Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wc'ye öyle gelişigüzel girilip çıkılmaz!!!

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Ya kusura bakmayın:
Buna yorum yapilmaz gulunur:)Siz isterseniz Islamiyete uygun(!) olsun diye sol ayaginizi kaldirip gulun :) Adam 40 adim atip oksurecekmis. Su anda bunlari yazarken bile kiriliyorum gulmekten. Orta parmak ayri bir komedi.. Bazi yorumcular konuya bilimsel yaklasmaya calismislar. Arkadaslar kor birine renkleri anlatabilir misiniz?
Puahahah! En komik yorumlardan biri bu =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

"ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla" demişler:D

geyik bir yana yahu ne saçmalıktır bu ya.kişinin yaşı kadar adım atçan , öksürcen zuhahaha of be.adamlar çözmüş olayı valla.komik.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

[Bu mesaj misanthrope tarafından 26 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar yakında takla attırıp sıctırırlar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

[Bu mesaj Masteis tarafından 26 Ağustos 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Allah'ım allah'ım.. s.çan adam olucam lemanyakta ki gibi bu herifler yüzünden...

Bu adamlara DÜnya'nın en mal insanları rozeti verilmesini istiyorum..
Sen islam mislam diyosunda, kıçını kafandan çok kullanıosun belli ki..

ne denyo insanlar.. çocuklara acıyorum ya bu hayvan bozuntusu denyolara değil.. Ya birinde bi sakatlık çıksa kim hesabını verecek ?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

yorum:Daha neler?????
73 yaşındayım, demek ki 37.5 adım ileri 37.5 adım geri gittikten sonra idrar torbasında kalanları boşaltabilirim. Tanrıya bin şükür henüz prostatım sağlıkta.!!!

Benim yorumum: Bundan sonra tuvaletten çıktıktan sonra belden aşağı çıplak halde 100m koşup gelicem... Maksat damlamasın![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...