Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rus'a Aşık oldum.........

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

rus varmı bu otelde ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar dibe batılmaz tam aramıyım unutıyım diorum 2 3 gün geçio arıyo "Sen gelmek Atakule" ii hadi bakalım diorum gidiorum yine aşık oluorum yine ölüyorum normal ilişki yok mu kardeşim kurtarın beni :P
Neye niyet neye kısmet DAVAJ!![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yani düşünüorum neden normal şartlarda böleleri gelmez karşıma delirmek ötesi bide aşık oldumu insan tutuluo zaten uzun ilişki insanıyım köreldim gittim kısa olmuo :P ama bunların ömrü kısa onu da biliorum ah ahhhhh[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk

güzel şeyler bunlar :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stifmeister, 31 Ağustos 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk

güzel şeyler bunlar :)

Oy oy oy,ne desen boş olayı.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...