Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rus'a Aşık oldum.........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar nasıl bir yaratıktır ya... Yaşlanınca çirkinleşir diolar benim o kadar uzun bi ilişkiye ihtiyacım yok neden böle normalleri normal hayatımda karşıma çıkmaz yedi bitirdi beni. :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
rus varmı bu otelde ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Bu kadar dibe batılmaz tam aramıyım unutıyım diorum 2 3 gün geçio arıyo "Sen gelmek Atakule" ii hadi bakalım diorum gidiorum yine aşık oluorum yine ölüyorum normal ilişki yok mu kardeşim kurtarın beni :P
Neye niyet neye kısmet DAVAJ!![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Rusa aşık olma ya.Hayır işini gör sonra at.Zati aynısını onlarda yapıolar..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
valla atalarımız neden rusya'ya sefer düzenlemiş biraz düşünün anlarsınız :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Ne güzel işte :) Aşık oluyorsan, aşkını yaşa doya doya o zaman. Problem ne ki ? Kız seni Atakule ye çağırıyorsa, demek ki o da seni istiyor

Allah allah güzin abla moduna girdim. Emaleth !! Nerdesin ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
Şimdi aşk güzelo bişi demiorum güzel de vakit geçirilio ona da bişi demiorum ama bunu iş için yapıo die düşünüp genelde stress e girmiorum deil
ama tarhana bulgur lambır lumbur hesabı hayat devam edio :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Ben yani düşünüorum neden normal şartlarda böleleri gelmez karşıma delirmek ötesi bide aşık oldumu insan tutuluo zaten uzun ilişki insanıyım köreldim gittim kısa olmuo :P ama bunların ömrü kısa onu da biliorum ah ahhhhh[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
abi.. bu arada bana acil rus lazım ankarada ... ama o amaçlı deil .. guzelse tanısalım cıkalım ... yakısıklı cocuz merak etmesin arkadaşı varsa banada ayarla :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Mesaj tarihi:
Ruslar zaten dünyanın en güzel hatunlarına sahipler[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk

güzel şeyler bunlar :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Mesaj tarihi:
said:
stifmeister, 31 Ağustos 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk

güzel şeyler bunlar :)

Oy oy oy,ne desen boş olayı.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
  • Yeni Oluştur...