Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bulduğum gibi gider eski kitapçıya satarım :-p[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu mantıkla bu iş yürümez Grizzy:) Yöntem çok güzelmiş ben denk gelemedim. Ama çok hoşuma gitti.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çok güzel gerçekten, ama benim sırf bunu düşünerek almış olmam lazım kitabı, yoksa bu amaçla almadığım bir kitabı bırakmaya kıyamam. Duygusal bağ olayı bende de vardır; kitabı ilk ben okumalıyım mesela, hatta kitabı beğendiysem kimseye ödünç vermem kolay kolay, gider yenisini alır hediye ederim okumasını istediğim insana ama kendiminkini vermem. Seneler sonra aklıma estiğinde açar tekrar okurum falan. Dolayısıyla ayrılmam zor olur benim öyle çöt diye, yine de bir iki denemek lazım bunu. Sırf bunun için alayım bir iki kitap =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Gothic_Angel, 01 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Bir gün Ankara dan Istanbula dönerken, Otobuste tanıştığım biri bana o an bitirdiği kitabı hediye etmişti. "Bence sende bunu okumalısın, bitirince verirsin sende birine" demişti çok şaşırmıştım =o) Oha aklıma süper fikir geldi :):):) otobüste güzel bi kız görürsem yanımda taşıdığım(!) kitabı ona vercem tabi numaramı içine yazıp :P okumalısın buyur dicem çekecem gidicem zuhaha sıcak başıma vurdu bisi olcak olsa direk belli eder kiz kasma bence :) beklemek daha cok koyar adama :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çok çok güzel ama beim okuduğum kitpaları bitirince saklama sonra çıkarıp göz atma tetkrar okuma koklama okşama sevme huyum asla bırakamazdım : ([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben şu Ferrarisini Satan Bilgeyi bi hatuna veriyim bari :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: MeSh, 01 Eylül 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Bir gün Ankara dan Istanbula dönerken, Otobuste tanıştığım biri bana o an bitirdiği kitabı hediye etmişti. "Bence sende bunu okumalısın, bitirince verirsin sende birine" demişti çok şaşırmıştım =o) üzerine telefon numarası bırakıp.. bana burdan ulaşabilirsin gibi birşey yazmadıysa.. helal olsun :P Hehe o girişime muhabeti kurarken girmişti, Devil gözlerle baktığımı fark edince kitabı vermekle yetindi =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi gazetenin ekinde okumuştum, ilginç bulmuştum, hatta "bizde yapılamaz" falan diye düşündüğümü hatırlıyorum, yapılabiliyormuş demek ki güzel bir olay[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ve ayrıca Nefr in de dediği gibi Benim kitaplarım çok değerlidir, ödünç vermeyi bile sevmem =oP Yada verirken "Adı geri gel" der öyle veirirm. Kütüpahanemden bir kitap eksilsin istemem =o) Bencilmiyim neyim dicem ancak napayım çok seviyorum kitaplarımı =oP Kitap tutkusu diyelim buna hihi![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Uygulama güzelmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nefr, 01 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Çok güzel gerçekten, ama benim sırf bunu düşünerek almış olmam lazım kitabı, yoksa bu amaçla almadığım bir kitabı bırakmaya kıyamam. Dolayısıyla ayrılmam zor olur benim öyle çöt diye, yine de bir iki denemek lazım bunu. Sırf bunun için alayım bir iki kitap =] Kesinlikle[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sahaflara hücum...güneydoğu anadoluya gönderilmesi için kitap toplanıyordu..kitaplarıma kıyamadım..sahaftan bir kitap alıp bir günde bitirip vermeyi planlıyordum..ilk kitapta vazgeçtim vermekten :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uygulama çok güzl ama şöyle de bi sorun var: Acaba Türkiye'de kitap okuma oranı % kaç?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bildiğim kdrıyla türkiyede kitap okuma oranı %10 fln.(yanls bilio olabilirim).Uygulama süper ama tr'de işe yaramaz.Herkesin söyledii gibi millet kitabı satmaya çalısır fln.Onu bırakın kitabın üstüne salak salak şeyler yazan,küfürler yazanlar bile olacaktır...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kesinlikle cok kotu..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Kütüpahanemden bir kitap eksilsin istemem =o) aynen valla, kitap bırakma şeyi güzelmiş de, okuduğum kitaplar başucumda biriksin isterim, dolsun taşsın filan. hem sonra bi daha okurum belki di mi.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 düşünsenize, yatmadan önce 100 fırça darbesi buluyosunuz türkiyede. sayfalar falan açarken kopuyo :) öeh iğrenç bi adamım.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sonunda "Cin Ali" setimi yararlı bir şekilde kullanmanın yolunu buldum.Ne dersiniz bu şekilde güzel kızlar tavlayabilir miyim? :D[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 01 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hoşuma gitti...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha harika[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu konuda oldukça bencilim açıkçası kitaplarımı verdiğim insanlar daha sonra onu hoyratça kullanıp zarar verecekler, ben de bunu bile bile kitaplarımı sağda solda dağıtmaya devam etmeye çalışıcam. hmm, makul değil benim için ama arada fırlayan "zırtapoz" (bu kelimeyi bir daja asla kullanmam!) şahsiyetlerin huzursuz edici varlıkları ve tehlikeleri olmasa aslında oldulça hoş bir uygulama olurdu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslında güzel bir oloay sonucnda kitap bir kitapçıya satılsa bile kitabı alacka olan kişli kitap okumayı seven biri olacağından o da gider kitabı başka bir yere bırakaiblir zincir tekrardan bağlanır aslında zincir hiç kopmamış oluyor[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hmm, evet bak bu güzel fikir. Kitap bir sahafa satılsa bile sonuçta oradan da alınacak ve yeni sahibinin içindeki notu okuması sonucu büyük bir ihtimalle kaldığı yerden devam edecek serüvenine. Tamam şimdi biraz daha tuttum fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vay be , çok güzel bi şey aslında.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: benim türküm satar o kitabı çok güzel bi uygulamada kalkıp sultanahmet in ortasına bırakıcak değilsin herhalde dimi _? Bu tabiri beğenmedim.. Biraz açalım bunu?![signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Kitap Okumada Yeni Moda × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi gazetenin ekinde okumuştum, ilginç bulmuştum, hatta "bizde yapılamaz" falan diye düşündüğümü hatırlıyorum, yapılabiliyormuş demek ki güzel bir olay[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ve ayrıca Nefr in de dediği gibi Benim kitaplarım çok değerlidir, ödünç vermeyi bile sevmem =oP Yada verirken "Adı geri gel" der öyle veirirm. Kütüpahanemden bir kitap eksilsin istemem =o) Bencilmiyim neyim dicem ancak napayım çok seviyorum kitaplarımı =oP Kitap tutkusu diyelim buna hihi![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Uygulama güzelmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nefr, 01 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Çok güzel gerçekten, ama benim sırf bunu düşünerek almış olmam lazım kitabı, yoksa bu amaçla almadığım bir kitabı bırakmaya kıyamam. Dolayısıyla ayrılmam zor olur benim öyle çöt diye, yine de bir iki denemek lazım bunu. Sırf bunun için alayım bir iki kitap =] Kesinlikle[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sahaflara hücum...güneydoğu anadoluya gönderilmesi için kitap toplanıyordu..kitaplarıma kıyamadım..sahaftan bir kitap alıp bir günde bitirip vermeyi planlıyordum..ilk kitapta vazgeçtim vermekten :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uygulama çok güzl ama şöyle de bi sorun var: Acaba Türkiye'de kitap okuma oranı % kaç?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bildiğim kdrıyla türkiyede kitap okuma oranı %10 fln.(yanls bilio olabilirim).Uygulama süper ama tr'de işe yaramaz.Herkesin söyledii gibi millet kitabı satmaya çalısır fln.Onu bırakın kitabın üstüne salak salak şeyler yazan,küfürler yazanlar bile olacaktır...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kesinlikle cok kotu..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Kütüpahanemden bir kitap eksilsin istemem =o) aynen valla, kitap bırakma şeyi güzelmiş de, okuduğum kitaplar başucumda biriksin isterim, dolsun taşsın filan. hem sonra bi daha okurum belki di mi.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 düşünsenize, yatmadan önce 100 fırça darbesi buluyosunuz türkiyede. sayfalar falan açarken kopuyo :) öeh iğrenç bi adamım.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sonunda "Cin Ali" setimi yararlı bir şekilde kullanmanın yolunu buldum.Ne dersiniz bu şekilde güzel kızlar tavlayabilir miyim? :D[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 01 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hoşuma gitti...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha harika[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu konuda oldukça bencilim açıkçası kitaplarımı verdiğim insanlar daha sonra onu hoyratça kullanıp zarar verecekler, ben de bunu bile bile kitaplarımı sağda solda dağıtmaya devam etmeye çalışıcam. hmm, makul değil benim için ama arada fırlayan "zırtapoz" (bu kelimeyi bir daja asla kullanmam!) şahsiyetlerin huzursuz edici varlıkları ve tehlikeleri olmasa aslında oldulça hoş bir uygulama olurdu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslında güzel bir oloay sonucnda kitap bir kitapçıya satılsa bile kitabı alacka olan kişli kitap okumayı seven biri olacağından o da gider kitabı başka bir yere bırakaiblir zincir tekrardan bağlanır aslında zincir hiç kopmamış oluyor[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hmm, evet bak bu güzel fikir. Kitap bir sahafa satılsa bile sonuçta oradan da alınacak ve yeni sahibinin içindeki notu okuması sonucu büyük bir ihtimalle kaldığı yerden devam edecek serüvenine. Tamam şimdi biraz daha tuttum fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vay be , çok güzel bi şey aslında.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: benim türküm satar o kitabı çok güzel bi uygulamada kalkıp sultanahmet in ortasına bırakıcak değilsin herhalde dimi _? Bu tabiri beğenmedim.. Biraz açalım bunu?![signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Kitap Okumada Yeni Moda × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Uygulama güzelmiş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nefr, 01 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Çok güzel gerçekten, ama benim sırf bunu düşünerek almış olmam lazım kitabı, yoksa bu amaçla almadığım bir kitabı bırakmaya kıyamam. Dolayısıyla ayrılmam zor olur benim öyle çöt diye, yine de bir iki denemek lazım bunu. Sırf bunun için alayım bir iki kitap =] Kesinlikle[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sahaflara hücum...güneydoğu anadoluya gönderilmesi için kitap toplanıyordu..kitaplarıma kıyamadım..sahaftan bir kitap alıp bir günde bitirip vermeyi planlıyordum..ilk kitapta vazgeçtim vermekten :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 uygulama çok güzl ama şöyle de bi sorun var: Acaba Türkiye'de kitap okuma oranı % kaç?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bildiğim kdrıyla türkiyede kitap okuma oranı %10 fln.(yanls bilio olabilirim).Uygulama süper ama tr'de işe yaramaz.Herkesin söyledii gibi millet kitabı satmaya çalısır fln.Onu bırakın kitabın üstüne salak salak şeyler yazan,küfürler yazanlar bile olacaktır...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kesinlikle cok kotu..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Kütüpahanemden bir kitap eksilsin istemem =o) aynen valla, kitap bırakma şeyi güzelmiş de, okuduğum kitaplar başucumda biriksin isterim, dolsun taşsın filan. hem sonra bi daha okurum belki di mi.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 düşünsenize, yatmadan önce 100 fırça darbesi buluyosunuz türkiyede. sayfalar falan açarken kopuyo :) öeh iğrenç bi adamım.[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sonunda "Cin Ali" setimi yararlı bir şekilde kullanmanın yolunu buldum.Ne dersiniz bu şekilde güzel kızlar tavlayabilir miyim? :D[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net [Bu mesaj DeadSouL tarafından 01 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hoşuma gitti...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oha harika[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bu konuda oldukça bencilim açıkçası kitaplarımı verdiğim insanlar daha sonra onu hoyratça kullanıp zarar verecekler, ben de bunu bile bile kitaplarımı sağda solda dağıtmaya devam etmeye çalışıcam. hmm, makul değil benim için ama arada fırlayan "zırtapoz" (bu kelimeyi bir daja asla kullanmam!) şahsiyetlerin huzursuz edici varlıkları ve tehlikeleri olmasa aslında oldulça hoş bir uygulama olurdu[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aslında güzel bir oloay sonucnda kitap bir kitapçıya satılsa bile kitabı alacka olan kişli kitap okumayı seven biri olacağından o da gider kitabı başka bir yere bırakaiblir zincir tekrardan bağlanır aslında zincir hiç kopmamış oluyor[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hmm, evet bak bu güzel fikir. Kitap bir sahafa satılsa bile sonuçta oradan da alınacak ve yeni sahibinin içindeki notu okuması sonucu büyük bir ihtimalle kaldığı yerden devam edecek serüvenine. Tamam şimdi biraz daha tuttum fikri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 vay be , çok güzel bi şey aslında.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: benim türküm satar o kitabı çok güzel bi uygulamada kalkıp sultanahmet in ortasına bırakıcak değilsin herhalde dimi _? Bu tabiri beğenmedim.. Biraz açalım bunu?![signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar