Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paramıza nasıl para katarız diye düşünen popçular ve hip-hopçular son çözümü buldular...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Ya dikkat ediyor musunuz son zamanlarda her pop şarkısında ünlü bir hip-hopçu çıkıp bir posta bir şeyler geveleyip bırakıyor. Adamlar artık işi çözmüşler iki kitleyi bir araya getirmişler eskiden hip hop dinleyen kısım tarafından "nerdy" "girly" olarak tanımlanan pop şarkıları artık su gibi gidiyorlar. Öte yandan hip hopa katlanamayan 15 dakka nutuk atan zencileri kaldıramayan popçu kızlar da artık 3 dakkalık şarkının 2 dakka popunu dinleyip 1 dakkada hip hopun zevkine "tadında" varıyorlar.
Justin Timberlake önderliğinde hiphopla pop hafiften birleşiyor gibi ya? Yoksa ben mi abartıyorum?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

hep öyle ya ona bakarsan ogan mı ne bı eleman war kader ugruna diye bi şarkısı war en başında ayıogluayı gibi bi dj gibi bişey çıkıyo göya turntable ile oynuyo böle kurcalıyo fln sora 1,5 dakkasında fln eleman geliyo abidik gubidik gebeşte tayyuş gibi bişeyler diyo sora gidiyo bu kadar basit alayı lamer olmus :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yani cidden, her şeyi dinleyen bir insan olarak da Justin Timberlake'in de şarkısını severim doğru düzgün olunca, hip hop aleminden de çok sevdiğim vardır west coastun tamamını bilirim yani de, bence olmuyor böyle, resmen showbiz oldu. Bilmiyorum metalci ağırlıklı olan paticikte hip hopçu adamın da sanatçı ruhu vardır desem ne kadar iplenir yada ne kadar desteklenir ancak işi paraya döktükleri anda böyle bitiyor işte yazık.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

ipLenmes.. Çünü bu yıLLardır böLe.. rapperLar metaLciLere onLArda rapperLara hep düşman oLduLar.. Hep önyargıLı oLduLar.. ama rapperLarda bu konuda biraz daha tawiz war.. Yani rap yapan we metaL müzik diNLeyen cok insan war asLında.. Eskiden metaLci oLup daha sora rap aLbüm cıkaranLarda mewcut..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

Şu eminemin 50 centin cezanın yaptıklarına rap hip hop mu diyorsunuz?
Sırf para kazanmak için yapılan aptal saptal şarkılar.

Rap 80 yıllarında öldü o bir efsane olarak kaldı bende...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

eminem 50 cent diil işte
benim dediğim hip hop snoop dogg tupac suge knight bu adamlar. Hip hopun, nasıl desem, bir "racon"u vardır. Sanatçı çıkar, benim şöyle param var böyle karı götürürüm der yada kavgalı olduğu başka bir hip hopçuyu freestyle'la bir güzel yamultur. Sonradan Coolio ile "pesimist rap" dedikleri saçma sapan bir şey çıktı. Hip-hopun kendisiyle çelişen bir olay. Sonra işte Eminem bunu aldı karısıyla kızıyla yaşadığı sorunları milletin umrunda olmalıymış gibi hip hop tarzı yazıp yayınladı saçmaladı. Asıl hip-hop da en az metal kadar kültürdür.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Israrla Run Dmc , NWA , Public Enemy diyorum, old is kool diyorum başka bişey demiyorum..

@blackchaos: 90'lı yılların ortasına doğru öldü desek daha doğru olur..
[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

[Bu mesaj Slat tarafından 01 Eylül 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında eskiden pop müzik saygı gören bir müzik türüydü. Yes, The Who, The Beatles (İlk zamanları) gibi gruplar da zaten genel kanının aksine rock grubu falan değil, pop grubu. Sonra 80lerde çok laçkalaştı pop, synthisyzer falan girdi işin içine, ki en nefret ettiğim enstrumandır kendisi. O dandirik pop müzik olayının çıkışı da bence bu enstrümandır.

Emin olmamakla beraber yazdım ama bunları. Yamuluyorsam söyleyin.[signature][hline]hop hop sultani top sultani
Sosyal ağlarda paylaş

ya burcu güneş ceza düetini bi hata olduğunu herkes biliyor ama cezanın candan erçetinle yaptığı çalışmada adam hiçbir şekilde yaptığı işten taviz vermedi.

ayrıca Cezayla elli senti nasıl aynı kefeye koydunuz onu anlamaya çalışıyorum. hani elli sentin yolunda giden karargah, ege çubukçu gibi izmir şebekleri varken... yaptıkları işler arasında dağlar kadar fark varken...

*back on topic*Zaugna nın dediği gibi showbiz.. herşey olabilir. daha kötülerine hazırlıklı olmak lazım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 01 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Fazla uzaga gitmeyelim, bugun Candan Ercetin'in, Burcu Gunes'in sarkilarina bile Ceza karisiyor :) Mustafa Sandal ayni sekilde biriyle calismisti falan..

Baggio o kişi Gentleman diye biri sanırım ..

50 cent ile cezayı nasıl aynı kefeye koyabiliosunuz.. Tarzları hiç benzememsine rağmen ordaki şartlarla burdaki şartlar altında yapılan Şarkıdan büyük derecede Fark vardır ... Ama Genel olarak evet artık her pop söyleyen 1 rapçi bulup getiriyor Yanına ... Mesala şimdide Yonca Evcimik ft Sirhot - oldu gözlerim doldu ... Yarında Belki Müslüm Gürses ft Ceza yaparlar bellimi olur :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 01 Eylül 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Aslında eskiden pop müzik saygı gören bir müzik türüydü. Yes, The Who, The Beatles (İlk zamanları) gibi gruplar da zaten genel kanının aksine rock grubu falan değil, pop grubu. Sonra 80lerde çok laçkalaştı pop, synthisyzer falan girdi işin içine, ki en nefret ettiğim enstrumandır kendisi. O dandirik pop müzik olayının çıkışı da bence bu enstrümandır.

Emin olmamakla beraber yazdım ama bunları. Yamuluyorsam söyleyin.

Abi The Who punkı etkiliyenlerden dir yani hala daha punk grupları coverlar my generation'ı adamlara pop demek biraz hakaret olmazmı o zamanın rock anlayışı içindeler[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman genelleme yapabiliriz , metalin popüler olduğu dönemde de metal pop oluyo gibi. :9
yani popüler müzik başlı başına bi tarz bence , çok bilinen / sevilen olmasından kaynaklanmıyo.gerçi anlamı öyle ama...işte karışık şeyler.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 01 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
Pop dedinizde...
Dün otobüsle gelirken arkada bir kız radyoyu açtı,zaten hastaydım,allahım nasıl bir müziktir bu lütfen ya...
Şarkının başından sonuna kadar aynı ritim aynı sözler öfff.
Kabus gibiydi.
Kemeri çıkardım girişecektim az kaldı.

Evet bazı şarkılar gerçekten katlanılmaz oluyolar.

Pop la rapin birleşmesine gelince, nerde para görüyolarsa o tarafa gidiyolar derim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...