kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hayır amaç nedir yani öğrenci işleri denen sayfada c/p yi kapatmaktaki ? insanlar ders programını kopyalayıp pcde worde atıp yazıcıdan çıktı almasın eskiden ilkokuldaki gibi defterin en arka kısmına yazsın diye şakamı yapmaya çalışmış bu siteyi yapan angut oğlu angutlar abi çok fena sinirlendim ya ne beyinsiz insanlar varmış dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sırf ders programı için sinirlendiysen boşuna sinirlendin ama direk çıktı alabiliyosun abi ordan en altta sayfayı bas var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok be ders programı değil örnek olarak aklıma geldi sadece onu. benim işim baya uzun olduğu için tek tek yazmak istemiyorum. günler belkide haftalar alıcak. c/p yapıp rahatca işimi görmek istiyorum. ayrıca yazıcısı olmayan öğrenciler adına konuştum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi kolaygelsin o zaman işin zor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yav said: mülger sen napıyosun abi? hem almanya'da hem türkiye'de okumaya mı çalışçaksın ne iş yahu bi basın açıklaması yapsana :D ahah yok kız arkadasım için sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kermit sen birde ders başvurusu yapmak zorunda kalsan kırarsın demekki bilgisayarı. sabahın köründe kalkıyorsun 2-3 saat sırf ders seçmek için uğraşıyorsun, sonra yolluyorsun danışmana bir saat onaylamıyo o derslerin kontenjanı doluyo başvurunu reddediyo sonra yeni program yapıcam diye 1-2 saat daha kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi şu konu hakkında toplanın bi eylem yapın 3 5 gün içinde düzeltsinler şu sistemi yoksa ben baya bi sıkıntıya giricem yahu şu ana kadar yaptığım işi bi sürü okulda yaptım ama bitek sizde bu kadar sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjid Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 @kermit haklısın ama yetmiyo, öyle gelmiş öyle gidiyo, 5 yıldır bu okuldayım e-dönüşüm adına hiçbi değişim yapılmadı, biçok kişi de rahatsız bu durumdan, dile getiriyolar ama dediğim gibi yetmiyo. beddua ettiğimde gerçekleşmiyo, yoksa ben de ederdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi aptal kız okulu ya orası o yüzden ie dısındaki browserlar kullanılmıyıcagı için hiç kasmamış adamlar c/p olayına gelince kızlar ctrl c bilmedigi için kesin sağ tıkla filan kopi yi seçince oluyodur fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ulan sağ tık bile olmuyo kapamış aptallar kız arkadaşımın okulu diyosun insan bi girip notlarına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 daha notu yoktu baktım ama zaten çok aptal bi sistem var firefoxdan açtım girmiyo serverınız gg dedim aa firefox ne ya internet explorerdan girsene olololol dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 son notlar verilmiş, mezun oldum nan!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tebrik yok mu /: http://30.media.tumblr.com/tumblr_led8dmnpNq1qehv22o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gz darısı başımıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 AMIN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hepsini okumadim da ed tekrar yazildi. rektorluk olay cikarmis yoksa yenilencekti. daha cagdas bir sey gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mulgear6 said: abi aptal kız okulu ya orası o yüzden ie dısındaki browserlar kullanılmıyıcagı için hiç kasmamış adamlar c/p olayına gelince kızlar ctrl c bilmedigi için kesin sağ tıkla filan kopi yi seçince oluyodur fgh kiz arkadasi da yeditepede okuyor lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Revangelis said: son notlar verilmiş, mezun oldum nan!!11bir gz babs valla kurtulmussun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Revangelis said: son notlar verilmiş, mezun oldum nan!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi gerçekten inanılmaz gerizekalı bi okulunuz var yani her 15 dk da bir said: 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. hatası veriyo ve patlıyo sisteminiz allah bin türlü belasını versin kim uğraşıyosa bu sisteminizle rektöründen tüm hocasına kadar herkes ölsün. annesi babası teyzesi bu okulda öğretmen olan varsada kusuruma bakmasın. sözlerimi geri alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit said: kim uğraşıyosa bu sisteminizle rektöründen tüm hocasına kadar herkes ölsün. annesi babası teyzesi bu okulda öğretmen olan varsada kusuruma bakmasın. sözlerimi geri alamam ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Bu konuyu bimle gorusmustuk biz ya. Gecen donem cok sorunsuzdu kayit olayi, yeni server falan aldilar heralde diye dusunmustuk ama bu donem gene sictilar cok net sekilde. Yani OSYM bile sonuclari aciklarken sistemi 5 dk once aciyor bir anda milyonlar yuklenmesin diye. Bu adamlar tam 9'da sistemi cokertti, 9.15de girebilmeye basladik. Fail oglu fail yani. Dun danismanin yanina gittim, adam benim derslerimi 30 dk icinde onaylayabildi. Her request 10 dk aliodu cunku. Su yeni sistem gelir umarim yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hazir gelmisken sorayim, bizim okulda yazin yabanci dil dersleri ve hum tkl gibi yok dersleri aciliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 siz halâ add drop haftasını beklemeden okadar dert ve tasa çekerek ders mi seçmeye çalışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi bu gün 12. oldu bu Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Server Error500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar