Hakanaka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tequila la tuz limon çok gsel Eline tuzu ökersin yalarsn ve sora tequilayı shotlarsın üstüne limon diliminden ısırısn .... dha hiç yapmadım ama vodkaya nesquik koycam sora size haber weririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 homer'ın süper karışımı geldi aklıma peeeh peh..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: MukanKaan, 31 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: vodka+domates suyu=Bloody Marry tekila+soda köpüğü+limon suyu=tekila sunrise Pitu sek Bacardi+Whisky+Malibu=BMW=Koma Rakı+RedBull=TUrkish Delight(Deneyiniz) [Bu mesaj MukanKaan tarafından 31 Ağustos 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] ahah süpermiş deneyelim hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bacardi+Herşey Meyve Suyu,Cola,Fanta[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 31 Ağustos 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mojito ile tobleron guzel oluyo biri ekşi digeri tatlı miss[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Jester, 31 Ağustos 2005 18:57 tarihinde demiş ki: vodkayla redbull iyi gider ama sen de gidersin hehe. Katılıorum.Beni Baya Bi Gusel Çarpmışdı :d[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şarap-bayat ekmek..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 en babası rakı yanında beyaz peynir kavun muhabbet[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 votkanin yaninda seftali severim. olmadi findik , fistik veya soslu misir. wiski ve cikolata pek tavsiye etmem alkol ile tatli benim gordugum cogu insanda iyi sonuc vermedi [ben dahil] onun disinda nedense raki disinda herseyi sek icme huyum var , hele viski + kola dene seye uyuz oluyorum nedense...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Votka nın orjinal içiliş şekli aslında çok farklı olay aslında türkiyedeki "rakıyı mezesiz içerim" geyiğine benziyor -bir bardak(votka bardağı)votka alınır içilmeden önce bir güzel koklanır geniz yanana kadar -fondip yapılır,bardak masaya koyulur,koyulur koyulmaz tekrar doldurulur(adet bu masada boş bardak uğursuzluk getirir,aynı şekilde boşalan şişeler masanın altına yuvarlanır) -fondip yapıldıktan sonra birkaç saniye beklenir,derin derin nefes alınır,geniz kavrulur. -en son meze alınır YENMEZ!!Hemen değil...önce meze bir güzel koklanır kokusu alındıktan sonra iş size kalmış sağlam içiciyim diyorsanız koklayıp yerine koyarsınız bir dilim ekmekle bir şişe votka biter :) yok derseniz ben dayanamam ağzım yanıyo bir ısırık alabilirsiniz :) -içme faslı bittikten sonra son içtiğiniz kadehi yanınızda götürürsünüz dediğim gibi sofraya konmaz :) valla ruslar böyle içiyo sek votkayı :) ha yanında meyve suyu,peynir,limon yada limon kabuğu,garip bi rus meyvesi var karpuzun minyatürü gibi o,turşu.[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Vodka+burn Cin Fisk Cin+tonik+limon dilimi ve buz. Bardağın başını ıslatıp toz şekere batırıyorsunuz öyle içiyorsunuz mükemmel bir tat...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Beyliis in yanında bitter çikolata said: bLackcha0s, 01 Eylül 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Vodka+burn Cin Fisk Cin+tonik+limon dilimi ve buz. Bardağın başını ıslatıp toz şekere batırıyorsunuz öyle içiyorsunuz mükemmel bir tat... O bardağın başını tuzlamak tekilayla iyi gider [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 01 Eylül 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bira ile kokoreç bira ile pizza iyi gider birde tequila sunrise öyle yapılmaz.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 teq tuz elden yalanır bardak raconu bozar. cin fiskde bardak toz şekere batırılır[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Vodka - limon ile iyi gider. Şampanya - Özel günler :P yada yemekle Kırmızı tatlı şarap - Yemekle Tekila-Tuz ve limon Bira-Yerfısıtıgı Cin-Tonicle :P Viski-her tür çikolata özellikle bitter Rakı-peynir,haydari fln. Kokteylleri araştırırsan bulursun internette :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 energı ıcecegı ıle votka olay bıtmıstır yanına ıstersen cıkolata falan ballı muz tavsıye edılır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bide rakı, türk sanat müzigi ile iyi gider.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Loli-pop, 31 Ağustos 2005 18:58 tarihinde demiş ki: walla ben bi keresinde sabah kahvaltısında vodka içmiştim süper olmuştu.. peynir ekmek zeytin vodka.. deneyin süper...:D miğdene zarar verirsin sadece.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu ne be herkes vodka ıcıyo rusyamı burası çirkin kadın yoktur az vodka vardır [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 rakı redbull ne ya!...[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: tAKA, 01 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: rakı redbull ne ya!... gercekten ya hangı mıdesız ooo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: MukanKaan, 31 Ağustos 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Rakı+RedBull=TUrkish Delight(Deneyiniz)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya oyle bırsey yapan varmı gercekten yoksa geyık mı yapıyo bence geyık ama O_o[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yapan varsada ben tanımak istemem pek.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yapan olur gıbı gelıyo banada[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar