Udinen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Batı bölgesinde tavsiye olunur.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Marmarise 5dk uzaklıkta Gökova / Akyaka diye biyer var.Ora zuper.Apartlar aylık 50milyondan baslıo. Bar var cok super!! (Caretta Bar bizim mesela :P)[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Kesinlikle Assos ama merkezi değil Kadırga koyu[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 edremit körfezi'nde nereyi canın isterse kapağı at.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 marmaris/turunç çok güzel bi yer[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 erdek süfer ben orda 3 ay kaldım kafem vardı abe sayım yabmıştık bir gün bir erkeğe 5 kız düşüyo ortalama ona göre :D inanmazsınız ama öyle yane[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: coaxem, 27 June 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Marmarise 5dk uzaklıkta Gökova / Akyaka diye biyer var.Ora zuper.Apartlar aylık 50milyondan baslıo. Bar var cok super!! (Caretta Bar bizim mesela :P)[hline]<<<>>> aylık 50 milyon ??[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Gawain, 27 June 2003 17:47 tarihinde demiş ki: erdek süfer ben orda 3 ay kaldım kafem vardı abe sayım yabmıştık bir gün bir erkeğe 5 kız düşüyo ortalama ona göre :D inanmazsınız ama öyle yane[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın paticik erdekte yapalım lol madem öyle bi ortalaması var her gittiğimiz yerde sap kalıyoruz bunda öyle bi olasılık da olmaz eauheau ------ 50 milyon da bana garip geldi ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 27 June 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 3 yatak var odada hicbir ogun yok + carsafları kendiniz goturceeniz.[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 kişi başı 50 ? öğün olmasa bile iyi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehm soylediiniz yerlerin hepsini fazlasını fln gördüm de ya adam gibi biyere gidin yada gitmeyin tavsiye :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Erdek te en son dolu denizanası vardı:) Eylul'de cesmede bizim yazlıkta paticik party yapacammm dermisim o zaman free gelirsiniz[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: jankis, 27 June 2003 17:50 tarihinde demiş ki: paticik erdekte yapalım lol madem öyle bi ortalaması var her gittiğimiz yerde sap kalıyoruz bunda öyle bi olasılık da olmaz eauheau ------ 50 milyon da bana garip geldi ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 27 June 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] 10 sap birden gidilirse sap kalma ihtimali cok yuksektir 2 saptan fazlası itici gelebilir bayanlara kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: coaxem, 27 June 2003 17:53 tarihinde demiş ki: Erdek te en son dolu denizanası vardı:) Eylul'de cesmede bizim yazlıkta paticik party yapacammm dermisim o zaman free gelirsiniz[hline]<<<>>> denize girme kızlara bak girmiş kadar olursun :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 haklısın eldar[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 biz arkadaşla avşa adası düşünüyoruz orda pansiyonlar fazla pahalı diilmiş sanırım günlük 7 falan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bodrumun oralarda koylar var.. Yahşi fln filan onlar baya güzel ve ucuz[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Marmaris, Selimiye körfezinin sonu mükemmel bi yer taparım.. ( ismini bilmiyorum zaten sonuna gidince çıkmaz sokağa ulaşıyorsun ve karşına otel çıkyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 avşaya gidiceenize hemen karşısında ekinlik adası var orası çok daha iyi. Sakin bir tatil anlayışı için tabi. Ben deli gibi manita arayacam diyosan avşaya git abicim yaa... Allah allah... Ya tamam yürü hadi babacım.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Marmaris içi temiz bir pansyon-motel'de kalmayı düşünüyorum Ağustos'ta. Gidin gelin bu thread'in benzerini 2 ay sonra Marmaris için açıcam ben :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Erdekte 10 sene gibi bir tatil yapmışlığım olduğu için Erdeke hayatta gitmem artık. Yarım adanın gitmediğim yeri kalmadı. Birde Kosova Savaşından sonra Bandırma Hava üssünden tatile gelen 1000 kadar Gi-Joe ya 1 günde kapılan Erdekin kızlarına karşı nefretim hala devam etmektedir. (O kızları çocukluğumuzdan beri tavlamaya çalışırdık ve binbir triple karşılaşırdık). Erdekin bir diğer sakat tarafı ise enişte ve teyze populasyonunun çokluğu. Akşamları ellerinde kabak çekirdekleriyle sahilde umarsızca yürürler. Ve siz bir bara giderken bu enişte ve teyze barikatlarını aşmanız lazım.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 en ucuzu ve güzeli saklı koyda çadır kurup yimekleri de kendin hazırlamak diyo bu işin konosörleri.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ç.kale'ye gelin.Çok ucuz ve güzel...Eşsiz boğaz manzarasının tadını çıkarın. Çeşme Sheraton'a gitmek istiyorum ama bizde o para ne gezer...Of dehşet bir yer abi ya[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bizim evi kiralayım antalyadayım işte :) gelin kalın ne kadar fazla olursanız o kadar iyi indirim :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 50 milyonmu az be kaç kişi kalcağnız söleyin gelin bizim eve :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar