Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Kız arkadaşım bana yıllardır aradığım internetten 4 kere çektiğim ama bozuk çıkan sanitarium adlı oyun ve opeth in my arms your hearse adlı albümünü almış :) nasıl mutlu oldum anlatamam :) Neden açtım bu konuyu? bilmiyorum mutlu oldum paylaşayım dedim :)[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nice yıllara ehe sanitarium cok guzeldir bende yukleyeyim oynayayım şimdi aklıma geldi :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nice mutlu yıllara. Senin adına bende sevindim gerçekten.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o sanitarium denen oyunu 7 senedir arıyorum bulamadım kafayı yiycem :( bi ara dergi cd sinde demosu vardı. o zamandan hastayım..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok satılmıyor zaten :( Kızcağız bütün izmiri dolaşmış nereden alabileceğini bilmeden. Eğer bursada isen kopyalayabilirim. İzmirdeysen belki ulaştırabilirim bir şekilde[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende istiyorum sanitarium :( yok vardı bende cd kırıldı offf netten çekmek lazım şansımızı bi deneyelim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben 3 kere çektim çalışmadı nedense. Son çektiğimde de sinematikler yoktu keyfini alamamıştım. OOh çok zevkli simdi :P[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bak bende yaratıcı hediye die kasıyordum demek istediği CD de mutlu edermiş =D sağol yav süper bilgi buldum -kendi çapımda- : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tabiki eder :) Erkeklere alınacak hediye ilgi alanıyla ilgili olmalı bence. Ayı alırsan küfreder içinden :P[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok canım ben yemek filan yapma ilginç yerlerde yeme süsleme püsleme ilginç bir gün geçirtme çabalarındaydım =) ne ayısı yaw hahaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 güzel bi hediye ... benim doum günümü kimse hatırlamamıştı geçen yıl..bi tek kardeşim gibi olan arkım hatırladı..erk arkım bile hatırlamamıştı...:([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nice yıllara...Düşünceli bir kız arkadasın varmış :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nice yıllara herkese senın gıbı kız ark nasip eyleye :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Öp de basina koy.. =) Benim eski sevgilim bana wow almisti sevgililer günü...Cok sevindim bende ama öpüp basima koymadim öküzlük yaptim... Kesin okur birazdan topigi valla özür dilerim Ays... PES tutturana kadar canim cikti.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hadi yine iyisin :-) nice senelere..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet erkeklere ayı almayınız lütfen. Alacaksanız şöyle bilgisayarla ilgili şeyler iyidir :) Mesela eğer mouse bozuksa güzel bir mouse olabilir veya şöyle janjanlı bir klavyede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gerçekten bende çok sevindirik oldum garip ama gerçekten sanki bana alınmış gibi bende huzur doldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar