Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz ve iyi tatil yerleri !

Udinen

Öne çıkan mesajlar

said:
Gawain, 27 June 2003 17:47 tarihinde demiş ki:
erdek süfer ben orda 3 ay kaldım kafem vardı abe sayım yabmıştık bir gün bir erkeğe 5 kız düşüyo ortalama ona göre :D

inanmazsınız ama öyle yane[hline]Mixed Website
OynatFm Yayında Dıkla Çalsın

paticik erdekte yapalım lol
madem öyle bi ortalaması var her gittiğimiz yerde sap kalıyoruz bunda öyle bi olasılık da olmaz eauheau

------

50 milyon da bana garip geldi ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 27 June 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 27 June 2003 17:50 tarihinde demiş ki:

paticik erdekte yapalım lol
madem öyle bi ortalaması var her gittiğimiz yerde sap kalıyoruz bunda öyle bi olasılık da olmaz eauheau

------

50 milyon da bana garip geldi ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 27 June 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]

10 sap birden gidilirse sap kalma ihtimali cok yuksektir
2 saptan fazlası itici gelebilir bayanlara kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

avşaya gidiceenize hemen karşısında ekinlik adası var orası çok daha iyi. Sakin bir tatil anlayışı için tabi. Ben deli gibi manita arayacam diyosan avşaya git abicim yaa... Allah allah... Ya tamam yürü hadi babacım.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

Marmaris içi temiz bir pansyon-motel'de kalmayı düşünüyorum Ağustos'ta. Gidin gelin bu thread'in benzerini 2 ay sonra Marmaris için açıcam ben :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sosyal ağlarda paylaş

Erdekte 10 sene gibi bir tatil yapmışlığım olduğu için Erdeke hayatta gitmem artık. Yarım adanın gitmediğim yeri kalmadı. Birde Kosova Savaşından sonra Bandırma Hava üssünden tatile gelen 1000 kadar Gi-Joe ya 1 günde kapılan Erdekin kızlarına karşı nefretim hala devam etmektedir. (O kızları çocukluğumuzdan beri tavlamaya çalışırdık ve binbir triple karşılaşırdık). Erdekin bir diğer sakat tarafı ise enişte ve teyze populasyonunun çokluğu. Akşamları ellerinde kabak çekirdekleriyle sahilde umarsızca yürürler. Ve siz bir bara giderken bu enişte ve teyze barikatlarını aşmanız lazım.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...