Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Msnden bir arkdaşım söyledi şimdi, hürriyetim.com da görmüş ben bursada olmama rağmen duymadım bişeyde, 1 ölü varmış o da terröristmiş bir bilgisi olan var mı?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bursa'da patlama: 1 ölü ERDOĞAN PAÇİN/BURSA Bursa'da sabah erken saatlerde bir patlama meydana geldi. Patlamada, elinde bomba patlayan terörist parçalanarak öldü. Teröristin metro istasyonu ya da polis merkezini hedef seçtiği sanılıyor. Bomba elinde patlayan, haki renkte elbise ve spor ayakkabı giyen 30 yaşlarındaki erkek teröristin ceset parçalarının 30- 40 metre uzağa fırladığı görüldü. Patlama sırasında durakta kimsenin bulunmaması faciayı önledi. El yapımı bombanın tahrip gücünü artırmak için yerleştirilen metal parçaları, patlama sırasında yoldan geçen kamyonların kasalarına ve ağaçlara saplandı. Üzerinden çıkan kimliğin sahte olduğu sanılan teröristin patlamanın olduğu yere 50 metre uzaklıkta bulunan ve iş değişimi nedeniyle yoğun olan Bursaray'ın Merinos ve Osmangazi istasyonlarını ya da saat 07.00'de görev değişiminin yapılacağı 150 metre uzaklıktaki polis merkezini hedef seçtiği değerlendiriliyor. Patlamadan hemen sonra, olay yerine yaklaşık 1 kilometre uzakta oturan Bursa Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, görevlileri telsizle olay yerine yönlendirdi. Olay yerine ulaşan ekipler bomba parçaları ile teröristin ceset parçalarını topladı. Olay yerine yaklaşık bir kilometre uzakta oturan Bursa Emniyet Hüseyin Çapkın, görevlileri telsizle olay yerine yönlendirdi. Ölen kişinin kimliğini araştıran polis soruşturmayı sürdürüyor. Öte yandan DEHAP'lıların pazar günü bölücübaşı Abdullah Öcalan ile deniz ulaşımın sağlayan Gemlik'te, yapacağı izinsiz gösteriye polis daha önce izin vermemişti.[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gebersın serefsız herıf off ıcım sıkıldı sabah sabah ne istiyoki bunlar bizden[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uçursunlar kendilerini dingiller...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu adamlar cok oluyo artık[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İTLERRRRRRR.....toplarını şişlemek lazım.Güya Bursa da olmaz böle şeyler derdim of offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 anneannem simdi anlattı, ben duymadım ama o sabah sesine uyanmıs, sozu edilen metro istasyonuna yakın evimiz, bunu yapanların nasıl bir akla ve vicdana sahip oldugunu anlamıyorum, gecmiş olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: pipo_14, 01 Eylül 2005 09:57 tarihinde demiş ki: bu adamlar cok oluyo artık Haklısın. Bunların yaptığı savaş değil. Sıkıysa mehmetçikle savaşsınlar.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O adamlar böyle tek tek insanların canını alarak ne yapacaklarını sanıyolar,turkiyeyi elegeçirmeyemi planlıyolar ? .. O mahlukların hiçmi akılları yok allahım ya .. Nefret ediyorum bu teroristlerden ya !! .. Allah Cezalarını versin ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 01 Eylül 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İşte böyle zihniyetleri örümcek ağlarıyla kaplı,ortalıkta adamım diye dolaşan,bırakın adam olmayı insanım diye dolaşan bazı kanı bozuk kişilik dışı karakterlerde mevcut.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sokaga cıkamıyacagız yakında artık yanı ne bu heryerde bı bomba heyy allahım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 allah belanızı versin lan[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yalnız bişey dikkatimi çekti, bu bombacılar ya patlatamadan yakalanıyorlar ya da ellerinde patlıyor, çok şükür öyle çok büyük bir olay olmadı bu yaz büyük şehirlerimizde, bi tek Kuşadası'nı hatırlıyorum. Allah koruyor galiba![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Terörü mantıklı ve gerekli bulan bu teröristler kadar kızdığım başka birşey yok...Kendimle beraber başkalarınıda patlatınca şehit oluyorum diye düşünüyorlar,ona şaşıyorum...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İntihar etmeye karar verirsem şu adamların arasında canlı bomba olacağım ben. En azından vatana millete faydam olur[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mendili eline mendili verdim eline...bu adamları maşa olarak kullanan bazı iyi aile çocuğu devletlere sol bacağımın diz kapağı bölgesine kadar girmesini diliyorum..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gebersin pislik..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben sabah duydum bi patlama sesi balkona çıktım acaba tüp falanmı patladı bi yerde diye. duman falan görmeye çalıştım bişi göremedim. ne diye merak ederken yatağıma yöneldim sonra uyumuşum. uyandığımda canlı bomba olduğunu öğrendim. yalnız anlamadığım bişi var sabah hava daha yeni aydınlanmışken nereye kime patlattılar bombayı bide merinos civarında olmuş olay sanırım, orası çok kalabalık bi yerde diil :-?[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu arada bunları sorgularken niye tam tersi yapmadılar demiyorum yanlış anlaşılmasın. valla ucuz yırttık diyorum...[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yaşama saygısı olmayan insan herşeyi yapar. herşeyden önce yaşama ve yaşam hakkına saygı duymalıyız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Elin cahilinin kafasını dolduruyorlar. Daha ne nedir, neyin nasıl kullanıldığını bilmeden insanların üzerine salıyorlar. İşte olay bu.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 01 Eylül 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Redeagle, 01 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Elin cahilinin kafasını dolduruyorlar. Daha ne nedir, nayen nasıl kullanıldığını bilmeden insanların üzerine salıyorlar. İşte olay bu. aynısını sölicektim bende... tamamen katılıyorum.. yalnız bunları yapanlar sadec cahiller değil.. o kadar cahil ve salak olsalar mutlaka yakalanırlar bunlar çok salak insanlar değil. akıllar fakat beyinleri yıkanıyor..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet sabah 8 20 gibi dersaneye gidiordum olay merinos metro istasyonunda oldu 8 15 te metrodan indim şanslymşm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Shagrath, 01 Eylül 2005 09:31 tarihinde demiş ki: gebersın serefsız herıf off ıcım sıkıldı sabah sabah ne istiyoki bunlar bizden aman kotu soz solemeyin sunlara gecen gunku topic gibi karismasin sonra[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: fastreload, 01 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 01 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Elin cahilinin kafasını dolduruyorlar. Daha ne nedir, nayen nasıl kullanıldığını bilmeden insanların üzerine salıyorlar. İşte olay bu. aynısını sölicektim bende... tamamen katılıyorum.. yalnız bunları yapanlar sadec cahiller değil.. o kadar cahil ve salak olsalar mutlaka yakalanırlar bunlar çok salak insanlar değil. akıllar fakat beyinleri yıkanıyor.. ya yikayan adam ise ciktiysa? ozaman nolcak teroristin acilimi bellidir cahili, akillisi hepsi ayni aptallari olmasa akillilari gelir[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar