Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakın bu online oyunları ...

zul

Öne çıkan mesajlar

simdiye doktor olurdum bu mmorpglere kaptirmasaydim

yaktiniz ulan hayatimi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

sen girme araya pls :) surda mmorpgleri sucluyoruz tobe tobe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz, simdi siz toptan oyun oynamayi birakip fizik profesoru olmaya karar verirseniz ben para kazanamam ilerde. gelecege yatirim yapiyorum.

one game a day, keeps the doctor away...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

[Bu mesaj aquila tarafından 02 Eylül 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir zamanlar mahalle arası delikanlı abilerimizin öüğt seansları olurdu "bak ben kahve bilardo salonlarında takıldım siz takılmayın okuyun" ....umarım bundan yıllar sonra aynı seansların içinde bulunmayız :-p "bak ben instance pvp den çıkmadım exalteda kastım böle olmayın" gibi[signature][hline]gief teh epixx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 02 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
mmorpg'lerdeki fishing skill'i için söylenenleri hatırlıyorsunuz değilmi?

A hobby (fishing), in a hobby (mmorpg) which is also in a hobby (computer)..

Sağlıklı değil yani :)

canlı balıkların damağına çengel geçirmeden balık tutuluyor işte fena mı.. :-p hem saatlerce aynı pozisyonda çakılıp kalmak konusunda balık tutmanın sağlığa bilgisayardan daha zararlı olduğu şüphe götürmez.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende geziyorum arklarla dışarı gidiyorum

okul benimde kötü çalışmak içimden gelmiyo güzel sanatlara hazırlandım için matematik falan gereksiz gelio gözüme wowu oynarken böle raid falan toplanıyosa zaten alıyorum elime kağıt kalem beklerken bi şeyler çizittiriyorum ben.

kız arkla geziyorum düzenli muhabbetimi ediyorum misal.
BG yapıyorum alttan - efendim güzelim falan die konuşuyorum geçen tam bayrağı complete edicem adamlar kesti telde küfrettim :) kız ne diyosun dedi sonra onada açıkladım yemek yersem bilgisayar başında yerim masa anca ailem olur ( anne baba ayrı babamla beraber yaşıyorum :( ondan wowu bırakmam yani TV izliceme daha etkileyici gelio bana sıkılınca wowuda oynamıyorum 4-5 gün sonra zaten o özlemle 4-5 ay rahat rahat oynuyosun :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...