Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Okumada Yeni Moda

Xaero

Öne çıkan mesajlar

*!Türkbükü'nde plajdayım. Bir baktım, yattığım yerde bir kitap var.. Adı, "Yıldızlı, yağmurlu gecceler"..

"Ah, biri unutmuş" derken, kapağını açıp içine bakmak istedim ve beni şaşırtan bir yazı gördüm;

"Ben bu kitabı severek okudum. Ve bitirdiğim yerde bırakıyorum. Sizinde seveceğinize eminim. Severseniz okuyun, sevmezseniz aynen bulduğunuz yerde bırakın. Okursanız, numara verdikten sonra sizde olduğunuz yerde bırakın lütfen.. 25 / 08 / 2005 Türkbükü.."

03.. Üçüncü kişinin bu kitabı bıraktığını belirtiyormuş.. Diğer iki kişiden biri, İstanbul'da bırakmış, diğeri ise Bodrum'da bırakmış..

Ben aldım kitabı İstanbul'a geldim ve hala okuyorum. Bitirince ben de "04" ve nerede okumuşsam yazıp bırakacağım..

Meğerse bu yeni adetmiş.. Özellikle Londra'da çok yaygınmış. Parklarda bırakıyorlarmış okudukları kitapları insanlar. Londra'da bırakılan bir kitap Kuzey İrlanda'dan çıkmış.. Bakalım benim bırakacağım kitap nereden çıkacak?

Çok sevdim bu kitap muhabbetini.. Güzel bir uygulama.. Vallahi Londra'dan ne zaman Türkbükü'ne geldi ve uygulanmaya başladı anlamadım ama bizimkiler de hayli hızlı bu konularda.*

Kaynak : Mail[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

guzelmis[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

benim türküm satar o kitabı

çok güzel bi uygulamada kalkıp sultanahmet in ortasına bırakıcak değilsin herhalde dimi _?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 01 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
benim türküm satar o kitabı

Malesef doğru.Uygulama iyi güzel ama kitap okumayı boş iş olarak gören yüzbinlerce insanımız var.
-Aha kitap unutmuş adamın biri
-Abi dur bakalım sahibi vardır belki
-Yemişim sahibini mal bulanındır
-İsmi falan yazıyodur belki.
-Bi bakayım kitap neresinden açılıyodu yav:)Hah ''bu kitabı...''
-Ee ne yazıyor?
-Kısaca adam enayiymiş bırakmış güzelim kitabı,okuyun diyor
-Oku madem
-Ne okuyacam veririm kitapçıya alırım parasını.İstersen sana satiim
-Öeh....:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaya gavurlar book crossing diyorlar. Yurtdışında bayağı yaygın. Türkiye'de sie yeni yeni oluyor ama pek yayılacağını zannetmem zira biz kitaplarımıza duygusal bir bağ ile bağlanan bir milletiz. Yıllarca saklarız falan..

şoyle de bi siteleri var..

http://www.bookcrossing.com/[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olayı gazetede okumuştum hatta avrupanın bir şehrinde (ulaşımın çoğu bisikletle sağlanıyormuş) sanırım beyaz bisiklet diye de bir uygulama var aldığın bisikleti beyaza boyuyorsun ve gitmek istediğin yere gidince kilitlemeden sokakta bırakıyorsun bu sayede o an orada bulunan ve ihtiyacu olan biri bisikleti istediği yere gitmek için kullanıyor sonra o da oraya bırakıyor çalma olayları yada kendi malı ilan etme olayları olmuyormuş tabi bu Türkiye'de ne kadar uygulanır onu bilemem[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Bir gün Ankara dan Istanbula dönerken, Otobuste tanıştığım biri bana o an bitirdiği kitabı hediye etmişti.
"Bence sende bunu okumalısın, bitirince verirsin sende birine" demişti çok şaşırmıştım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Sosyal ağlarda paylaş

mesela öyle vermek olur.Güzel bişey.
Ama yere bırakmak bu ülkede olmaz sanırım.
Millet alır onu okey de 51 de tablo tutar
yakar falan filan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenin, 01 Eylül 2005 14:40 tarihinde demiş ki:
Bu olayı gazetede okumuştum hatta avrupanın bir şehrinde (ulaşımın çoğu bisikletle sağlanıyormuş) sanırım beyaz bisiklet diye de bir uygulama var aldığın bisikleti beyaza boyuyorsun ve gitmek istediğin yere gidince kilitlemeden sokakta bırakıyorsun bu sayede o an orada bulunan ve ihtiyacu olan biri bisikleti istediği yere gitmek için kullanıyor sonra o da oraya bırakıyor çalma olayları yada kendi malı ilan etme olayları olmuyormuş tabi bu Türkiye'de ne kadar uygulanır onu bilemem

offf çok güzel bişi bu ya :( Keşke uygulansa[signature][hline]Msn
Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki:
hobaraaak

[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 01 Eylül 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
Bir gün Ankara dan Istanbula dönerken, Otobuste tanıştığım biri bana o an bitirdiği kitabı hediye etmişti.
"Bence sende bunu okumalısın, bitirince verirsin sende birine" demişti çok şaşırmıştım =o)

üzerine telefon numarası bırakıp.. bana burdan ulaşabilirsin gibi birşey yazmadıysa.. helal olsun :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Valla böyle yazılı mazılı bulsam kitabı içime dert olur kesin off bitireyimde bırakayım diye hele yolda cafe de filan okuyosam ya şimdi bitirmeyeyim bura zengin semti burada alacak insan olur daha yararlı olacak bir yerde bırakayım yada burası iyiymiş burada hemen bitireim diye abanırım okumaya filan mahvolurum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Bence sende bunu okumalısın, bitirince verirsin sende birine" demişti çok şaşırmıştım =o)

Oha aklıma süper fikir geldi :):):)
otobüste güzel bi kız görürsem yanımda taşıdığım(!) kitabı ona vercem tabi numaramı içine yazıp :P
okumalısın buyur dicem çekecem gidicem zuhaha
sıcak başıma vurdu[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:

İyi valla kimse gelipte bize Lostlands Serisi ni hediye etmes ki ühüh =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...