SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bunlar nasıl bir yaratıktır ya... Yaşlanınca çirkinleşir diolar benim o kadar uzun bi ilişkiye ihtiyacım yok neden böle normalleri normal hayatımda karşıma çıkmaz yedi bitirdi beni. :)[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sıçtın abi.. :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 rus varmı bu otelde ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu kadar dibe batılmaz tam aramıyım unutıyım diorum 2 3 gün geçio arıyo "Sen gelmek Atakule" ii hadi bakalım diorum gidiorum yine aşık oluorum yine ölüyorum normal ilişki yok mu kardeşim kurtarın beni :P Neye niyet neye kısmet DAVAJ!![signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Rusa aşık olma ya.Hayır işini gör sonra at.Zati aynısını onlarda yapıolar..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ayıp ediyorsunuz....benim rus olan arkadaşlarım var gerçekten ayıp yaptığınız....[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bencede ayıp yaptığınız... her rusa o gözle bakarsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla atalarımız neden rusya'ya sefer düzenlemiş biraz düşünün anlarsınız :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hmm. enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben daha bir tane çirkin rus görmedim.[signature][hline]By Neron then cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ne güzel işte :) Aşık oluyorsan, aşkını yaşa doya doya o zaman. Problem ne ki ? Kız seni Atakule ye çağırıyorsa, demek ki o da seni istiyor Allah allah güzin abla moduna girdim. Emaleth !! Nerdesin ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çirkin rus yoktur , az alkol vardır :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ankara da Rus?? [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çirkin rus yoktur abaza türk vardır[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şimdi aşk güzelo bişi demiorum güzel de vakit geçirilio ona da bişi demiorum ama bunu iş için yapıo die düşünüp genelde stress e girmiorum deil ama tarhana bulgur lambır lumbur hesabı hayat devam edio :P[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben yani düşünüorum neden normal şartlarda böleleri gelmez karşıma delirmek ötesi bide aşık oldumu insan tutuluo zaten uzun ilişki insanıyım köreldim gittim kısa olmuo :P ama bunların ömrü kısa onu da biliorum ah ahhhhh[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi.. bu arada bana acil rus lazım ankarada ... ama o amaçlı deil .. guzelse tanısalım cıkalım ... yakısıklı cocuz merak etmesin arkadaşı varsa banada ayarla :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ruslar güsel insanlar aaaahahhh anastasya fethiyede kaldın be güselim ulan hey allam[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ruslar zaten dünyanın en güzel hatunlarına sahipler[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk güzel şeyler bunlar :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: stifmeister, 31 Ağustos 2005 00:54 tarihinde demiş ki: hentbolcuyum... bu sene isvece turnuvaya katıldık partille cupa... ordanda danimarka dronninglund cupa .. kızlar gayet sıccakkanlıydı.. ozelliklede hentbolcu oldugumuz için.. geliolardı gote 2 pandik sonra cekiolar sizi bi koseye.. hergün 5 isvecli,danimarkalı goturuoduk güzel şeyler bunlar :) Oy oy oy,ne desen boş olayı.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Aman abi ruslara dikkat cinsellikten ötesi zararlı[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tatyana kruşkova vuruşkova?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ruslar ıı dır nımnoga gavuri pa ruskı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1 1 1 1111 11 1[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar