Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman Muhabbetleri

Romario

Öne çıkan mesajlar

yok ben bu beceriksizliğimi azimle yeneceğim şamanın abc'sini, super combo'larını, throw'larını tek tek öğrenerek. shield + hs ile baştan başlamak gerekiyor oyuna. şu anda bilmediğim jetonları iade eden reincarnation'dan başka bir de rakibin power-up'larını kaldıran purge var. ama çok zor birşeye benziyor, çünkü bakıyorum da sadece bonepart, bonkıraşır gibi siyah kuşak arkadaşlar kıvırabiliyor gibi. onu da kaparsam rank 14'e kadar yolum açık sanırım şamanla..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

baba reincarnation kullanmak icin once oyunu bitirmen laızm ya
18 silver bi ank
walla ben release diyorum
50 mana 50 hp ile baslıcama yarıımsar daha karlı

bu arada sam ben seyi denedim olmadı
simdi bubble atiyosun ya
o sırada hs basmadan once
dance yapabişliyor musun
yoksa zaman yetmiyo mu
bi orenebilir miyim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
bu arada sam ben seyi denedim olmadı
simdi bubble atiyosun ya
o sırada hs basmadan once
dance yapabişliyor musun
yoksa zaman yetmiyo mu
bi orenebilir miyim

said:
TheFury, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Bence warrior fireball atabilmeli..

lol bu ikisi ard arda gelince iyi kombinasyon oluyor ehehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

bone oyunu bitirmek yetiyor mu yani? hani şaman maharet istiyordu ya böyle 360 derece + start gibi bişi yapmak gerekmiyor mu? jeton iadesi yani save & load gibi birşey mmorpg'de..

abi hs'lerken dance yapıyorsun da animasyonu görünmüyor be. çok güdük karakter bu paladin yani..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Warlocklara BAŞTAN warlockta olması gereken şeyler gelsin.
Örnek 1: Blink
Örnek 2: Vampiric hedehödö
Örnek 3: Pet reslenmesi/beslenmesi, soul shardlar kalksın
Örnek 4:
said:
Bat form.
Instant cast, 20% of base mana. 30 minute cooldown.
Turns the caster in a cloud of bats, which can dodge every physical attack and spell, can move at a normal altitude with an increased speed but cannot attack or cast spells.

Lasts 1 minute, not dispellable. Can be cast while charmed or polymorphed or stunned. Cannot be cast while disoriented or feared.
Örnek 5:
said:
Revenge of the forsaken:
Undead racial class spell, 2 second cast, no cooldown, 250 mana.
Dead people's hands get out of the ground and hold the target in place for five seconds.

Örnek 6:
said:
Cut wrists:
Immediately kills the caster, giving no honor to the attackers. Target cannot use any type of reincarnation/outer resurrection, but their spirits can get back in their bodies to self-resurrect.
[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!

[Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok bone'cum, tauren açıp okuldaki inek yakıştırmalarının bilinçaltı bastırılmasını simgelemeyi ya da undead açıp marjinal metalci kimliğimi dışavurmayı planlıyorum şu an için.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 02 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
Warlocklara BAŞTAN warlockta olması gereken şeyler gelsin.
Örnek 1: Blink
Örnek 2: Vampiric hedehödö
Örnek 3: Pet reslenmesi/beslenmesi, soul shardlar kalksın
Örnek 4:
said:
Bat form.
Instant cast, 20% of base mana. 30 minute cooldown.
Turns the caster in a cloud of bats, which can dodge every physical attack and spell, can move at a normal altitude with an increased speed but cannot attack or cast spells.

Lasts 1 minute, not dispellable. Can be cast while charmed or polymorphed or stunned. Cannot be cast while disoriented or feared.
Örnek 5:
said:
Revenge of the forsaken:
Undead racial class spell, 2 second cast, no cooldown, 250 mana.
Dead people's hands get out of the ground and hold the target in place for five seconds.

Örnek 6:
said:
Cut wrists:
Immediately kills the caster, giving no honor to the attackers. Target cannot use any type of reincarnation/outer resurrection, but their spirits can get back in their bodies to self-resurrect.

OVERPOWERRRRR[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...