Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ivy'den ne nası yapılır 3! yatak toplama...

ivy

Öne çıkan mesajlar

valla bu seferkı tutorialin yapılmasının nedenı tamamen can sıkıntısı ama sızede kesınlıkle yararlı olucak buna ınanıyorum:)

sabah kalktınız... yatak felaket halde. olsun sorun degıl... valla benım ıcın de sorun degıl!

yatagı boyle bırakıp hayatınız devam edıyorsunuz ama oda ne? annenız (babanız,hocanız,ev sahıbı,kampta lıderler,...) bagırıyor arkanızdan 'oglum bılmemne! cabuk o yatak toplansın!'

off kım ugrascak! demeyın... bız ugrastık sızın ıcın. once bozduk sonra topladık...

oncelıkle carsafı duzeltın... gece boyunca zatn altınızda ezılıp buzulen carsaf kırısmıstır kesın. ustunu elınızle duzeltın kenarlarınıda yatagın altına sıkıstırın...

evet sımdı sırada yastık. yastıgınızı pofuduk hale getırın.bunun ıcın yastıgınızı dovmenız gereklı...yastıgı ıstege gore havalandırabılırsınız de...

ve son ıslem nevresım! duzgun bı sekılde yatagın ustune serın... kenarları duzeltın uclarını asagı sarkıtın.en son olarak da elınızle ustunu tekrar duzeltın

işte yatagınız hazır... artık dır dır cekmıceksınız yatak toplama konusunda..

ıstege gore yatagın ustune ayıcık maymuncuk okuzcuk bortu bocuk cıcek falan da konabılır...

ıyı uykular...

offss cok canım sıkılmıstı ya oh en azından ugrascak bıseylerım oldu![signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...

Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe,

Acaip güzek ve şekilli toplamış yatağı, kaç dakka sürdü merak ettim. Bilir kişi raporu açısından :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 26 Ağustos 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
ben yatagın dagınıgını severım duzenlı olunca ruhum kabarır ıcım sıkılır

bırak dağınık kalsın dimi :) bence toplamak salaklık gibi geliyor bana çünkü yatınca gene bozulcak bırak kalsın öle[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi banada saçma gelir.annem akşam gelir ne bu yatağın hali? der Topla der ulan 5 6 saat sonra yatcam toplamaya ne gerek var muaha..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 26 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
Nasıl olsa dağılıcak yane toplamaya ne gerek var :)

işte budur ! akşam gene yatıcan bişeyi neden toplarsınki?
bide bunu valideme anlatabilsem! off tam işkence! sırf yatamı toplaması için japonlara robot yaptırcam! :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

@christhop: askere gıttın mı?

eheh bende sevmem hıc yatak toplamayı....
gereksız ve cok sacma...
lüzümsuz...

ama gelın gorun kı sartlar bunu ogrenmemızı zorluyor...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ailenizi eğiteceksiniz arkadaşlar...

Misal bi gün kafanıza esti, dalgınlıkla yatağı toplayıverdiniz , anneniz gelince ;

-Ne bu yatağın hali oğlum/kızım? Boz çabuk şunu!!!

demeli. (İyi eğitmişseniz ebeveynlerinizi size kızmadan direkt yatağın üstünde tepinip bizzat kendisinin bozduğu bile oluyor)

Ben yaptım valla, biraz emek istiyo ama sonuç; MÜKEMMEL...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 26 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
@christhop: askere gıttın mı?

eheh bende sevmem hıc yatak toplamayı....
gereksız ve cok sacma...
lüzümsuz...

ama gelın gorun kı sartlar bunu ogrenmemızı zorluyor...

nick'im christoph..mersi askere gitmedende yatak toplayabilecek kadar beceri sahibiyim allaha şükür..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 26 Ağustos 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ok pardon hızlı yazdım ondandır... pardon tekrar

yok yanı asker seysını solerken orda zorunlu ya yatak toplamak oyuzden dedım..
bılmeyenler vardır(kı ben bu sene ogrendım) dıye yaptık...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

En rahatı benim heralde..
Kimse odama giremez.
Kimse yatağıma karışamaz.
Kimse odamın kirli olup olmamasına karışamaz.
Oh mis..
Gerekirse ben silip süpürürüm..
Ama daha yatağımı topladığımı hatırlamıyorum.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...