Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sam'le ters dusmemeniz gereken tek konu olan Minigunlarda tartismaya girmisiniz allah kolaylik versin =p (tartisma burada fikir ayriligi anlaminda kullanilmistir)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 elim değmişken şuna da bakın, paintball minigun'ı bile sn'de 50 boya topu atabiliyor..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 vay paintball terminatörü[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. [Bu mesaj EarS tarafından 13 July 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 [Bu mesaj EarS tarafından 13 July 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ühü.. o kadar indirdim(2.5kb ile) ama izleyemiorum[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 düşünün hard diskinizden daha hızlı dönüyo[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 e yuhhhhh araba süzgeç gibi olmuş...[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 shootgun değil shotgun. şatgan. birçok yerde shootgun yazıyor forumlarda uyarıyım dedim[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 paintball minigun'ın da adı çok komik: HellHound.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Cons said: düşünün hard diskinizden daha hızlı dönüyo[hline]Böeeeeeee düşündünüzmü lan 4 sene geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 sdfs:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RisIiGuN7eg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 son vidyoda harbiden coştursaymış.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 aahah, hırs mı yaptın orçun = adam 4 sene boyunca topici uplamayı beklemiş fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Son videoyu izlerken bile deşarj oldum Ben ateş etsem kim bilir neler olur *evde minigun arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 1 mbit'e geçtikten sonra zaten neredeyse ilk işim youtube'da ne kadar gatling usulü silah videosu varsa izlemek oldu, bu başlığı uplamayı düşünmedim değil hani. iyi olmuş. :)-D sadece a-10 tank avcı uçaklarına takılan GAU-8 AVENGER! B)- ciddi gazmış üstteki video da (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Cons said: Cons said: düşünün hard diskinizden daha hızlı dönüyo[hline]Böeeeeeee düşündünüzmü lan 4 sene geçmiş 10 seneden sonra hala düşünmeyenler var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 düşündük, konuştuk zaten o kadar sayfa sn'de şu kadar bu kadar diye. :p vay be, ne eğlenmiştim bu başlıkta. minigun merakım hala aynen devam ediyor gerçi, biraz okudum gene keyiflendim. :) 10 yıl önce ne eziyetti 33k ile, geniş geniş video koyayım oh ne ala. http://www.youtube.com/watch?v=8-SgNOhHrVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ya Sam, jet'de gatling gun mı olur ne olur yapma ya, Rocket launcher olur. O ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/AC-130H_Spectre_jettisons_flares.jpg ac-130 gunship var işte, modern warfare'de filan kullanılıyordu. her yeri silah dolu uçağın. :p 10 yılda 33k'dan 8mbit'e gelmişim yalnız eheh. şunu koyayım bir de, gau-8 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lol samin mesajlar çetintaştan halliceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 forumda 10 yıldaki değişikliği de görmüş olduk bu vesileyle. sataşma 2003'te yok, 2007'de yok, 2013'te 4 mesaj sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Aşkolsun ben sataşmamıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar