Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ankaralı bırısı olarak nasıl oldugunu sorabılırmıyım? yer olarak uzakmıdır merkeze(ne biliyim beşiktaşa falan) yada güzelmidir çevre olarak bu ataköy konakları varmış sanırım.orda bi arkadaşımın babası ev almayı dusunuoda[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ataköy istanbul un en güzel yerlerinden biridir. Toplu konutlar vardır ayrıca birkaçtane de villa. Sosyal yönden eksiksiz herşeye sahip. Kiralar ve fiyatlar uçuk durumdadır.Çünkü İstanbul Sosyetesi oturmaktadır.Evler çok güzel herşey güzel senelerce oturdum orada büyümek harika zaten heryer yeşil alan Zaten Emlak Bankası konutları ayrıca çok büyük. İstanbul un heryeri merkez olduğundan şehir merkezi gibi bir olay yok =) Ama Beşiktaş a gitmek 1 saati alır. Ha trafiğe kalırsan 3-4 saatte gidersin artık[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 istanbulda öyle tek bir merkez yok işte :) taksim beşiktaş tarafına biraz uzak aslında ama trafik olmasa 15 dakikada gidebilirsin. ataköy güzeldir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 15 dakka evet saat sabah 3 te sahilden 260 yapabilen bi arabayla gidersin 15dakkada[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ataköy güzeldir, istanbul'un sosyetesi demeyelimde, elit kesimi oturur. Tabii evler yine uçuktur blackchaos'un dediği gibi. Sosyete polat tower da, etiler de felan oturur :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 orada jet-set oturuyor. Gerçi doğru sosyate oturmuyor ya ama mesela kiralar 1 milyardan başlıyordu en son 2 sene önce evlerde 130bin dolardan şimdi noldu bilmem beni tek rahatsız eden şey binaların çok iç içe olması yoksa çok güzel. ortam olunca süper zevkli oluyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: 15 dakka evet saat sabah 3 te sahilden 260 yapabilen bi arabayla gidersin 15dakkada okula giderken öğlen saatleri bahçelievlerden mecidiyeköye 20dakikada gidiyorum belediye otobüsüyle. kaldı ki bu mesafe ataköy-beşiktaştan uzundur.belki az da olsa trafik yoğunluğunu, ataköyün içinde geçireceğin zamanı katarsak 25 dakika olsun. ama dediğim gibi bu sabah ya da akşam trafiğinde 1-2 saate bile çıkabilir.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 peki yapılmakta olan ataköy konakları hakkıdna bilgisi olan? bide denize gore konumu nası?deniz manzarasımı demelıyım? :P[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Deniz yoq yaw:) Ataköy güzel bir mekan ama bir adet köftecisi vardı. İstanbul hakkında yazılarla doluydu. Görülesi bir lokanta:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sailor hayatım ataköyden taksime gitmekle geçti en hızlı 25dakka sürdü oda arabayla[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sailor sana "hayatım" demedim yanlış anlaşılmasın zaten adımız çıktı :P üstüne alınma hemen ataköy konaklarını yeni duydum 2 senedir ist olmaıdğım için herhalde deniz kenarına yapılıyordur[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 harbi bende bir istanbullu olarak nasıl gidilir bilmem..hatta ataköy nerde ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tamam alınmadım :) neyse sen ataköyde oturmuşsun, benden iyi bilirsin. gerçi ben de bahçelievlerde oturuyorum yakın sayılır. asıl vakit e5 e çıkana kadar geçiyor. taksim-bakırköy dolmuşu mesela bir kere incirliye 10 dakikada getirmişti, yol boş diye basmıştı gece :) trafik olmasın net 15 dakika diyelim, evinin etrafında geçirdiğin vakit sayılmasın.. anlaşalım böyle :p[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 7 dakkada geldim ben o minibüslerle ömür'e.. :) ama arada bir ölümede gidip gidip geldim. kısacası o kadar çok gidip geldim ki, geldim sonunda, ardından da bi sigara yaktım. (çok geyik oldu be)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ataköy güzel bir semt. Çok fazla konut var. 9. kısım rusların kısımı olarak bilinir. Yeşildir güzeldir. Galleria ve Atrium olmak üzere iki tane alışveriş merkezi vardır. Parklar çocuklar için güzel olanaklar sağlar. Sosyete denecek insanlar oturmaz. Modifiyeye meraklı gençlerin bolca bulunduğu bir semttir. İnsanları nezihtir fakat kapkaçın oranı da azımsanacak cinsten değildir. Bazı bölümlerinde askerler oturur o yüzden askeri korumalar görebilirsin bazen. Yolları güzeldir heryer heryere çıkar. Taxime veya beşiktaşa gitmen 25 dakikanı alır. Trafik varsa 40 dakika ile 45 dakika arası sürer. Scooter ve bisikletin popüler oldukları bir semttir. çünkü ulaşımı kolaylaştırır. 11. kısım güzeldir. Evleri lükstür mesela. 1. ve 2. kısımlar falan biraz daha eskidir. 9. kısım güzeldir. 6. kısım yeni yapılan konutların kısmıdır. İnşaatı yeni bitmek üzere. Fakat evler çoktan satılmış diye duydum. Genelde orda oturanlar Yeşilköy Yeşilyurt ve Florya semtlerinin insanlarıyla kaynaşmayı tercih ederler. Ve buluşma yerleri genelde yeşilköydür. Havaalanına 15 dakikalık bir mesafededir. Gelip giderken eğer sahilden geliyosan transit yol ilaç gibidir. Ama e-5'ten geliyosan merter'de kesinlikle günün her saati neredeyse trafiğe kalabilirsin. Lâkin uzun süren bir trafik değildir. Dolmuşlarla ulaşım kolay hale gelmiştir. Çünkü dolmuşlar trafikte ne zmn neresi açıktır bilir ona göre götürür aceleleri vardır nitekim. Ataköy için kötü diyemem ama nişantaşı cihangir beşiktaş buralara taşınmasını daha çok tavsiye ederim insanlara merkezilik açısından. Ataköy biraz dışarda kalıyo. yeni yapılan konutlar dediğin 6. kısım konutları eskiden osmanlı köyü sonra lunapark olan kısıma yapıldı. Bi ara deprem çadırları da vardı. Çok kötü kokan bir dere var ve onun tam dibinde. O dereye beton döküceklerini duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem tabii ki eğer yapmazlarsa oturulcak bir mekan olarak görmem orayı iğrenç kokuyo çünkü gerçekten. Onun dışında doldurma bir alana yapıldı. yani deprem sırasında çok sağlam olabilceğini garantileyemem sana. Bütün zemini dere olan bir alan orası. Ve ne yapıldıysa nedense tutunamadı. Başlarda kurban keserlerdi. sonra osmanlı köyü yapıldı. Deprem çadırları oluştu sonra. Yada bu ikisinin sırası değişebilir emin değilim. Sonra lunapark yapıldı Ataland miydi neydi.. Sonra da konser alanı oldu en son otobüslerin kalkış mekanıydı. Turistik otobüslerin. En son işte kısım yapmaya başladılar[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 30 Ağustos 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ataköy konutları şu yeni yapılan kısımsa deniz kenarı sayılabilir arada sahil yolu var.. ama araban yoksa çok abuk bi yerde orası ters yani, taxiye servet harcarsın.. walla hayatımın büyük bi çounluğu ataköy-yeşilköy-florya arasında geçio, mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 oralar full doldurma[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Atakoy sosyete mekani degil normal insanlar oturuyor birkac istisna haric. Ama su yeni yapilan 6. kisim sosyeteye yonelik olacak herhalde babam sormustu fiyatlarini yaklasik 250.000 eurodan basliyor en ucuz.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 30 Ağustos 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ataköy konaklarından 550.000 milyara ev almayı dusunuolarda yapım asamasında ve en gec 2007 temmuzunda tum sıte hazır halde teslım edılcekmıs bı brosurune baktımda sahıl yolunun dıbınde(neresı sahıl yolu anlamam bılmem :) ) spor merkezı falan olan bı sıte yanı baya guzele benzıo ama yer olarak da arkadasım merak ettı bıraz kuskuları varda[signature][hline]Mervune Muhittin : Aman Tanrım!!! Mervune : "Mervune" demen yeterli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hayatımda daha kötü bir yer görmedim. Şirinevlerden gelen amelelerle dolup taşan bir yer. Şehrin merkezine uzak ama giderken zorluk çekmiyorsun. Galeria hariç biryer yok. Atrium 40 yaş insanların konutlarında oturmaktan sıkılıpda çıktıkları bir yer. Gençler ise 10-20 kişiden oluşan takımlar. Herkes birbirine düşman. Texas gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Reumer, 30 Ağustos 2005 20:20 tarihinde demiş ki: ataköy konaklarından 550.000 milyara ev almayı dusunuolarda 550 milyar iyi para, yani o paraya İstanbul'un en sosyetik yerlerinde oturabilirsin. Alkent 2000'de havuzlu villa alabilirler, ya da üzerine biraz daha koyup Etiler Alkent şehrin merkezinde. 550 milyar peşin mi verecekler? [signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 30 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 550.000 dolar ya da euro olmasın o?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Villaya göre değişir daha ucuza da var 1 milyon dolara da vardır.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Naptn blackchaos?!Ne jet seti ya?!Tamam zengin kesimde var ama jet-set diyemeyiz.Ayrıca oranın meşhur boklu deresi insana işkence ..Ataköy Konakları dediimiz şey bir ara kurban kesim,lunapark,gokart ,kısacası her türlü şeyin olduğu boş bir arazinin değerlendirilmesi.Evlerin yarısı satılmış diolar.Küçük bi semt diyebilrz.Ayrıca bakırköye gayet yakın.Hem bokluderenin kokusu ordan geçmiyo bile :)Ancak fiyatlarının tuzlu olduunu duydum.Elaidi güsel anlatmış ataköyü rusu boldur :)Taksim-Ataköy 15-20 dk arası..Ama saat 5ten sonra 1,5-2 saat sürebilir.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 30 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yeni yapilan konaklar denize yakin ve bildiimiz apartman tarzinda distan bakildiginda ama heralde bulunduklari alana gore saglam yapmislardir. belki ilk siradaki evler icin o para verilebilir cunku deniz goruyolar ama gerisinin bi ozelligini goremedim ben. besiktasa 25 dakka max naptiniz 1 saat ya son zamanlarda tinerci ayaginda elemanlar dolasmaya basladi maalesef atakoy cok guzel yer yesil falan(uzun binalari haric)[signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 31 Ağustos 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar