Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hmm evet güzel bir uygulama imiş. Maillarla gelen nadir mantıklı şeylerden biri[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hmm aslında "ortak kitap" çıkartması olacak. böyle bol yapışkanlı kitabın kapağına yapıştırmak için. üzerinde "bu kitap insanlığın ortak mülkiyetindedir!" yazacak. tabi kimsenin sahaflardan üzerinde bu etiket olan veya kapağı zarar görmüş kitabı satın almaması gerekli.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ama benim kitaplarım çok değerlidir,birine ödünç verirken bile gözüm arkada kalır,tanımadığım birine nasıl vercem?[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Diriltiyorum Bookcrossing'i efenim. Bir iki sene önce sitesini bookmark'larıma atmıştım, sonra unutmuşum. Demin karıştırırken denk geldim. Baktım daha önce konuşulmuş ama unutulmuş. Herkes duysun efenim süper bir şey. Edit: Gezginkitap diye Türkçe'ye çevrilmiş ve www.gezginkitap.com diye site açılmış, ama kapanmış. Sonra http://www.seyyarkitap.com açılmış ama pek aktif değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 annem babam isteyince bile 10 saat düşünüyorum vereyim mi vermeyeyim mi diye. Öyle başkası da okusun diye bırakırsam bir yere 1 ay uyuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kitaba verdiğim paranın %90'ı kitabın kendisi için, %10'u kitabın içeriği için. yani vermem. böyle de hanzoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 nası da yüzdeler sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben gazeteleri okuduktan sonra hep bırakıyorum ama not yazmak hiç aklıma gelmemişti super fikir bu arada tam piskopat işi bookmarking, forumda refresh kasmak gibi bişey ayrıca bu olayda bir hatun kaldırma potansiyeli görüüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bende kişisel gelişim kitabı vardı.Yazar bu kitabı okuduktan sonra bi yere bırakın yazmıştı. Dedim bizim ingilizlerden ne farkımız var halkımız anlar. Üstüne not yazdım.Lütfen okuduktan sonra başka bir yere bırakın diye. Gittim sitenin içinde bankların oraya bıraktım güzel bir yaz günü. Daha bismillah marketten dönüyorum.Çocuklar almış kitabı ateş yakarken kullanıcaklarmış. hay dedim sizi doğuran anaya kurban. öyle bi anım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vay fakir çocuklar vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 şu anda yeni moda budur arkadaşlar. iyi takip edelim ltf :p yeni trend bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kindle güzelde yani kitabın yerini tutamaz bence:D çizgi roman okutan kindle çıksın o zaman alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar