lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sphere 55r4.0.2 kullaniyorum.. Daha dogrusu 55i'den gecis yaptim fakat loginde server seciminden sonra client takilio sphere bad login 4 hatasi verior.. Clientin login dosyasindan makina ip'm yazior sphere.ini'de 120.0.0.1,2593.. Sorun olmamasi lazim gibi gelior ama giris yapamiorum.. Neden olabilir?
LeBaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oubscne miydi neysi sphere tablesde onun altina a a a a gfggh gibi yaz bisiler ayrica hala ustte olan bir topic in var kirlilik yaratiosun + arama yapmiosun..
Dagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 obscene[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 There is some problem comm. with origin vs. Server seciminden sonra bu hata geliyor hala.. Obscene bisiler ekledim ama olmadi..
Coder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fish blowlar tutmuyor sanırım sphere yada client editlimi ?[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Clientte fishblow yani dsp'yi degistirdim sadece ama onuda duzeltip denememe ragmen olmuor.. Clientin diger dosya uzantilarini degistirip onlari uyarladim onlarda da sorun yok ama yinede acmior.. Baska bir fikri olan ? Ip ayarlarini nasil yapmam gerekli bi bilgi verebilecek olan varmi ?
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya Client 2.0.3le bi kez giris yapabildim sansima nasil olduysa ama artik giremiom neseki hata degisti buyrun burdan yakin.. Someone is allready using this acc dior ki serverime giremezler.. :D entrensan deilmi * so funny *
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaşım bu bir çok yerde dile getirildi, revizyon serisi ve 56a ya internet bağlantınız yok ise yada sunucu makinenin ip numarası yok ise servera giriş yapamazsınız ve bahsettiğin hatayı alırsın.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 blowfish lan[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: lordyosi, 02 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: Ya Client 2.0.3le bi kez giris yapabildim sansima nasil olduysa ama artik giremiom neseki hata degisti buyrun burdan yakin.. Someone is allready using this acc dior ki serverime giremezler.. :D entrensan deilmi * so funny * sphere localdeyse login.cfg de ip ye 127.0.0.1 yazman gerekli.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
bilgehan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dsp yi client da değiştirdiysen sphereserv.exe dede değiştirmen gerekli
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 olay dspde deil 127.0.0.1 yapmamaış ki loginini :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Arkadaslar Blowfishde sorun yok ! Bundan eminim oyle olsa shard listesi share olmazdi.. Bunu gecelim.. Revisionda internet baglantisi olmazsa aynı makıandan aynı ıp gırıs yapılmadıgını duymustum bı arkadasta bahsetmıs.. Fakat local olarak gırılmemesı gıbı bı sacmalık olamaz server hazırlarkende hostumuzmu olcak ? Kablo net ve sabit ipm var giris yapmam ıcın ne yapmam gerek.. Blowfishde hata yok! Ipleri nasıl duzenlıyım ne yapıyım lutfen bılgısı olanlar cevaplasın..
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nese galiba hallettim ama sorun olursa tekrar yazarim bisiler uplarim.. Herkese tesekkurler.. Direk 127.0.0.1 giris yapior entrensan dimi ? Halbuki local giris engellendi diorlardi.. (:
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sphere kendi pcndeyse 127.0.0.1 den girmek zorundasn.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım
Coder Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: lordyosi, 02 Eylül 2005 02:41 tarihinde demiş ki: Arkadaslar Blowfishde sorun yok ! Bundan eminim oyle olsa shard listesi share olmazdi.. Bunu gecelim.. Revisionda internet baglantisi olmazsa aynı makıandan aynı ıp gırıs yapılmadıgını duymustum bı arkadasta bahsetmıs.. Fakat local olarak gırılmemesı gıbı bı sacmalık olamaz server hazırlarkende hostumuzmu olcak ? Kablo net ve sabit ipm var giris yapmam ıcın ne yapmam gerek.. Blowfishde hata yok! Ipleri nasıl duzenlıyım ne yapıyım lutfen bılgısı olanlar cevaplasın.. saçma ama bunu bende görmüştüm bu işletim sistemi ile alakalı bir sorun wsock nette olmadığı zaman açmıyor portu bazı sistemlerde[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Öne çıkan mesajlar