Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaslar bi 5-6 saat kadar önce WoW oynarken bilgisayar cat diye gitti. Yani calisiyordu ama monitörde görüntü yoktu böyle, monitör sanki bilg kapaliymis gibi pasif, ama bilg calisiyor. (Monitörde bi sorun yok bu arada, laptopta baglayip denedim) 5 saattir bilgisayarla ugrasiyorum her parcayi baska bilgisayardakiyle degistirerek denedim ve anakartin hakkin rahmetine kavustugunu farkettim. Bana acilen Pentium4 2.4Ghz, DDR ve AGP uyumlu bir anakart önerir misiniz acaba? Mümkün oldugunca ucuz olsun zira bu evdeki bilgisayar. Ama ucuz derken adam gibi bisey olsun : ) Gelelim 2. ve beni fitik eden olaya. Su an laptoptan baglaniyorum ama ADSL le degil dial upla. Cünkü, ADSL hatti oturuyor, baglantiyi kuruyorum fakat ne sayfa aciliyor ne birsey. MSN baglantinin geldini farkediyor böyle baglanmaya basliyor sonra offline a geciyor. Delirecem ya cidden delirecem. Bu nedendir? Virus falan diyeceksiniz de eskiden baglaniyordum ben bu laptopla.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ilk dediğin sorun bana da olmuştu bi ara. powersuppy'dan kaynaklanıyodu bendeki problem. çözümü de fazlasıyla basitti, power kablosunu çıkarıp takarak power suppy'ı resetlemen yeterli. bilgisayar ne kadar kapalı olsa da, senden gelecek olan komutları (power on mesela) algılaması için power supply hala tamamen kapanmamış oluyo. bi problem oluştuğunda da reset istiyo. fişi çıkar tak. (aynı problem değilse bilemicem..)
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Adsl için ethernet'in ayarlarıyla falan uğraş. Driverını tekrar yükle falan. Gene olmazsa IP alamıyorsundur. Ara adsl müşteri hizmetlerini,adam sana söylüyor şöyle yap şunu yaz falan diye. Bana da olmuştu öyle birşey birkere[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya konuyu bolmuyım ama bı soru sorup kacıcam hemen :) bu sıcaklarda bir laptop max kac gun acıap kalması caizdir ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: mayfer, 31 Ağustos 2005 21:36 tarihinde demiş ki: DHCP açık mı? bu ne? Bu arada mayfer, yok güc kablosunu cikarinca tekrar takinca da ayni olay devam ediyor bu arada. Ayrica power supply da degistirdim denedim devam etti olay.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 DHCP = dynamic host configuration protocol. sen her makinanı açtığında server'ın sana bi ip adresi vermesini sağlayan servis. yanlış bilmiyorsam gateway'ini falan da veriyo. TCP/IP configuration'da dhcp seçili değilse eğer onu seç.
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ASUS-P4S800D-X güzel bence 64$+kdv Marka ASUS Ürün:SC-478 SiS655FX Ses/LAN FSB800 DDR400 SATA RAID ATX Anakart Ürün Kodu:ASUS-P4S800D-X Chip Set:SIS 655FX Yapısı:ATX Desteklediği CPU:PENTIUM 4 ,CELERON Prescott Destegi:VAR On Board Ses Kartı:AC'97 CHIP 6 KANAL VGA Onboard:YOK Bellek Türü:CIFT KANAL DDR İşlemci Yapısı:Soket 478 Ultra DMA Desteği:133 Seri ATA Desteği:VAR Onboard RAID Özelliği:VAR PCI Yuvası (Adet):5 AGP Yuvası (Adet):1 Bellek Yuvası (Adet):4 DDR Maksimum Bellek:4 GB Front Side Bus (MHz):800 On Board Lan:10/100 MBIT Seri Port:2 Paralel Port:VAR USB Port:6X USB 2.0 P2/2 Mouse Port:VAR SCSI On Board;YOK Modem On Board:YOK Firewire Onboard:YOK RAID Desteği:VAR Web Adresi:www.asusturk.com Satış Garanti Süresi (ay):36[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 red_dogun tavsiyesine katılıyorum... rep plz[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sata kablonu da deiştimeyi dene bi...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ekran kartinin monitor cikisinda sorun olmadigindan eminmisin ilke? anakartla bi alaka kuramadim cunku[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Penth 1- Power supply e bi dikkat et.Sorun ordandır büyük ihtimal. Yanmadıysada onu değiştir hemen başına iş açmasın.Güvenlikli power sub al. BURAYA DİKKAT BAŞIMA GELDİ ÇOK ÇEKTİM !!! USBlere dikkat edin.Yuvalar kırılıyor ve kaçak yapıyor kasaya olduğu gibi elektirik yayıor.Power supplynın yanmasına neden oluyor.Onları kontrol et varsa sök usbyi. Anakart yandıysa (ben yeni aldım aynı durumdan dolayı) Gigabyte P4 Titan 8IPE 1000MK al 80 milyona falan gelıyor zaten toplamda ben çok memnunum 2-Adsl sorunuda bugun başıma geldi.Mahvoldum 11 den 21 e kadar uğraştım. Modem ayarların bozulmuş.Modem e reset at sonra kitapçıktaki gibi kur. Yine olmazsa modemi tamamen kaldır en baştan kur. Ayarları doğru yapmalısın ama patlıyor sonra.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 modemle ilgili oldugunu dusunmuyorum adam pc ile baglaniyormus bence sorun notebook network ayarlari ile ilgili masa ustundeki "My Network Places" sag tus "properties" tik sonra l"ocal area connection" sag tus "properties" orda tcp/ip e cift tik yap bakalim otomatikmi aliyor yoksa rakamlar girilmismi hic degilse anakart alana kadar notebook ile idare et dialup cekilmez simdi:) istersen pm at msn den adim adim gidelim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nete baglaniyor ama bugün üzülerek farkettim ki baglanmasa da ayni sey. Kullanici adi ve sifreyi yanlis yaziyorum yine baglaniyor o_O Anakart meselesine gelince, tavsiye icin saol Red_Dog. Ekrankartinin monitör cikisindan olamaz cünkü akliniza gelecek her parcayi bu anakart üzerinde degistirerek denedim sorun devam etti. Ardindan, hepsini baska anakartla denedim sorunsuz calisti. Deliricem yahu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2 sorun da halloldu. 1- Tahmin ettigim gibi anakart yanmis, aldim bi Asus P4S800D-x, Dual DDR, AGP 8x falan olsa yeterdi zaten, oldu da cillop gibi. Ve isin komigi ayda 9 milyon veriyorum : ) Pesin fiyata taksit ftw 2- BEN BİR GERİZEKALI OLARAK KULLANICI ADIMIN SONUNA @TTNET YAZMAMISIM ALLAH BELAMI VERECEK budur[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2. herkesin başına gelebilir yani olur öyle şeyler hmpfh.geçmiş olsun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet 2. beladır zaten tam yazcaktım ama çözmüşün zaten[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ya isin acikli olani, herkes bunu bilmek zorunda degil. ADSL teknik servis hattini aradigimda, aynen sunla karsilastim : - Bilader, senin hat oturuyo mu? - Evet? - Biz TT olarak modeminize kadar olan kisimla ilgileniyoruz. - mmm[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Öne çıkan mesajlar