DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 xaenin neden peki?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @ivy:kızın harbiden problemi var belli zaten o.. black angel nie halledemio o ayrı mesele.. valla nası yardım edilirki?[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Xaenin, 31 Ağustos 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Ben mesela en iyi dostumu kardeşimi kaybettim bir kere . Adam gitti travesti sokağında semi-adam'larla çay içerken bulundu. Bir daha da aramam kaybolsa . Yiyeceğiz falçatayı . LAN.....!!!! Herkezin icinde ayip ama Kaan... Ehem sarhostum kayboldum cay verdiler offf tamam sustum be.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahahahah yarım erkek seni rezil...[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 01:24 tarihinde demiş ki: ya işin cılkı çıktı ama ben meraklı bir insanım:( neden size geliyor da eve gitmiyor ki? bide bu saatte! off harbi çok oldum bende! sıktıysam pardon ama merak işte:( kime daha yakınsa ona gelir..burası onunda evi....benim yada onun fark etmez...:)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya o değilde ireme ne oldu en son? pff konuyu dağıttınız pehh:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 patide ortalama bi konu ömründen daha uzun. fazlası için msn var.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ivy, 31 Ağustos 2005 01:37 tarihinde demiş ki: ya o değilde ireme ne oldu en son? pff konuyu dağıttınız pehh:( irem uyuyıp kalmış sorada uyanmış şu an black angela geliomuş durum budur :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 taam ya uzatmıyım ben ailesi merak etti diye sey ettim... neyse geçmiş olsun tekrardan sizde öyle heryerde uyumayın:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 artık uyumam dersimi aldım:)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Madcat, 31 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki: paticik 155 servisi yine zart diye geldi meseleyi zort diye çözdü. lol[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 uykumu getirdiniz yaf[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Neyse gecmis olsun... Fazla merak iyi degildir hersey olucagina varir... Black isterse bize anlatir burda olayi fikir ister... Sanirim biraz bunalttik blacki...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kıssadan hisse Artık ne yapmıyoruz. Sokakta uyumuyoruz.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bunaltma değilde merak diyelim:) nese tekrardan geçmiş olsun.... :)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: DoruK, 31 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: xaenin neden peki? Yaradılış mucizesi[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ReD_DoG, 31 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Kıssadan hisse Artık ne yapmıyoruz. Sokakta uyumuyoruz. bu an benim bittiğim andır...:lol: *yarılır ve ölür* :lol:[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eet kaybettik. artık punk dinlicek kimse kalmadı[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende dün kaçtım evden sonra buldum kendimi ama sabah burdaymışım hala Ending Credits dinliyomuşum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 nerde uyuyakalmış?Görmedim ben yazılanların içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 öğleden geceye kadar dışarıda uyuyo? oha. böbrekleri duruyo mu onu da sorsaydın..[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: dalamardl, 31 Ağustos 2005 12:04 tarihinde demiş ki: nerde uyuyakalmış?Görmedim ben yazılanların içinde.. Telefonunun üstünde ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İrem akıllı kızdır merak etme.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: _black_angel_, 31 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: en yakın dostumun evinden telefon geldi irem nerde diye...beni suçluyorlar yanımda sanıyorlar...başına bi iş gelmesin diye korkuyorum....telefonu kapalı ... bugün ölen gördüm onu en son...karşılaştık nereye diyede sormadım.. ya başına bi iş gelmişse?? çok telaşlandım ... irem bana haber vermeden böyle işler yapmaz... ona ulaşamıyorum bu saatte evindede yokmuş..çıldırıcam...:( en yakın dostunmuş niye sormadın nereye diye??panik yapma ya senden habersiz bişey yapmaz heralde.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bulundu fiona sen geç kaldın az bi.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar