Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Regalya, 01 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Şunu ultima tarzi ben 15 senedir uo oynuyorum tarzına getirmeyelim mantıklı veyahut kaynakli açıklama yeterli olacakdir lütfen yani... Uzgunum ama bununla ilgili blizzin bir aciklamasi yok. Ne neyin ne kadar hate urettigi ne birsey. Zaten olursa bir add on yazarlar herkez herseyi gorur.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ee yani neden söyledin bunu. Şimdi ben shaman olsaydım dinlemicekmiydin beni. Belki shamanım ve doğru biliyorum ?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Shamansin. O zaman sunderin 5. den sonra hate uretmedigini nerden biliyorsun ? Onu soyle o zaman. Shaman deneyiminden mi?[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yo belki açtım lvl 20 ye kadar warrior oynadım. yada kuzenim kardeşim vsnin warrior karakteri var. yada bi warrior arkadaşım söyledi yada bi warrior arkadaşım denerken beni yanında kullandı. yada bi forumda okudum. yada arkadaşımdan warrioru alıp denedim yada yada yada.......[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hmm odium'un linkini verdiği forum ilginç cidden. Bir çok kişi 5'ten sonra da aggro ürettiğini yazmış. Ama ben 5'ten sonra işe yaramadığına eminim. Belki de 30 saniye süreyi yenilerken çok az bir aggro üretiyor olabilir, ama mob'u üstünüzde tutmaya yetmiyor bu. Ayrıca yine forumda da yazdığı gibi, düşmanın armor düştükçe, yani üzerindeki sunder armor'lar arttıkça normal vuruşların ve diğer skill'lerin de ürettiği aggro artıyor. Bu Amerikalılar testte bir yanlışlık yapmışlardır :D. Test şöyle yapılabilir: İlk önce warrior 100 rage yapar bir şekilde, duel ile mesela. Sonra warrior heal edilir, 100 rage azalmasin diye bloodrage kullanır bu sirada. Warrior eline 1.0 dps falan bir newbie silahı alır. 100 rage ile mob'a saldirir, 100 rage ile 8 sunder armor yapar (prot talentli olcak), sonra rage potion içerek 2 tane daha yapar. Yani 10 sunder armor kullanır, bunun kaç saniye sürdüğünü bir yere not eder. Arkasını döner ve mümkün olduğunca az aggro alan bir healing büyüsü ile test edilir ki sonuç detaylı olsun. Sonra aynı şeyi 5 sunder armor kullanarak yapılır. Sonra bir de 3. test var: 5 sunder armor kullanılır, 30 saniye beklenir, 5 sunder armor daha yapılır. - 3. şekilde üretilen aggro'nun 1. den çok daha fazla olacağına eminim. 1. ile 2. arasında fark olmadığını sanıyordum, forumda var denmiş. Ama varsa bile çok az. Ne yazik ki 1 aylığına falan account'ım kapalı kalacak yoksa en kısa zamanda yapardım bu tür bir deney.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Official Forumlara yazıp sorsanıza kesin birileri test etmiştir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben diyorum kendi deneyimlerim sen diyorsun forumdan okudum 20 ye kadar oynadim yok teyzemin biyigi olsa.Bak yazinin EN BASINA yazmishsim. Kendi deneyimlerim diye. Eger deneyimin yoksa bir konuda o zaman yorum yapmazsin degil mi? O yuzden sordum kac saatlik warrior tecruben var diye. Sen shamansin actin birseyler yazdin bende beta da shaman oynadim konunun en onemli yerlerinden birisi ( Evet en onemli yerlerinden 1 tanesi ve en cok yapilan hatalardan 1 tanesinir sunder spam) cikar 4. frsotta immune olunmaz kardeshim dersen hatta bunu YANLIS 4. FS de Immune olmazsin . Ole yazar ama bu ole degil. Dersen buna bir aciklama yapmazsan kusura bakma da adama sorarlar ne kadar shaman deneyimin var senin diye.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Deli abi vakit bulursan şu yukarda yazdığım testi yapabilir misin? Merak ettim cidden.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 server acilsin denicem.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sunder 5. ciden sonra agro üretir, istersen 10 yıl warrior oyna yine üretir. :D Bu threada tıklayanlar warrior tanking nedir bakayım diye tıklamış, kim daha uber onu okumak için değil. O yüzden ben yinede karşı saldıraya geçmeden konu hakkında yazıcam belki örnek olur. Ha illada ben e-peen yarıştırmak istiyorum, bu oyunda kim ne başarmış bakalım dersen onuda yaparız ama çok rahat kazanırım, adil olmaz. Şimdi, bu konu epey tartışıldı buraya yazılmadan önce, yoh sunder 5ten sonra olmaaaaz diyen epey bir kişi vardı, ve hala da var hala. Zaten o conquest topic'inde cımbızla seçtiğiniz bilmeyen bir iki kişinin mesajıda bunu gösteriyor, hepsini okuyun onun. Ve ilk linkteki warrior hate guide çok iyi bilgiler içerir. Yazan adam çok güzel testler yapmış onu da bitirin. Tabi başka forumlarda yazanlara inanmak zorunda değilsiniz, dediğim gibi kendiniz test etmeniz çok kolay. Al bi mage yanına, 5 sunder at bekle. Mage in agro almak için kaç frostbolt attığını yaz. Aynı moba tekrar saldır, yine başka bir special ability kullanmadan 10 kere sunder et . Mage'in bu sefer tam olarak bir önceki örneğin 2 katı damage vermesi gerekir agro alabilmek için. 5 dakika sürer bu testi yapmanız. Bunu potlada yapsan potsuz da yapsan sonuş fazla değişmez. Uğraşıpta test eden herkes sunderın 5. ciden sonra da tamamen aynı oranda hate ürettiğini görebilir. Aksini ispatlayan olmadı, "ama ben bunca yıldır tankım bana generate etmiyomuş gibi geliyor" ispat sayılmıyor tabi. Bunca adam yanlış biliyor olabilir mi? Eh hala öyle diyorsan yap testini, ispatla gönder bende yanlışımı düzeltmiş olurum herkesle beraber. Onun dışında ben kimin, kim betada ne oynamış önemi yok.[signature][hline]Odium [Khadgars Rage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Odium kendi fikrini belirtmiş sende kaç saatlik warrior tecrüben var yazmışsın. Sunder armor u test etmek için maksimum 2 saate ihtiyacın var. Sen oraya benim 2000 saatlik tecrübem var diye yazmışsın. Ayrıca altınada kaç saatlik warrior tecrüben var söyle ona göre kaade alıp almıcam gibi bişeyler yazmışsın. Tekrarlıyorum sunder armor u test etmek, arkadaşında test edilirken görmek, arkının charını alıpta test etmek MAKSİMUM 2 saat. Ayrıca teyzemin bıyığı olsalık bi durum yok. Onların hepsi olabilecek yapılabilecek şeyler. Warrior abilitysi diye sadece 1232352345 saatlik warriorlar cevap yazıcak diye bişey yok herkez bildiği&bilmediği herşeyi buraya yazabilir.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bence odium gayet mantıklı bir şekilde belirtmiş fikrini haklı oldugunu gösterme cabasında ben ilk günden beri oynuyorum söleyim modunda değil söyle yapiyorum illakii illeki ben haklıyım modunda değil benimde warriorum oldugu halde tek bir kelime bile eklemedim çünkü denemedim açıkcası denemediğim bikonu hakkinda yorum yapmam pek doğru olmaz ama bu demek değildirki mantıklı gelen birşeyi burada destekleyemem. Uzatmanin hiçbir manası oldugunu sanmiyorum konu denendikden sonra daha çık bi şekilde tartışılabilir.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 01 Eylül 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu testin 5 tane sunder vur vs yi moba sadece sunder vurarak yapamayacagimizi sanirim herkez biliyor. Arada her halikarda vuruslar olacaktir istersen elinde 4.0 lik nicker olsun. Neyse. Bu testi bir sekilde yapacagimdan emin olmanizi isterim. Biliyorum beni uzersin bende bu uzuntuden korkarak Modlardan bu konuyu kilitlemelerini ve ilk yazdigim yaziyi silmlerini istiyorum. Bundan sonra yazarsiniz warrior hakkinda yazi engin tecrubelerinizle okuruz bizde.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bu arada son olarak gormedim ama o verdigin linkte cimbizla secmedim o yaziyi. Ilk konuyu acan kisinin yazisi o dikkat edersen orada yaziyor. Testleri yapan kisi yani[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İyice meraklandım şimdi. Bunları yazmamızın bir sebebi var. Oyunun ilk aylarında yeni level 60 olduğum zamanlarda haliyle çömezdim. Sadece sunder armor kullanarak tanklamaya çalışırdım. Arada çok az revenge falan kullanırdım, ama tanklardım da. Patch'in birinden sonra bu işe yaramamaya başladı. Sadece sunder armor kullanarak tuttuğum mob'ları bir anda kaybetmeye başladım. Aggro üretmediğine eminim dememim sebebi işe şu: Yine ilk sayfalarda bir yerde yazdım: Bildiğiniz gibi aggro'yu kaybettiğiniz zaman taunt ile mob'un aggro tablosunda en yüksek yere siz geçersiniz, ve bu süre içerisinizde biri sizden yüksek aggro'ya sahipi olsa da 3 saniyeliğine size saldırır. Aggro'yu tutmak için de taunt ettikten sonra hemen taunt / revenge vs spam'lenir ki en yüksek aggro sizde kalsın. Diyelim mob'da 5 sunder armor var, size 30-40 rage var. Taunt edin eder etmez 2-3 tane sunder armor atın. 3 saniye geçtikten sonra siz sanki hiç orda yokmuşsunuz gibi dönüp başka birine yönelir. Mob'da 5 sunder armor yokken bunu yaparsanız ise olmaz bu olay. En azından bunu çok denedim. Öyle olduğunu da kendim yaşadım. Ama tabii şöyle bir şey var ki, öyle olduğuna emin olduktan sonra 5 sunder armor sonrasında hiç SA kullanmadım. Yani sonrasında tekrar değiştirilmiş de olabilir. Ya da belki hiç değiştirilmemiştir ama forumlarda, oyunda yüzlerce warrior aynı patch'ten sonra, aynı gün sunder armor'da bir sorun olduğundan şikayetçi olmuştur. Tesadüf tabii, olabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Test : A/B Warrior A- 2250 Debuff Stop Attack B- Taunt A- Sunder Stop Attack Mob B de[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Rica mi yineliyorum modlardan. Lutfen ilk yazdigim yazi silinsin ve konu kitlensin. Bu konu ile ilgili baska bir yazim olmayacak. Isteyen Pm atabilir neyi nasil yaptigi beni nasil uzecegi hakkinda. [Bu mesaj Delidumrul tarafından 01 Eylül 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Mirage, 01 Eylül 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Yine ilk sayfalarda bir yerde yazdım: Bildiğiniz gibi aggro'yu kaybettiğiniz zaman taunt ile mob'un aggro tablosunda en yüksek yere siz geçersiniz, ve bu süre içerisinizde biri sizden yüksek aggro'ya sahipi olsa da 3 saniyeliğine size saldırır. Aggro'yu tutmak için de taunt ettikten sonra hemen taunt / revenge vs spam'lenir ki en yüksek aggro sizde kalsın. Diyelim mob'da 5 sunder armor var, size 30-40 rage var. Taunt edin eder etmez 2-3 tane sunder armor atın. 3 saniye geçtikten sonra siz sanki hiç orda yokmuşsunuz gibi dönüp başka birine yönelir. Mob'da 5 sunder armor yokken bunu yaparsanız ise olmaz bu olay. Tauntun garipliğinden olabilir bu. Blizzarda göre taunt sizi birinci sıradaki kişinin agrosunun 1 adım üstüne koyar. O yüzden gerçekten de mob size saldırırken tauntun hiçbir anlamı yok. Bildiğin gibi, diyelim Priestin 100 agrosu warriorun 10 agrosu var, warrior taunt yaptığı anda agrosu 101 olur. Ama sorun 3 saniye sonra bu eklenen agronun ne kadarının kaldığı. Diyelim, warrior kendine saldırmayan bir mobu taunt etti ve aynı anda herkes, warrior da dahil saldırmayı ve heallemeyi bıraktı. 3 sn sonra mob başka birine döner, bu taunt ile kazanılan agronun warriorda kalmadığını gösterir. Ama birde şöyle birşey var, örneğin MC de golemagg gibi çok fazla HP si olan ama agro düşeren bir hareketi olmayan bir mob üzerinde deneyin. Bir warrior kenarda otursun beklesin, bu arada başka bir warrior %30 a gelene tanklasın. Bu andan sonra MT dursun ve kenarda bekleyen warrior taunt ardından sunder+revenge spam ile agroyu MT den alabilir. Eğer taunt un verdiği agro geçici ise bu kadar uzun süre tanklayan birinden 5 sn de agronun tamamen alınamaması lazım. O yüzden ben taunt nasıl çalışır tam anlayabilmiş değilim, gerçekten taunt sonrası sunder gerektiği gibi çalışmıyorsa çokta sürpriz olmaz bana. Biz şu anda BWL de ebonroc'dayız. Bu mobun özellikleri nedeniyle her 8 saniyede bir Tankı değiştirmeniz gerekiyor, ayrıca 45 saniyede bir önündeki tüm warriorların threatini yarıya indiriyor. Onca taunta ve agro değişiklerine rağmen yinede her taunttan sonra bir öncekinin aynısı olmuyor. Bunun yüzünden irc de taunt dan başka bişey konuşulmaz oldu zaten bu aralar, o yüzden bi örnekte taunt varsa benden uzak dursun. :D[signature][hline]Odium [Khadgars Rage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 oyunu ben yazdim hepinizden iyi biliyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Abi sunder 5 ten sonra aggro üretti diyelim ... o 5 e kadar ürettiği kadar mı üretecek yoksa warriorun sunderla vurduğu damage in getirdiği aggro mu , eğer sunder HS tan fazla aggro üteriyor iddiasındaysanız , ve 5 SA dan sonraki 30 sn içinde SA spam aggro vermez diyorsanız , o zaman ekipmanları birbirine yakın yada aynı olan 2 warrior bir miba dalsin aynı anda bir tanesi 5 SA üstüne devam etsin SA atmaya diğeriyse Delidumrul'un dediği yöntemle aggroya gitsin , Aggro kimde kalırsa uzun müddet olay anlaşılmış olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Güzel bir yazı olmuş.. Fakat kafamı karıştıran şeylerden birisi 5-man yapılan instancelarda Warr'ın taunt kullanması bir şart gibi birşey degilmi? En azından benim için öyle yani 400-400 vuran bir mobun aggrosunun bana geçmemesi yada özellikle heal yapan priest ve fire takılan bir mage yada crit vura vura mobun sinirlerini altüst eden bi roga geçmemesi için bol bol taunt yapması gerekir bence.. Bide tabiki Def te çok önemli şuan Mt'mize def kasıyoruz ve defi 430 civarlarındaydı sanırım definde baya bir önemi var bence.. Ha bide söylemeden edemedim thread yazmışsın sürekli ordaki d t olması gerekmiyormu :P[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben ilk temasta tauntu atarım. (Benim grubumdaki dmg dealerlar biraz açtır=P) 1-2 sunderdan sonra shield block, sonra revenge, sonra sunder 5 lenir. Bu olaydan sonra, warriordan artık mobun kaçması "imkansız" dır. Sadece random attack yapabilir grup üyelerine. Bu "tanking" işlemi shieldblock+revenge+sunder+shieldslam+başadön şeklinde devam eder.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bişey de ben ekliym, silence yediyseniz, taunt ve challengigng shout calismaz, hemen 1 adet mocking blow atin =)[signature][hline]Lathander-60 Hunter Khor-60 Warrior Gorgak-3x shaman BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: odium, 01 Eylül 2005 03:26 tarihinde demiş ki: Blizzarda göre taunt sizi birinci sıradaki kişinin agrosunun 1 adım üstüne koyar. O yüzden gerçekten de mob size saldırırken tauntun hiçbir anlamı yok. Bildiğin gibi, diyelim Priestin 100 agrosu warriorun 10 agrosu var, warrior taunt yaptığı anda agrosu 101 olur. Ama sorun 3 saniye sonra bu eklenen agronun ne kadarının kaldığı. Diyelim, warrior kendine saldırmayan bir mobu taunt etti ve aynı anda herkes, warrior da dahil saldırmayı ve heallemeyi bıraktı. 3 sn sonra mob başka birine döner, bu taunt ile kazanılan agronun warriorda kalmadığını gösterir. taunt warrior threat üretmeye devam ederse işe yarar. warrior vurmazsa eski haline döner, 10 diye örnek vermişsin. mb ise etkisi bittikten sonra 10un üstünde threat ekler.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Delidumrul, 01 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Rica mi yineliyorum modlardan. Lutfen ilk yazdigim yazi silinsin ve konu kitlensin. Bu konu ile ilgili baska bir yazim olmayacak. Isteyen Pm atabilir neyi nasil yaptigi beni nasil uzecegi hakkinda. [Bu mesaj Delidumrul tarafından 01 Eylül 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] böyle bir şey yapmaz modlar, o kadar anlamsız ki yani bir know-how (evet ingilizim) paylaşılmış burda, insanlar karşı görüş belirtmiş gayet normal olarak, official forumlardan da görebileceğiniz gibi insanlar böyle konuları medenice sayfalarca tartışabiliyorlar, kimileri katılıyor kimileri aksini iddia ediyor ama biz burda bunu beceremiyoruz diye konuyu kitleyip mesajı mı silelim şimdi? bu sanki "tamam ben küstüm oynamıyorum" gibi bir şeye dönüşüyor ve ben tecrübelerine hep güvendiğim, yazdıklarını hap gibi alıp uyguladığım delidumrul ve odium gibi adamların mesajlarını silmek gibi bir hataya düşmek istemiyorum açıkçası ;) odium (ki eşşek kadar adamdır kusura bakma odi tamamen benzetme :p) konuya belki direkt girmiş olabilir yani olasılık değil de "bu böyle" demiş olabilir ama bunu yapıcı olarak alıp hakkaten denesek ve burda da bir test gerçekleşmiş olsa sunder ile ilgili fena mı olur? hayır efendim silmiyoruz kimsenin mesajını :p düzgün bi şekilde bu konunun sonucunu bekliyoruz, ben ve benim gibi wow oynama hasretiyle yanıp tutuşup milletin üzerindeki epic armorlara baka kalanlar... black "wow oynamak istiyosanız evlenmeyin" rose[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar