Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere 55r login problem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sphere 55r4.0.2 kullaniyorum.. Daha dogrusu 55i'den gecis yaptim fakat loginde server seciminden sonra client takilio sphere bad login 4 hatasi verior..
Clientin login dosyasindan makina ip'm yazior sphere.ini'de 120.0.0.1,2593..
Sorun olmamasi lazim gibi gelior ama giris yapamiorum..
Neden olabilir?
Mesaj tarihi:
oubscne miydi neysi sphere tablesde onun altina

a
a
a
a
gfggh

gibi yaz bisiler ayrica hala ustte olan bir topic in var kirlilik yaratiosun + arama yapmiosun..
Mesaj tarihi:
fish blowlar tutmuyor sanırım sphere yada client editlimi ?[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
Clientte fishblow yani dsp'yi degistirdim sadece ama onuda duzeltip denememe ragmen olmuor.. Clientin diger dosya uzantilarini degistirip onlari uyarladim onlarda da sorun yok ama yinede acmior.. Baska bir fikri olan ? Ip ayarlarini nasil yapmam gerekli bi bilgi verebilecek olan varmi ?
Mesaj tarihi:
Ya Client 2.0.3le bi kez giris yapabildim sansima nasil olduysa ama artik giremiom neseki hata degisti buyrun burdan yakin..
Someone is allready using this acc dior ki serverime giremezler.. :D entrensan deilmi * so funny *
Mesaj tarihi:
Arkadaşım bu bir çok yerde dile getirildi, revizyon serisi ve 56a ya internet bağlantınız yok ise yada sunucu makinenin ip numarası yok ise servera giriş yapamazsınız ve bahsettiğin hatayı alırsın.
Mesaj tarihi:
blowfish lan[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Mesaj tarihi:
said:
lordyosi, 02 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Ya Client 2.0.3le bi kez giris yapabildim sansima nasil olduysa ama artik giremiom neseki hata degisti buyrun burdan yakin..
Someone is allready using this acc dior ki serverime giremezler.. :D entrensan deilmi * so funny *

sphere localdeyse login.cfg de ip ye 127.0.0.1 yazman gerekli.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...

Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Mesaj tarihi:
olay dspde deil 127.0.0.1 yapmamaış ki loginini :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
Arkadaslar Blowfishde sorun yok ! Bundan eminim oyle olsa shard listesi share olmazdi.. Bunu gecelim..
Revisionda internet baglantisi olmazsa aynı makıandan aynı ıp gırıs yapılmadıgını duymustum bı arkadasta bahsetmıs..
Fakat local olarak gırılmemesı gıbı bı sacmalık olamaz server hazırlarkende hostumuzmu olcak ?
Kablo net ve sabit ipm var giris yapmam ıcın ne yapmam gerek.. Blowfishde hata yok! Ipleri nasıl duzenlıyım ne yapıyım lutfen bılgısı olanlar cevaplasın..
Mesaj tarihi:
Nese galiba hallettim ama sorun olursa tekrar yazarim bisiler uplarim.. Herkese tesekkurler.. Direk 127.0.0.1 giris yapior entrensan dimi ? Halbuki local giris engellendi diorlardi.. (:
Mesaj tarihi:
sphere kendi pcndeyse 127.0.0.1 den girmek zorundasn.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize...

Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Mesaj tarihi:
said:
lordyosi, 02 Eylül 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar Blowfishde sorun yok ! Bundan eminim oyle olsa shard listesi share olmazdi.. Bunu gecelim..
Revisionda internet baglantisi olmazsa aynı makıandan aynı ıp gırıs yapılmadıgını duymustum bı arkadasta bahsetmıs..
Fakat local olarak gırılmemesı gıbı bı sacmalık olamaz server hazırlarkende hostumuzmu olcak ?
Kablo net ve sabit ipm var giris yapmam ıcın ne yapmam gerek.. Blowfishde hata yok! Ipleri nasıl duzenlıyım ne yapıyım lutfen bılgısı olanlar cevaplasın..

saçma ama bunu bende görmüştüm bu işletim sistemi ile alakalı bir sorun wsock nette olmadığı zaman açmıyor portu bazı sistemlerde[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
  • Yeni Oluştur...