Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Okumada Yeni Moda

Xaero

Öne çıkan mesajlar

hmm aslında "ortak kitap" çıkartması olacak.
böyle bol yapışkanlı kitabın kapağına yapıştırmak için. üzerinde "bu kitap insanlığın ortak mülkiyetindedir!" yazacak.

tabi kimsenin sahaflardan üzerinde bu etiket olan veya kapağı zarar görmüş kitabı satın almaması gerekli.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

ama benim kitaplarım çok değerlidir,birine ödünç verirken bile gözüm arkada kalır,tanımadığım birine nasıl vercem?[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Diriltiyorum Bookcrossing'i efenim.

Bir iki sene önce sitesini bookmark'larıma atmıştım, sonra unutmuşum. Demin karıştırırken denk geldim. Baktım daha önce konuşulmuş ama unutulmuş. Herkes duysun efenim süper bir şey.

Edit: Gezginkitap diye Türkçe'ye çevrilmiş ve www.gezginkitap.com diye site açılmış, ama kapanmış. Sonra http://www.seyyarkitap.com açılmış ama pek aktif değil galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

bende kişisel gelişim kitabı vardı.Yazar bu kitabı okuduktan sonra bi yere bırakın yazmıştı.
Dedim bizim ingilizlerden ne farkımız var halkımız anlar.
Üstüne not yazdım.Lütfen okuduktan sonra başka bir yere bırakın diye.
Gittim sitenin içinde bankların oraya bıraktım güzel bir yaz günü.
Daha bismillah marketten dönüyorum.Çocuklar almış kitabı ateş yakarken kullanıcaklarmış.

hay dedim sizi doğuran anaya kurban.

öyle bi anım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...