Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Kim evcilleştirecekmiş tarrasque'ı şaşarım hehe birde 2nd editiondan kalma zaratan vardır bilir misiniz :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yahu alın bir balrog ısınma derdinizde kalmaz kışı mis gibi çıkartırsınız hatta yeterince yardım severseniz evsizlerde yanında barınabilirler... balrog aç olmadığı sürece... yoda ne yer ki? (:[signature][hline]www.blind-guardian.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Zenphex_Majoram, 14 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki: yahu alın bir balrog balrogu diş karıştırma için kullanır tarrasque :) ama evet sürekli uyuyo kerata..apartmanda sorun olmuyo iyi aslında ama kalktığında da yiyo apartmanı , komşular felan geliyo , taraskınız yine bizim oturma odasını yedi felan diye..ayıp oluyo[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Balrog maddesel düzlemde değilki? Karşılarşma olasılıkları nedir?[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yüzüklerin efendisinde frodo ya mızrak saplayan mağra trolünü beslemek isterdim :D[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Warcrafttaki tüylü Ancient Wendigolar çok sevimli ya :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Guenhwyvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Tabiki Dragon. Bundan daha muhteşem başka hiçbişey olmazki.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Stephen King'in "Kara Kule" kitabında oy adlı bir yaratık var, bizim dünyamızdaki köpeklere benziyor, bizimkinden biraz daha zeki. Köpek gibi 4 ayağı üzerinde yürüyor, çevik, gerektiğinde vahşi, ama uysal tabiatlı. Ayrıca, sevdiği kişilerin isimlerini söyleyebilior. Ayrıca bazen, bir şeyi onaylarken son duyduğu kelimeyi tekrarlıyor... Acaip duygusal ve sevimli. Ben bu oydan bir tanesini beslemeyi çok isterdim... Not: Kara Kule, 7 serilik bir kitap, geçtiğimiz günlerde son kitap da çıktı. Başka dünyalardaki bir silahşör ve bizim dünyamızdan oraya çektiği arkadaşlarının Kara Kule'yi arayışını anlatyor. Stephen King, 6. ve 7. kitapta olaya kendini dahil ederek inanılmaz nefretimi kazanmıştır, beni acaip hayal kırıklığına uğratmıştır. Ama yine de süperdir, fantastik dünyalarla iliglenenlerin okumasını öneririm.[signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 succubus![signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben büyülü bir kurtla giant eagle istiyorum nerden bulabilirim?????[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Shaklaban, 18 Ağustos 2005 08:05 tarihinde demiş ki: Guenhwyvar kesinlikle ondan.guenhwyvar,gel bana gölgem benim derdim süper olurdu bakın hemen havaya girdim[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ettin beslerdim ben muhabbetleri süper[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Unicorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Unicorn[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 beyler ya nerden buluyonuz bu kadar acaip isimli yaratıkları hayret :) bi zahmet şunların resimlerini bi koyunda görelim bekli bende tercihimden vargeçerim.. bide şu torrosque mudur nedir.. nedir abicim o öyle? ne yer ne içer, nerde besliceniz onu beee!! :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Wendigoyu beslerm ben tabe Ancient olmayanları stun atıo onnar :) Normal Wendigolar 3metre bişi diil aayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kesinlikle dragon ama kertenkelemsi olanlardan değil,heybetli ve bilge bir görünüşü olacak suratında yılların verdiği tecrübeyi gösteren kırışıklıklar olacak,senin her zaman iyiliğini düşünen sana sadık bir dost olarak kalıcak.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 28 Ağustos 2005 05:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ettin muhabbeti ne manyak olur ya... Hapşuu Çok yaşa Senmi benmi ???[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 en babası gargoyle kim ne derse desin :)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 wisp ler wardı uo da =) haha ondan isterdm yaratıkmıdr nedir artık[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Unicorn ve Troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 anka kuşu ve testral çok hoş olurdu...eğitirsen ikiside mükemmel..:) :lol: birde ejderha tabi.. aslında ben fantastik canavar ciftliği istiyorum..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 30 Ağustos 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Wisp ....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar