Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Boş iş bunlar..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 A ıle baslıyo adım ama hıc benle alakası yoq pehh.[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: E Seks sizin icin zevkten daha ote bir sey! Is, stres, para, dis etkenler seks hayatinizi olumsuz yonde kolayca etkileyebiliyor. Ama her seye ragmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. Ihtiyaciniz surekli ilgi. Allah kolaylik versin. Alakam yok bunla herseyden once seks gelir benim icin MUHAUHA[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O Oooo sekse cok duskunsunuz! Ama biraz da cekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yonlendirmeniz bu yuzden. Para ve guc sizin icin ciki yolu. Duskun olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi goruyorsunuz, karsinizdakini de seksuel bir obje gibi. Bu yuzden itirazlar geliyor. [hline] Lol bune be.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 01 Eylül 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Y Bagimsizlik, sloganinizdir. - ıhh, uh (kanla dolmuş gırtlak sesleri) - bişey mi diceksin? - FREEDOOOOOOOO.. - kalk üstümden hayvan herif böğürüyor bi de. - ..ooom.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yav bu fallara her ne kadar pek inanmasamda harbiden tutuyor ya cogu sey. Mesela burcumun genel ozelliklerini tasiyorum burdaki ozellikler tutuyor hele bazen gazetedeki fal bile tutuyorki birtanesini hala saklarim inanilmaz birseydi o.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 biri Ş yi de açıklasın :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 O oOOoOOoOOooOoooooOOooOOo :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 YALAN BU YALAN[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: LiquiD, 01 Eylül 2005 03:41 tarihinde demiş ki: ehoe hayatımda gördüğüm en bi taraftan sallama hedehodo. astroloji desek, değil; kehanet desek, değil; ne lan bu? özel bir adı var mı bu tarz saçmalıkların. puhaha aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: eliptik, 01 Eylül 2005 10:15 tarihinde demiş ki: hangisinden bakıcam bi yardım edin be ahah olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 t flort için en ideal tip benmişim hehehu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 G Sizin icin soylenecek iki sozcuk: Muskulpesent ve ayrintici. Biraz ozentisiniz. Statusu sizden yuksek insanlarla iliski kurmaya bayiliyorsunuz. Ayrica bir ozelliginiz daha var, erotizmin zirvesine nasil ulasabileceginizi iyi biliyorsunuz.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Benim Adım Xander napcaz şimdi?? *vınnnn* [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 01 Eylül 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aphachee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sen nıckını soylemeye x-ander diemi turkceye cevıron ve mıllete soyluon yoksa :P Z-ander diyemi cevırıosun eger 1-X ile soyluosan dicek soze ne hacet (bkz: Ingilizce kursları) 2-Z ile soyluosan (bkz: baslık atındakı Z ile ilgili acıklamaya) [spo1=Sonucta ben ]*!Kal Ort Por*[/spo][signature][hline]Jailden Naklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 ismi olan hangisine baksın?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Şimdi F yi mi seçiyim T yi mi?Yoksa 2 kişiliğim mi var aşkta?Kıllandım şimdi.Acil cevap lazım.:D[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 heh ne güzelmiş bu ama benim baş harfim pek beni anlatmıyo ya!!![signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 J Muthis bir fiziksel enerjiniz var. Sevisirken hicbir guc sizi durduramaz. Partnerinizin yorulmasi haric! Sizin icin karsi cinsle iliski bir meydan okuma. Romantik oldugunuz soylenebilir ama sizi asil ilgilendiren bastan cikarmak. Ideal aska inaniyorsunuz. Isiniz kolay degil. boşuna koymuyorlar türk filmlerinde kötü kadınların adını Jale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benim iki adım bar biri İ diğeri de O ile başlıyor ve tutuyor.. öeh bu ne lan[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: E Seks sizin icin zevkten daha ote bir sey! Is, stres, para, dis etkenler seks hayatinizi olumsuz yonde kolayca etkileyebiliyor. Ama her seye ragmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. Ihtiyaciniz surekli ilgi. Allah kolaylik versin. ehe tam beni anlatıyor:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İ yok I olmazmı :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 F dogru... Y de dogru eminim bundan...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 benimki biri G diğeri O hangisini seçsem acaba :/[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar