Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sb az kaldı gelio :)

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

olayı şöyle düşünün şuan gördüğünüz grafikler test için min da tutulmuş grafikler.Adamlar istediğimiz anda uçururuz diyolar ki 4.0 patch ile açacaklar.

Onuda geçiyorum bu bir tercih meselesi oyunun temelindeki özellikler bile oynamaya yeterki söylenen gone gold da 56k kullanan bir adam ekranında 200 kişi varken lagsız bir GvG yaşayabileceği.

Burda bir tercih yapmak lazım ya swg grafikleriyle oynar etrafta 40 kişi oldu mu donar kalırsınız yada 200 vs 200 lük bir raid i rahatça yaparsınız.Bende isterim müthiş grafiklerde büyük çaplı hareketler yapılsın ama şuanki teknoloji yeterli değil.kaldı ki shadowbane oynamak isteyenler temelde grafikten öte oyunun temelinde geitrdiği şuan hiçibir oyunda olmayan özellikler için bekliyolar[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

-gerçek anlamda player owned cities
-ticaret (bu çok önemli mesela bütün guildlerle anlaşıp hepsinin şehrinde kendinize bir blacksmith açıp ticaretten kazandığınız parayla adam tutup ordu kurabiliyorsunuz)
-oyunu bitirme şansınız var bir guild bütün dünyayı fethederse oyun bitiyo ki kesinlikle çok yüksek bir ihtimal
-ciddi anlamda diplomasi önplanda diğer guildlerle anlaşma yapıp güçlenebiliyorsunuz ki bu savaşmadan şehir kazanmak için çok önemli büyük birleşmeler olunca karşı taraf şehrini kaybetmemek için (ki bunları yapmak ve masraflarını karşılamak meşakatli bir iş) diyelimki haftalık gelirinin %10 unu vergi veriyo sana
-level atlamak çok hızlı oyun planı mob larla zaman kaybetmek yerine PvP ve GvG ye dayandırılmış
-oyunun motoru sayesinde deminde belirttiğim gibi gerçek anlamda büyük çaplı savaşlar yapılabiliyor.
-bir ss gördüydüm bulursam koyarım buraya.Adam şehrin surundan aşşağıya bakıyo aşşağıda 80 treb le 300 e yakın player var inanılmaz güzel bir görüntüydü o bile yeter oynamak için[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben ilk defa 3d mmorpg oynicam için umurumda diil grafiklerin güzelliği müzelliği. Aslında pek fena diil bence grafikleri ( http://www.shadowbane.com/screenshots.html den bakın ). 2. olarak da Türkiye' ye Türkçe olarak gelecek (Level' da öyle diyordu yanlış hatırlamıyorsam).[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf sistemi için alınıp oynanabilinecek bi oyun, grafikleri sslerde nekadar kötü görünsede oyun içinde fazla rahatsız etmiyor.Bi Arcoix le havalanmanın ve millete tepeden bakmanın zevki apayrı bi olay.
Bu arada Thor bi Nation ın her yeri ele geçiremeyeceğini sende bende biliyoruz yaptırmazlar öyle bişi, yeme bizi:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

hehe mighty e tamamen katılıyorum oyunun sistemi bence cok ii grafikleri kötü olabilir ama sonucta daocunda grafikleri benim için berbat ancak 6 aydır oynuyorum:D Dört gözle bekliyorum sb nin çikmasını kobay ben olurum, alıp oynayacam hiç şansı yok:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Damodar the Berzerker Mid/pry.
Sosyal ağlarda paylaş

urza senı bızım oralar hıc görmedim hangi antik çağda sb deydin bilmiyorum ama acc u silmedilerse gel takılalım

bu arada bizim nation size garanti ederim ki bütün dünyayı elegeçirebilecek durumda sb nin sayfasında en iyi guild oylaması vardı en son %70 le öndeydik bize en yakın guild %8 di oyun gone gold olduğu dakikada size bizim oynıyacağımız server ı veririm görürürsünüz :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 14 Şubat 2003 03:00 tarihinde demiş ki:
Mighty, bu muhabbet ne oldu?

o hala geçerli.yanlız şuan member olarak çok açıldık sistemi toparlıyoruz bide open beta olmıyacak en fazla mart 10 gibi bir stress test için açabilirler o yüzden 25 marttan itibaren applicationslarınızı alabiliriz[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

vala bir oyunun oynanabilmesi için grafikti oynanabilirlikti oyunun sistemiydi hepsinin bir denge içinde olması lazım bence, mesela eğer swg nin grafikleri kötü olsa sırf sw olduğu için oynayanlar hariç fazla bi kesim oynamaz çıkınca.
şu anda sb in oyun sistemi, grafikleriyle orantılı değil.

Bide burdan birisi demişti bi demosunda elinde kılıçlarla danseden bi adam var hasta oldum alıcam süper flan diye :). o tip emote lar bütün oyunlardan var, tek bi komutla adam dans edio, el işareti yapıo felan çok basit bişi :) patlamasın sora :)

ayrıca benzer bi sistem uoda var, mesela blacksmith var sözde zırh yapıp satması lazım savaşçılara mantık olarak, ama millet kendi savaşçısına zırh yapıo genelde, hatta sadece bod takip edio :) yani kağıt üstünde sistem iyi olabilir fakat uygulamaya geldiğinde hele hele 1000lerce kişilik guildlerden bahsedince bence çok zor yani adamın realde belediye başkanı falan olması lazım ki onca insanı yönetsin sinir sahibi olmadan. Ayrıca full rp lazım ki şu ana kadar oynadığım mmorpglerde rp yapan gruplar 100/1 bile değildi oran olarak.

ben sb i taa ilk duyurulduğundan itibaren takip ettim, onca class, bide onların gaza getiren açıklamaları falan insanı çok heveslendiriodu, ama o zaman grafikleri might& magic 1 gibi falandı, sora siteyi değiştirdiler, hatta bi ara ss yoktu sitede. şimdi biraz düzeltiler grafikleri. ama adamlar diyosa istersek düzeltiriz süper yaparız falan, yapsınlar oynayalım, o kadar heveslenmiştik zamanında :). onun yerine wow beklioyoruz yoksa.[hline] Cybron2
- Ghoul: "Anyone seen my finger?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...