bağımlılığını bıraktıracak bir ilaç olsa direk alırdım heralde.[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Var var... wow içinde "/script format c:" yaz :-p[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 walla bende geziyorum arklarla dışarı gidiyorum okul benimde kötü çalışmak içimden gelmiyo güzel sanatlara hazırlandım için matematik falan gereksiz gelio gözüme wowu oynarken böle raid falan toplanıyosa zaten alıyorum elime kağıt kalem beklerken bi şeyler çizittiriyorum ben. kız arkla geziyorum düzenli muhabbetimi ediyorum misal. BG yapıyorum alttan - efendim güzelim falan die konuşuyorum geçen tam bayrağı complete edicem adamlar kesti telde küfrettim :) kız ne diyosun dedi sonra onada açıkladım yemek yersem bilgisayar başında yerim masa anca ailem olur ( anne baba ayrı babamla beraber yaşıyorum :( ondan wowu bırakmam yani TV izliceme daha etkileyici gelio bana sıkılınca wowuda oynamıyorum 4-5 gün sonra zaten o özlemle 4-5 ay rahat rahat oynuyosun :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Lorrotar, 03 Eylül 2005 01:07 tarihinde demiş ki: demin bıraktım oyunu :) vallahi blizzard zorla bıraktırıyo zaten ozel çabalara gerek yok =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar