Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - gs derbisi dünyanın en büyük derbisi seçildi...

CaveTroll1

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en büyük derbi maçlarını belirlemek için anket düzenleyen ''footballderbies.com'' adlı internet sitesi, Fenerbahçemiz ile Gs arasındaki ezeli rekabeti dünyanın en büyük derbisi olarak ilan etti. ''Footballderbies.com'' sitesinde yapılan ankette 8.8 puan alarak ilk sıraya oturan Fenerbahçe-Gs rekabetinin ardından 8.5 puan alan İskoçya'nın Celtic ve Glasgow Rangers takımları arasındaki maçlar, en çekişmeli 2. derbi ünvanını aldı. Arjantin Ligi'nden Boca Juniors ile River Plate mücadelesinin 8.4 puanla 3. olduğu ankette, Yunanistan'dan Pire Olympiakos-Panatinaikos 4., İtalya'dan AS Roma-SS Lazio Roma rekabeti ise 8 puanla 5. oldu. Sitenin anketine katılanlar tarafından verilen oylarla belirlenen dünyanın en büyük derbileri sıralamasında 7.7 puan toplayan Fenerbahçe-Bjk arasındaki mücadele ise listede 13. sırada yer alarak birçok Avrupa takımları arasındaki rekabeti geride bıraktı. Dünyanın birçok ülkesinden toplam 94 derbi maçı arasında aldığı 7.3 puan alan Bjk-Gs derbisi de Athletico Madrid-Real Madrid, Everton-FC Liverpool gibi maçları geride bırakarak 36. sırada yer buldu.
Sosyal ağlarda paylaş

boca-river tartışılmaz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

olaya şu açıdan bakarsak: fenerbahçe-galatasaray derbisi, siyasi kavgalar (real madrid - barça örneğin), sınıf ayrımları (boca juniors - river plate) (milan - inter), siyasi görüşler (partizan - kızılyıldız) gibi sebeplerle değil, kuşak, ırk, siyaset, maddiyat açısından bakılmadığında gerçekten de en büyük kitleyi peşinden sürükleyebilen derbi olabilir. çünkü fenerbahçe ile galatasaray arasındaki rekabetle yukardaki örneklerin hiçbir alakası yoktur. bizdeki sadece takım ve renk sevdasıdır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

fb-gs maçında tr'nin en az %40'i tv ya da radyo başındadır bence.büyük bi rakam.en büyük derbi olabilir yadırgamadım yani.gerçi hiç bir maç brezilya-tr maçındaki gibi olamaz. sanki sokağa çıkma yasağı vardı. saat 14 falandı sanırım erenköy-minibüs caddesinde tek tük araba geçiyordu falan komik gelmişti.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Birinciliği biz hakediyoruz sonuna kadar.
ikincilik boca-river derbisinin
üçüncülük de Barça-Real Madrid derbisinin hakkı.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 01 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
boca-river mis
bence dogru secim
ben fb-gs derbisi de gordum, diger herkes gibi boca-river derbisi de.
bence en ateslisi bizimki ;)=

fb-gs maçında sahaya el bombası atıyolar mı :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
her sene boca-river maçlarında insanların ölmesi derbinin çekişmeli olduguna taraftarın cahil olduğuna işarettir.

çekişme dedigin spor ahlak ve kuralları dahilinde yaşanan, 2 tarafın pek çok sahada birbiri ile olan mücadelesi ve hırsına dayanan bir olaydır.

ha fb-gs maclarında hiçmi kavga cıkmıyo birileri yaralanmıyo?
gayette her mac olur olaylar falan ama okadar dengesiz taraftarda her takımda mevcut , bizde asıl ön plana cıkan oyuncuların bu maclara nasıl konsantre olduklarını bilmemiz, saha içindeki azimlerini bizzat görmemiz ve alt tarafı 3 puanlık bir maç oldugu halde kaybedince takımın bu üzüntüyü haftalarca üzerinden atamaması ...[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

gs-fb maçında barcelona-real madriddden daha fazla mı çekişme oluyo dynamick?
ulan habire fener kazanıyo be
ahaha nedir bu ya
derbinin büyük olması neye bağlıdır?
taraftarın maçı ciddiye almasına bağlıdır. Boca river'a yenilse 5 hafta ağlar adamlar. Fener gsyi yendi 6-0 1 sene dalga geçtiler bunun gibi şeyler.
E insanlar ölümü göze alıyosa yeterince ciddiye alıyolardır dimi? saçmalamayalım lütfen. sahadaki çekişmeye falan bağlı değildir lol[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 01 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
gs-fb maçında barcelona-real madriddden daha fazla mı çekişme oluyo dynamick?
ulan habire fener kazanıyo be
ahaha nedir bu ya
derbinin büyük olması neye bağlıdır?
taraftarın maçı ciddiye almasına bağlıdır. Boca river'a yenilse 5 hafta ağlar adamlar. Fener gsyi yendi 6-0 1 sene dalga geçtiler bunun gibi şeyler.
E insanlar ölümü göze alıyosa yeterince ciddiye alıyolardır dimi? saçmalamayalım lütfen. sahadaki çekişmeye falan bağlı değildir lol

Şundan eminim .. Barcelona - Real Madrid eğer Derbi olsaydı sıralamalarda en üstlerde yer alacaktı fakat malesef Derbi Değil

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının derbi olmadığı gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...