Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bi minigun mermisi 8 9 milyon felandir o arabaya ateş ettiğin mermilerle yeni araba alırsın gibime gelio[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yuh abarttin chemical Nitrogliserinli bir 50. AE deagle mermisi (ayrica bu mermilerin uzerinde kartal amblemi var) 4 milyon kaldiki 5.56 nato dunyanin en ucuz ve en yaygin muhimmatidir. Tanesi tas catlasa 50bin TL olur. Not: bunlar MKE fiyatlari, diger ulkelerde daha ucuz. Mesela israil...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Aegean, 11 July 2003 02:52 tarihinde demiş ki: kaç mb bu yaw 4.27 dak diyo kafadan 10 mb vardır?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) sana 4 dk demiş bana 22 dk diyo 11 mb bide anlamadım 8 k ile geliyo[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bende görüntü yok sadece ses var,nedenki[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hmm evet abarttım:) 50 bin mi??? du bakim nerde satılıyo bunlar duvarıma asıcam ipe dizip Ya sizdede alevler mavimi ya? kırmızı olan herşeyi mavi görüyorum köpek gibi...(bu lafı küfür anlamında sölemedim) [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 11 July 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: elesso, 11 July 2003 17:54 tarihinde demiş ki: bende görüntü yok sadece ses var,nedenki[hline].......... windows media player'la açmayı dene.. chemical o mermileri tutuşturup da kendi kedine piercing yapma da.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 media playerda açıyom sadece ses var[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yok yok yapmam:) ama başkasına yapabilirim:D Zaten mermi bana uymaz kendime flamethrower ayarlamam lazım en yakın zamanda:) hehe işallah askere gidince kav silahı kullandırırlar ahhww[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Chemical; Heh gidip cikolata alir gibi mermi alamazsin yanliz :-P mermi alabilmek icin bi kac sart var. Underground isler cevirerekten alabilirsin ama ucuz olmaz, o ayri... Onerim bi asker e soyle senin icin atis alanindan cekirdek toplasin, onlarda 7.62 sebil. :) hem kallavi goruntusu var hemde guzel kolye oluyor ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 askerde olan bi paticik üyesi kıyak geçsin bea bize:) ya şöle askerde olan biri bi kav kapsa getirse süper olur esası[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;-) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim :) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 oha merminin tanesini 50binden hesaplasak 1 dakikalık atış yarım milyar nerdeyse.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 saniyede 160 mermi imkansız değilmi?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Sam, 11 July 2003 17:35 tarihinde demiş ki: 25000$'mış sanırım 5.56'lık sürümleri (bu filmde gördüğünüz mesela) ama esas masraf harcadığı kurşun miktarı. sn'de 166 mermi atacak hıza ayarlandığında holding sahiplerini bile iflas ettirebilir.. :) valla Sam 166 mermi diyor saniyede.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sam uçmuş 10 saniyede felan olsa nese euhe:) yani şöle bişi oluyor TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK Hemde bi sn de? inanmam...[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aslında saniyede 166.6 mermi 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Click Here To Buy falan oluyomuş kart numarası fln isteyip eve yolluyolarmış ahaehhe :D[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ,varya burda düşündüğüm tek şey süper zengin olursam bende yapıcam manyak zevkli yihhaha[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 5.56 nın 400 bin olması lazım[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 saniye 166 mermi çok abartı bir rakam gibi geliyor bana. düşünsenize siz "1" diyene kadar 166 mermi atıyor ?[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Acaba bu silah nasıl satılıyor?25000doları adamın eline sayıp alabiliyor musun? Bu arada aklıma takıldı saniyede 166 mermi atan bir silah ne amaçla yapılmış?var mı bir site şöyle minigunı anlatan?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sam yukarda vermiş bir link "aslında saniyede 166.6" diye orda anlatıyor[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 saol sam ve predator[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 helikopter ve avcı uçaklarda kullanılmak için ikinci dünya savaşından sonra browning m2'den (yine o sitede anlatılıyor) daha yüksekatış hızlarına ulaşabilen bir makineliye ihtiyaç duyuluyor ve maxim prensibi (en yaygın makineli sistemi, geri tepmeyle çalışan mekanizma, tek namlulu) ile başedemeyip yüzyılın başında terkedilen gatling sistemi (dönen, çok namlulu) tekrar incelenip vulcan cannon çıkarılıyor ortaya. sonra daha ufak versiyonları da çıkınca minigun denmeye başlanıyor bunlara. maksat yüksek hızda hareket ederken hedefi kaçırmadan vurabilecek bir silah elde etmek, minigun'ın çok yüksek atış hızı ile bu mümkün. 5.56 ve 7.62 kullanan sürümleri zırhsız araçlar ve piyade üzerinde tam anlamıyla 'yokedici' 8-) bir etkiye sahip. hedefşini vuramasa milyonlarca dolarlık helikopter/uçak ve mürettabatı kaybedilebilir, fazladan mermi harcamak daha ucuz bu açıdan bakılırsa..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 amerikada askerlik yapanlara bundan kullandırıyorlar mı acaba :-p[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 16.6 belki ama 166.6 mantık ve fizik kurallarına aykırı gibi[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar