Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ısırıldım :(((((

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

bugün beşiktaştaydım..arkadaşım yemek almaya gitti bende oturuodum...baktım kadının kucaında bir yavru köpek...kadına 5 tane dev gibi köpek saldırıyor..kucaında ki köpekte kadının bırakmak istemiyor...koştum köpekleri kovaladım kadını kaçırdım onların önünden...5 i üstüme atladı bütün ısırdılar her yerimi...kolum falan yara oldu :( 10 gün kuduz aşısı yicem malesef...

sorun aşı değil ama kolum acıyor...:( ama kadınla köpeği kurtuldu neyseki...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat..

skate board is not a crime...siteye bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

kahraman black_angel!! Kadını ve köpeğini kurtarmış!

Clark az önce _black_angel buradaydı.. kadını ve köpeğini kurtardı yine karçırdın.. CLARK!! Koluna ne oldu senin!

Bravo derim sadece

Öküzüm! Sadece bravo demem geçmiş olsun da derim! Ayıp bana!
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun kardeş. Ben de ısırılmıştım zamanında köpek tarafından ama farklı şekilde. Köpeğin üstüne binip atçılık oynayalım demiştik kuyruğunu da çekince dayanamadı tabi ısırdı :)

Birde 2 kere kedi tırmaladı birde kedi ısırdı(evet ısırdı) Aşılarını olunca bir şey olmuyor merak etme :) Doktor en sonunda babama oğluna bir şey olmaz köpekler dikkat etsin asıl demişti :p
Sosyal ağlarda paylaş

bi it için değer mi eheueuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun valla :) kim tutar seni black

Fazla kötü diilse scar olarak kalsın yaralar.. millete gösterir, bak ben hayat kurtardım dersin :-)

Çok geçmiş olsun..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dainty, 30 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
dondurma, çikolata, topitop :)

hepsini aldım şimdi ben yicem :lol:

ya o kadar önemli değildi yaptığım ya..kadın yaşlıydı yani bu daha iyi oldu... kadın bişi yapamazdı sizde olsanız sizde yapardınız....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat..

skate board is not a crime...siteye bekleriz..
Sosyal ağlarda paylaş

köpek dövemeyen überkahraman :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...