Draven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Manyak birsey, Sam sakin kacirma bunu. Adam bida iskaliyip durmasa iyicene guzel olucak ama bunada sukur. Dunyanin en hizli silahina merhaba diyin :) Iste Burada[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kaç mb bu yaw 4.27 dak diyo kafadan 10 mb vardır?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 aegan kaçla çekiıosun yuh :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yok 4.27 dak dediği video nun süresi benim kalan zaman değil euhe :) kalitesi kötü olsa 10 mb bişeydir heralde video?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 11mb[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 11.3 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sizdede alevler mavimi? Bide kötü nişan alıyo demişssiniz bence çok iyi alıyor o mesafeden hele minigunla nişan almak çok zor bişi öle düşünün Adam bütün mermileri sayıdırıo işte daha ne kadar iyi olabilirmi? [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hemen indiriyorum da önce boyutunu yazsaydın ya, göçertti benim 33k'yı.. :-p 56k bağlanıp indirirdim.. sanki daha önce bir yerde görmüştüm bu linki ama çalışmamış mıydı neydi, şimdi çalıştı ama..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kısaca yuh. tüfek icat oldu mertlik bozuldu hakkaten ehhe. ben bu silahla starwarsdaki lazer olsa da droid ordusunu alırım ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 elimde basit bir minigun videosu vardı, ama 11 megabytlelık birşey görünce çok sevindim.. bir de şöyle kılıçlı mılıçlı birşeyler bulsak.. greatswordlarla adamlar kavga ediyor mesela. Conan var ama yetmez bana o.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yeeeeeaaaaaaaahhhhhh d00d!!!!!! :rock: 8-) :rock: fakat benim anlamadığım nokta kullandıklarının gerçek kurşun olup olmadığı, gerçek kurşun kullanılsa arabanın birkaç parçaya ayrılması gerek. rahat birkaçbin mermi isabet etti çünkü. bir de ben delik göremedim arabada. atraksiyon süper fakat, headbang yaparım ben bunu seyrederken.. :lol:[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 mit nin arastirmasi galiba bu mesela benim su an kaldigim ve ilerde okuyyacagim universite olan CMU da Nasa ile bi arastirma yapiyo arasitrmanini basindaki kisi bi Turk, ve calisan iki ogrenci de turk dun biriyle tanistim yani gurru duydum yani boole universiteler harbiden arastirma yapiyolar[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Abi gerçek di mi bu? Minigun çalışırken insan gaza geliyor, ancak arabaya birşey olmadığını görünce çok şaşırıyor. Tamam araba delik deşik oldu, arada sırada patladı felan ama, yani ne biliyim garip oldum.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 enteresanmış. Fekat o mermiler 12 mm olsa süper olurdu heralde.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Gta mı be bu araba 10 mermi yiyince atomlarına bölünsün?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 minigun kaç paradır acaba??[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Chemical, 11 July 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Gta mı be bu araba 10 mermi yiyince atomlarına bölünsün katılıyorum ehehe. duvara çizik vurursan kapı parçalanır.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 süpermiş hoho . her eve lazım[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 arabaya yazık olmuş ya :) bi tane edinmek lazım bunlardan ya. tatlı şeyler[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 miniguna verdiğin paranın 2 katın mermiye harcıyosun[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Chemical, 11 July 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Gta mı be bu araba 10 mermi yiyince atomlarına bölünsün?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . 10 mermi mi? arabaya en az 5000 mermi attı adamlar, normalde 2-3 sn ateş etsen bir araba ikiye bile ayrılabilir merminin tipine bağlı olarak. bence gerçek mermi atmadılar orada. zaten dikkat ederseniz bir kasada ammo belt'e (türkçesi neydi ya) dizilmiş kurşunlar görüyorsunuz, minigun'lar dizilmemiş kurşun kullanır ve metal bir kemer içinde kayarak gider silahın içine. filmlerde görebilirsiniz bunu..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: EarS, 11 July 2003 14:43 tarihinde demiş ki: minigun kaç paradır acaba??[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. 25000$'mış sanırım 5.56'lık sürümleri (bu filmde gördüğünüz mesela) ama esas masraf harcadığı kurşun miktarı. sn'de 166 mermi atacak hıza ayarlandığında holding sahiplerini bile iflas ettirebilir.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Sam, 11 July 2003 17:32 tarihinde demiş ki: ...ammo belt'e (türkçesi neydi ya) dizilmiş kurşunlar... Mayon du sanirsam, degil mi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 arabayı o hale getirdikten sonra 2ye bölse ne olcak bölmese ne olcak.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Sam, 11 July 2003 17:35 tarihinde demiş ki: 25000$'mış sanırım 5.56'lık sürümleri (bu filmde gördüğünüz mesela) ama esas masraf harcadığı kurşun miktarı. sn'de 166 mermi atacak hıza ayarlandığında holding sahiplerini bile iflas ettirebilir.. :) merminin tanesi kaç para peki :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar