Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ivy'den ne nası yapılır 3! yatak toplama...

ivy

Öne çıkan mesajlar

yataktan kalktıktan sonra yatağın üstünü örtmeyip, tam tersine örtüyü kaldırmak gerekiyormuş. öbür türlü örtüyü örtünce bakteriler çoğalıyomuş vs. gibi birşey okumuştum/duymuştum bir yerde.

ps: yatak toplamak kadar saçma bi aktivite varsa o da yatak toplama tutorialı hazırlamaktır ayrıca :p no offence eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

1- harbi güzel toplanmış bi yatak olsa para atsan seker, bide onu görsek?? :)

2- bide her açtığımız resimli başlığı tutorial zannetmiyelim,
biraz daha yaratıcı ve öğretici olalım.

can sıkıntısının yeri garbıçhtır.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

paket gibi olmuş.
şaka şaka.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç yatak toplamadım hayatımda =)
ne utanç verici İvy seninki yine iyiymiş.

benim lise1 in başına kadar yatağımın üzerinde bide caf caflı örtüler vardı
yatağı toplamayı geç bide onları düzgün örtmek zorundaydık
ablamla ben hiç kasmazdık zaten hep anam hep anam eheueu

şimdi pike var atıyorum çıkıyorum annemınde canına tak etti hiç sallamıyor odaya hijyen lazım

Minik bir bilimsel bilgi :
Yatak açık kaldığı sürece yatakta oluşan bakteriler yok olur.Eğer örtülü kalırsa bakteriler aynı şekilde kendilerini muhafaza ederler.
Bu yüzden Yatağın toplanması çok sağlıksız olarak görülüyor bilimadamlarınca...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 26 Ağustos 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Ailenizi eğiteceksiniz arkadaşlar...

Misal bi gün kafanıza esti, dalgınlıkla yatağı toplayıverdiniz , anneniz gelince ;

-Ne bu yatağın hali oğlum/kızım? Boz çabuk şunu!!!

demeli. (İyi eğitmişseniz ebeveynlerinizi size kızmadan direkt yatağın üstünde tepinip bizzat kendisinin bozduğu bile oluyor)

Ben yaptım valla, biraz emek istiyo ama sonuç; MÜKEMMEL...

Ben eğitme işinin dozunu kaçırdım galiba.Çünkü ailemden hiçbir üye odama girmeye cesaret edemio.
Bunu bi tutorialla anlatmayı düşünüyorum ki hepniz yararlanasınız.Nese en yakın zamanda bu sıkıntı sona ericek arkadaşlar rahat ve huzrulu bi hayat sizi beklio.Tutorialımı beklein....[signature][hline]A light came From behind the veils of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...