CaveTroll1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Dünyanın en büyük derbi maçlarını belirlemek için anket düzenleyen ''footballderbies.com'' adlı internet sitesi, Fenerbahçemiz ile Gs arasındaki ezeli rekabeti dünyanın en büyük derbisi olarak ilan etti. ''Footballderbies.com'' sitesinde yapılan ankette 8.8 puan alarak ilk sıraya oturan Fenerbahçe-Gs rekabetinin ardından 8.5 puan alan İskoçya'nın Celtic ve Glasgow Rangers takımları arasındaki maçlar, en çekişmeli 2. derbi ünvanını aldı. Arjantin Ligi'nden Boca Juniors ile River Plate mücadelesinin 8.4 puanla 3. olduğu ankette, Yunanistan'dan Pire Olympiakos-Panatinaikos 4., İtalya'dan AS Roma-SS Lazio Roma rekabeti ise 8 puanla 5. oldu. Sitenin anketine katılanlar tarafından verilen oylarla belirlenen dünyanın en büyük derbileri sıralamasında 7.7 puan toplayan Fenerbahçe-Bjk arasındaki mücadele ise listede 13. sırada yer alarak birçok Avrupa takımları arasındaki rekabeti geride bıraktı. Dünyanın birçok ülkesinden toplam 94 derbi maçı arasında aldığı 7.3 puan alan Bjk-Gs derbisi de Athletico Madrid-Real Madrid, Everton-FC Liverpool gibi maçları geride bırakarak 36. sırada yer buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 taraftar oyları olduğu için yine bastırmışıs belli ama bence 1 numara boca-river[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boca-river tartışılmaz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet bencede arjantin derbisi birincidir. bizim turkler yine bi saldiriya gecmislerdir oraya birinci yapmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Zaten 2. yada .3 degilmiydi..[signature][hline]Biz Burdayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boca-river mis bence dogru secim ben fb-gs derbisi de gordum, diger herkes gibi boca-river derbisi de. bence en ateslisi bizimki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bencede dogru secim.. ikinci sırada ise lazio-roma daha iyi olabilirdi[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 olaya şu açıdan bakarsak: fenerbahçe-galatasaray derbisi, siyasi kavgalar (real madrid - barça örneğin), sınıf ayrımları (boca juniors - river plate) (milan - inter), siyasi görüşler (partizan - kızılyıldız) gibi sebeplerle değil, kuşak, ırk, siyaset, maddiyat açısından bakılmadığında gerçekten de en büyük kitleyi peşinden sürükleyebilen derbi olabilir. çünkü fenerbahçe ile galatasaray arasındaki rekabetle yukardaki örneklerin hiçbir alakası yoktur. bizdeki sadece takım ve renk sevdasıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yanlız o web sitesi açılmıyor :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @arc: Tebrik ederim harbi çok güzel anlatmışsın.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :) Seçenleri görmem lazım :P[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 fb-gs maçında tr'nin en az %40'i tv ya da radyo başındadır bence.büyük bi rakam.en büyük derbi olabilir yadırgamadım yani.gerçi hiç bir maç brezilya-tr maçındaki gibi olamaz. sanki sokağa çıkma yasağı vardı. saat 14 falandı sanırım erenköy-minibüs caddesinde tek tük araba geçiyordu falan komik gelmişti.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslında 1. olmayı hakediyoruzda..gs nin ekonomisi bizim kadar güçlü deil..kimin yenceni bilmek derbiyi yüceltmiyor açıkcası..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boca - river 1. olur 2. biz oluruz[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Birinciliği biz hakediyoruz sonuna kadar. ikincilik boca-river derbisinin üçüncülük de Barça-Real Madrid derbisinin hakkı.[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Celtic-rangers desem döver misiniz :horace: ?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Barça real derbi değil ki zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Wendigo, 01 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: boca-river mis bence dogru secim ben fb-gs derbisi de gordum, diger herkes gibi boca-river derbisi de. bence en ateslisi bizimki ;)= fb-gs maçında sahaya el bombası atıyolar mı :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Objektif olarak bakarsak 1.olur evet[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 boca-river dir abi olay. insanlar ölüyo her sene. gs-fb nedir bence göztepe-karşıyaka>gs-fb yani.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ya zaten bu tarz bi araştırmanın ne kadar anlamsız olduğu bjk-fb derbisinin 13. olmasından belli yani. Ayrıca haberde adı geçen site yok heh [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 01 Eylül 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her sene boca-river maçlarında insanların ölmesi derbinin çekişmeli olduguna taraftarın cahil olduğuna işarettir. çekişme dedigin spor ahlak ve kuralları dahilinde yaşanan, 2 tarafın pek çok sahada birbiri ile olan mücadelesi ve hırsına dayanan bir olaydır. ha fb-gs maclarında hiçmi kavga cıkmıyo birileri yaralanmıyo? gayette her mac olur olaylar falan ama okadar dengesiz taraftarda her takımda mevcut , bizde asıl ön plana cıkan oyuncuların bu maclara nasıl konsantre olduklarını bilmemiz, saha içindeki azimlerini bizzat görmemiz ve alt tarafı 3 puanlık bir maç oldugu halde kaybedince takımın bu üzüntüyü haftalarca üzerinden atamaması ...[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 dynamick olayı cok guzel acıklamıs..katılıyorum..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gs-fb maçında barcelona-real madriddden daha fazla mı çekişme oluyo dynamick? ulan habire fener kazanıyo be ahaha nedir bu ya derbinin büyük olması neye bağlıdır? taraftarın maçı ciddiye almasına bağlıdır. Boca river'a yenilse 5 hafta ağlar adamlar. Fener gsyi yendi 6-0 1 sene dalga geçtiler bunun gibi şeyler. E insanlar ölümü göze alıyosa yeterince ciddiye alıyolardır dimi? saçmalamayalım lütfen. sahadaki çekişmeye falan bağlı değildir lol[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nukem_Verite, 01 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: gs-fb maçında barcelona-real madriddden daha fazla mı çekişme oluyo dynamick? ulan habire fener kazanıyo be ahaha nedir bu ya derbinin büyük olması neye bağlıdır? taraftarın maçı ciddiye almasına bağlıdır. Boca river'a yenilse 5 hafta ağlar adamlar. Fener gsyi yendi 6-0 1 sene dalga geçtiler bunun gibi şeyler. E insanlar ölümü göze alıyosa yeterince ciddiye alıyolardır dimi? saçmalamayalım lütfen. sahadaki çekişmeye falan bağlı değildir lol Şundan eminim .. Barcelona - Real Madrid eğer Derbi olsaydı sıralamalarda en üstlerde yer alacaktı fakat malesef Derbi Değil Fenerbahçe - Trabzonspor maçının derbi olmadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar