reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kandil günü böyle bir topic açmak istemezdim ama sonra unuturum diye bugüne denk geldi. :) eğer bildikleriniz varsa yazarsanız iyi olur. ben 1-2 tane sıralıyım eğer dorular yanlışlar falan varsa sizde eklersiniz. - birayla, fıstık,çerezler,çitos, ve cipsler ii gidiyo. -rakı ile kavun,beyaz peynir, balık. ayrıca sek içmenin yanında şalgam suyu ilede içiliyo. -viski ile çikolata (ama nasıl ne marka?), muz kivi falan sanırım (yanlışta olabilir) - vodka (???) - martini (içine üzüm gibi bişiy atıyolar galiba??) yoksa başka bi içkimiydi o? - malibu (süt konuluyomuş galiba, başka bi espirisi varmı?) - tekila (tuz-limon ile içiliyo, başka???) - şarap (kırmızı ve beyaş şaraplar ne ile iyi gider) -şampanya (???) aklıma şimdilik bunlar geldi, bildiğiniz başka içkiler, karışımlar, koktely ler gibi şeyler varsa, ve yanında aperatif olarak ne olur yazarsanır ii olur. tşk
amon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kırmız şarapla ekşi peynir ve domates ii gider vodka ile limon kabuğu[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vodkaya ne atsan gidiyo valla[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vodkayla redbull iyi gider ama sen de gidersin hehe.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust.
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehehe harbi votkayla herşey gider[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 walla ben bi keresinde sabah kahvaltısında vodka içmiştim süper olmuştu.. peynir ekmek zeytin vodka.. deneyin süper...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Birayla kuru uzum muthis oluyor.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şampanya-havyar iyi gidermiş. hiç denemedim o kadar sosyete değilim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Birayla ekşi yeşil elma da güzel gidiyor[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Votka yı kokteyl yapıcaksın (Soda, meyvesuyu, bira vs) Yanına ne alsan yiyorsun farketmiyor, çünkü güzel etki ediyor kafaya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Baykus, 31 Ağustos 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kandil günü konuştukları konuya bakın şu zındıkların. balonundan ileri
Depressive Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vodka+domates suyu=Bloody Marry tekila+soda köpüğü+limon suyu=tekila sunrise Pitu sek Bacardi+Whisky+Malibu=BMW=Koma Rakı+RedBull=TUrkish Delight(Deneyiniz) [Bu mesaj MukanKaan tarafından 31 Ağustos 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir]
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 thin lizzy-whiskey in the jar ile bira çok iyi gidiyor ya:)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info [url] WWW.OPETH.INFO [url]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ayranın yanında simit mükkemmel oluyor..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür..
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Zagg, 31 Ağustos 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Ayranın yanında simit mükkemmel oluyor.. :D yanında taze kaşar da ii olur..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Wordellion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yeni tatlar yaratan var mı bole kokteyl ve de cerezi gibi açıklarsa ii olur[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 canım içmek istedi baah[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fruko buz + beyaz çekirdek.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 cin sıkma greyfurt suyu[signature][hline] selam : )
Hakanaka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Vodka-akdeniz meyveleri die karışık bi meyve suyu war (vişne yoktu oyusden aldık ) ama güsel oluyo bide yanında çiğdem olablr çok hoş oluyo ama tuzsuz al dudakların şişer yemekten
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 rus votkasıyla bile baharatlu cubuk kraker ve cekirdek yedik :) herşey gidiyo valla[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her türlü alkollü içki benim muhabbetimle güzel gider.. (soruda "ne ile iyi gider?" diyordu, ukalalık hakkını o boşlukta buldum)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Dextra, 31 Ağustos 2005 18:56 tarihinde demiş ki: vodkaya ne atsan gidiyo valla +1[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ilerleyin artuuk..[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Ağustos 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sütnen malibu ilk 6 yaşında içtim o zmndan beri hastasıyım[signature][hline]damam saL bi..
Öne çıkan mesajlar