ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla bu seferkı tutorialin yapılmasının nedenı tamamen can sıkıntısı ama sızede kesınlıkle yararlı olucak buna ınanıyorum:) sabah kalktınız... yatak felaket halde. olsun sorun degıl... valla benım ıcın de sorun degıl! yatagı boyle bırakıp hayatınız devam edıyorsunuz ama oda ne? annenız (babanız,hocanız,ev sahıbı,kampta lıderler,...) bagırıyor arkanızdan 'oglum bılmemne! cabuk o yatak toplansın!' off kım ugrascak! demeyın... bız ugrastık sızın ıcın. once bozduk sonra topladık... oncelıkle carsafı duzeltın... gece boyunca zatn altınızda ezılıp buzulen carsaf kırısmıstır kesın. ustunu elınızle duzeltın kenarlarınıda yatagın altına sıkıstırın... evet sımdı sırada yastık. yastıgınızı pofuduk hale getırın.bunun ıcın yastıgınızı dovmenız gereklı...yastıgı ıstege gore havalandırabılırsınız de... ve son ıslem nevresım! duzgun bı sekılde yatagın ustune serın... kenarları duzeltın uclarını asagı sarkıtın.en son olarak da elınızle ustunu tekrar duzeltın işte yatagınız hazır... artık dır dır cekmıceksınız yatak toplama konusunda.. ıstege gore yatagın ustune ayıcık maymuncuk okuzcuk bortu bocuk cıcek falan da konabılır... ıyı uykular... offss cok canım sıkılmıstı ya oh en azından ugrascak bıseylerım oldu![signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ahahaha olmamıs bence. begenmedim :=) çarşafı gerdirceksin iyice dumduz olucak nevresimide tabi:=) zaten askerligini yapan erkekler bence daha iyi bilir olup olmadıgını:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben yatagın dagınıgını severım duzenlı olunca ruhum kabarır ıcım sıkılır[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Nasıl olsa dağılıcak yane toplamaya ne gerek var :) Güsel olmuş gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 niye topluyoz ki ya ben yatak odama kimseyi sokmam ve ayrıca nası olsa tekrar yatıcam. yani? saçma.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ehehe herkes ayni düsünüo ben de benim nezaman yatcaim belli olmas girmein odama diorum direk dir dir yapana ;D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Koca arıyosun galiba şaka şaka ahhhh[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 alın işte ivyden bi tutorial daha kim verdi bu kızın eline bu digital makineyi yandık valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben ymk yeme ve su içme tutorialı da istiyorum :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben yarın +18 tutorial'i koyacam :) Tuvalet nasıl hunharca kullanılır :P Bu arada güzel olmuş emeğine sağlık ;)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ehehe, Acaip güzek ve şekilli toplamış yatağı, kaç dakka sürdü merak ettim. Bilir kişi raporu açısından :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Eternalus, 26 Ağustos 2005 15:18 tarihinde demiş ki: ben ymk yeme ve su içme tutorialı da istiyorum :-P arkadaşım bi arattır benim topicimi görürsün alla alla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu tutorial bölümü azıcık kaymış gibi:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Apache, 26 Ağustos 2005 10:37 tarihinde demiş ki: ben yatagın dagınıgını severım duzenlı olunca ruhum kabarır ıcım sıkılır bırak dağınık kalsın dimi :) bence toplamak salaklık gibi geliyor bana çünkü yatınca gene bozulcak bırak kalsın öle[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gereksizliğin sınırları zorlanmış..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet abi banada saçma gelir.annem akşam gelir ne bu yatağın hali? der Topla der ulan 5 6 saat sonra yatcam toplamaya ne gerek var muaha..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Syn, 26 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Nasıl olsa dağılıcak yane toplamaya ne gerek var :) işte budur ! akşam gene yatıcan bişeyi neden toplarsınki? bide bunu valideme anlatabilsem! off tam işkence! sırf yatamı toplaması için japonlara robot yaptırcam! :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @christhop: askere gıttın mı? eheh bende sevmem hıc yatak toplamayı.... gereksız ve cok sacma... lüzümsuz... ama gelın gorun kı sartlar bunu ogrenmemızı zorluyor...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ailenizi eğiteceksiniz arkadaşlar... Misal bi gün kafanıza esti, dalgınlıkla yatağı toplayıverdiniz , anneniz gelince ; -Ne bu yatağın hali oğlum/kızım? Boz çabuk şunu!!! demeli. (İyi eğitmişseniz ebeveynlerinizi size kızmadan direkt yatağın üstünde tepinip bizzat kendisinin bozduğu bile oluyor) Ben yaptım valla, biraz emek istiyo ama sonuç; MÜKEMMEL...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ivy kızmada çok yapmacık olmuş, ben seni roket atar filan toplarken görmek isterdim, çık şu safinaz modundan..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: ivy, 26 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: @christhop: askere gıttın mı? eheh bende sevmem hıc yatak toplamayı.... gereksız ve cok sacma... lüzümsuz... ama gelın gorun kı sartlar bunu ogrenmemızı zorluyor... nick'im christoph..mersi askere gitmedende yatak toplayabilecek kadar beceri sahibiyim allaha şükür..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 26 Ağustos 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ok pardon hızlı yazdım ondandır... pardon tekrar yok yanı asker seysını solerken orda zorunlu ya yatak toplamak oyuzden dedım.. bılmeyenler vardır(kı ben bu sene ogrendım) dıye yaptık...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cariche Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 vala baya bekledim ivy yatağı toplasın da biran önce yatiyim ben bozıyım die.. :) yatak nasıl bozulur? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 En rahatı benim heralde.. Kimse odama giremez. Kimse yatağıma karışamaz. Kimse odamın kirli olup olmamasına karışamaz. Oh mis.. Gerekirse ben silip süpürürüm.. Ama daha yatağımı topladığımı hatırlamıyorum.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar