Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Anonsun tam metni: ümit aurelio bir kafa top sekti ikinci pozisyon adnan aleeexxx mükemmel bir gol yok böyle bir gol yok böyle bir gol muhteşem muhteşem, süper bir gol sahalarda ender görülen bir gol, kadıköyde görülüyor* alex sambayı yapıyor fenerbahçe beraberliği sağlıyor yok böyle bir gol sevgili futbol severler süper bir gol, alex golde alex'in imzası var muhteşem, süper, harika bir gol bu alex'in golü inanılmaz bir vuruş brezilyalı yıldızdan süper bir gol alex de souza muhteşem bir gol atıyor işte gol tribünlerin ayakta alkışladığı gol tekrar tekrar görüntüde alex'in golü süper bir gol atıyor alex tek kelimeyle müthiş... kaynak : ekşisözlük[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ercan taner tam futbol spikeri hastasıyım onun zaten çok güzel anlatıyor[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o kadar çok izledimki ezbere biliyom artık heheh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 süper yaa.. bide mehmet yozgatlının vurdugu topta direkten çarptıktam sonra goooll deeil spnra semih vuedu goll demesi de süperdi..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ercan Taner gibi futbol spikeri yok memlekette, o birinci, diğerleri 2.liğe oynasın, İlker Yasin de sonuncu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hakan Şükürün belgeselinde Hakan yabancı bir takıma gol atıyor(sanırım leeds utd.)Ercan Tanerin bağırması süper orda.Her normal spiker gibi gooool diye giriyor böğürerek bitiriyor. GOOOARRH!![signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cidden çok iyi bir spiker özellikle frikik diyişine hastayım :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 samsunun ilk golunde ''dısarıda golll'' demeside hostu :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 taÇÇÇÇ[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla golü daha yeni tekrar izledim aynen böyle diyor[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. [Bu mesaj desirous tarafından 30 Ağustos 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ''ingiliz ispanyol fransız italyan hiç farketmez hiç farketmez'' diyişi de aklımdadır :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 adam kendini kaptırıo abi bencede yok +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dünyada eline su dökebilecek spiker tanımıyorum bende :)[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sahalarda ender görülen bir gol, kadıköyde görülüyor* eksi sözlük müs harbiden :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benimde Fenerbahçe - Gotheburg maçı Baliç in ceza sahası dışından golü herzaman aklımdadır .. Anlatılışı şu şekilde Baliç Sağ ayağnla vurabilirmisin Vurursun Vurursun Ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Beşiktaş - Malmö hiç unutmam recep in golü... Recep sağdan bir ortttttaaaaaaaaaaoooooogggooooooollllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!! gol gol golll bu nasıl ortaaa gol oldu recep attı gibisinden bir şeydi. İlker Yasin Türkiye-Belçika Oktay ın golü Oktay 1.yi geçti oktay aldı 2.yide geçti oktay 3. 4. oktayy sanki taksimde yürüyor oktay 5.yide geçti oktaayyy vurduuuu gooooooooooollll[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ercan taner rules "Sergen attı şampiyonluk geldi." [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 30 Ağustos 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 "vurursa gol olur" "ümittt..sağa çektii...şimdi orta.." "kral attı 3 oldu...kral attı....galatasaray üç sıfır öndee...galatasaray üçç sıfır öndee...galatasaray üç sıfır öndee...golde kralın imzası varr..."[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bi de "heacccii,heaccciii, heaaccci, heaacciiee attı iki bir olduuee" var.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 leeds-gs macını unutmam ben. "kim attıı??? kral attıı!!! hemde Elland Road'da!! ..."[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 süper ya :D adam harbi olayı aşmış..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bir pascal nouma diye çığırtışı vardır ki dillere destan. tabi bir de hagi deyişi...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 loL[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fener barça maçında 90ıncı dakkada frikikten gol yediğimiz maçın spikeri kimdi ya? stardaki bi spikerdi.. -rivaldo o noktalardan iyi vurur. -yapma rivaldo -etme rivaldo -vee top ağlarımızda -attı rivaldo.. gibilerinden birşeydi :( çok üzülmüştüm ama komikti euh[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hagi arsenal maçında adams dallaması yüzünden kırmızı görmüştü onu unutamıcasssss hagii gergin dakikalar yapma hagiii hiç gerek yok bunlara yapma haciiii yapma lütfen neden haciiii nedeeeeennnn neden haciiii :(:([signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar