reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bana sanki çoğu alet-edavatın sadece sağlaklar için yapılıyo gibime geliyo. ben sağlağım ama solak olsam heralde mause kullanırken falan baya zor olur orta parmakla çift tıklama, araba kullanırken vites değiştirme, masada bide yemek yerken böle çarpıyolar falan sürekli dirsekler, bide solak bi arkadaş vardı sürekli şikayer ederdi kurşun kalemle yazdıktan sonra elinden dolayı yazı dağılıyo diye :) bide dersanelerde oluyo genelde, böle sanlayeler oluyo ama yazı yazma ayakları sağ tarafta, bi arkadaş vardı solak o orada yazamadığı için tüm sene ben oturmuştum :) bazende böle CS oynıcan mesela solak biri oturmuş senden önce ve silahı sola almış hadee 2 saat bide onlar uğraş falan :) bide benim bi arkadaş vardı herif solaktı ama sağ ayağı daha baskındı, topa sağla vuruyo solla yazıyo idi. lise biyoloji hocam her iki eliyle yazı yazabiliyodu, buda biraz ilginçti tabi solaklık zor zanaat olsa gerek.. :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben solağim :)[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet ilginc tabi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben solaktım küçükkene. Artık sağlağım ! p.s. Küçükken = 1. sınıfa kadar. Şuan 2 elimle yazabiliyorum ama gittikçe solaklık şeyim köreliyo![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bak sana ne diyeyim; Ben solağım ama eşya konusuna gelirsek ben mouse'u sağ elle kullanırım sol tamamiyle saçma gelir. Hiç başka bir eşyayı ters kullandığım olmadı belki çatal falan ama dikkat etmiyorum o kadar. Kesinlikle şu ana kadar sorun yaşamadım. Bir tek sol elle yazma hikayesi var ama bir 10 dakika uğraşınca sağ ellede seri bir şekilde yazmaya başlıyorum. Gerçi benim annemde solakmış ama kendi uğraşa uğraşa sağ elini kullanmayı öğrenmiş(annesinin zoruyla) belki benim ailemde böyle bir yetenek(iki elide aynı beceriyle kullanma) var bilmiyorum ama çok zorlanmadım. Sağ tarafında yazma olan sandalyelerde defteri oraya koyup sol elle rahat yazılabiliniyor bu arada. O kadar üzülmeyin yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 enteran tabi.. bide solakların uzaydan geldigini sölerler..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: CaNNi, 02 Eylül 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Ben solaktım küçükkene. Artık sağlağım ! p.s. Küçükken = 1. sınıfa kadar. Şuan 2 elimle yazabiliyorum ama gittikçe solaklık şeyim köreliyo! bende bunu sorcaktım ya, harbiden küçükken solak olupta sonradan böle değişiline biliniyomu?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Değişilinebiliyo Upsğ Ne zor kelime :S[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Annem bariz örnek. Solaklığı köreldi hatta. Ama dediğim gibi çok sorun olmadığından gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bide şeyi sorucam ya mesela ben sağlağım sağ kaşımı kaldırabilirken sol kaş kalkmıyo.. buda bunla ilgili bişiymi acaba? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sağ kolum kırıldığında sol elim feci gelişmişti..tek elle klavye yazıyordum harbi aşmıştım..onun etkisiyle sağ elle birlikte aştım kendimi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çok antreman yapman lazım. Tamamen ordaki kasların çok çalışmamasından kaynaklanan bişi :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Uğraşınca iki elide geliştiriyorsunuz. Müzik aleti çalarken oldukça artısı olan birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sol elle yazarım. Basketi sağ elle oynarım futbolda sağla vururum. Solla da yaparım ikisini ama sağ daha iyi.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Redeagle, 02 Eylül 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Uğraşınca iki elide geliştiriyorsunuz. Müzik aleti çalarken oldukça artısı olan birşey bu. yazarken de aynı durum geçerli. bir süre uğraşırsanız iki elinizle de yazabilecek hale geliyorsunuz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sol elle yazarım sol elle top surerim sol elle ates ederim bir tek artısı gorgu kuralları gereğince sol elde bıcak kullanılması gerektiği için rahatım[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 edit : imla hatası bizim manyak arkadaş vardı ama bu hakkatten doğru sallama yoktu.çocuk 2 ödevi aynı anda yapıyordu yani 2 kişinin ödevini.veriyorduk defterleri çocuk 2 deftere aynı anda yazıyordu bi sağ bi sol ulen bu çocuk uzaylımı ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 02 Eylül 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben hem solak hem saglak gibiyim aslinda solagim ama cogu isimi sag elimle rahatlikla hallediyorum mouse tutmak vs hatta solak olmama ragmen mouse u sag elle tutup deli headler atiorum sdadsa[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ..evet basketbol[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 02 Eylül 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sağlağım ama sağ elimle pek bişi yapmam.yazı yazarım bi tek.onun harici sol el vazgeçilmezim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: fastreload, 02 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: said: Zephyros, 02 Eylül 2005 01:11 tarihinde demiş ki: sol elle yazarım sol elle top surerim sol elle ates ederim bir tek artısı gorgu kuralları gereğince sol elde bıcak kullanılması gerektiği için rahatım Eheh basketbol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet basketbol sasılacak ne var bunda?[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben arkadaşa açıklayıcı olması için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar