Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dersaneye gitcem hangisine gitsem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadiköyde bi dersaneye gitcem.nereye gitsem acaba?
bogadan yukari bahariyeye dogru barlar sokagina yakin bi yer planliyorum..sizce neresi olmali?[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
yardimci olursaniz sevinirim patidaslar.
simdiden tesekkür ederim ilginiz için.
ilgili olanlar için..
ilgili olma imkani olmayip(kadikoyu bilmemek gibi)imkani olsa yardim etcek olanlara..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Mesaj tarihi:
Yönteme gitmede nere gidersen git lise 1 de oraya gitmiştim ulan illallah ettim be
Bide Adlev e gittim orasıda kötü valla
zuhaha bende ankaradan yazıyorum özür yaf
[Bu mesaj dalamardl tarafından 30 Ağustos 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dalamardl tarafından 30 Ağustos 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sokıyım dershaneye gitme napcan ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Birebir olan her türlü dersaneye git aga.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
biraz geç kalmadın mı dershane için.. aslında bende düşünüom ama gereksiz gib..:D
ama sana finali mefi yada fen bilimlerini önerebilirim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
abi finalle fem ii dersaneler..bunları ilk düşün derim..
onun dışında fem bilimleri,dörtler ve mef var ha bide kültür..

diğerlerine gitme..
ama olay senin çalışmanda biter..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
fen bilimlerinde 4. şubedeyim. memnunum gayet, hepinizi bekleriz :P :)[signature][hline]Silent dance with death...
[u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Mesaj tarihi:
ben şu an mefe gidiyorum , oyle dedikleri gibi concon dershanesi diiil , normal seviyede , eğitiminden son derece menunum ikinci senem bu mefte , ailenin 4. mefe giden cocuguyum. Benden onceki 3'ü memnun kalmış bende memnunum kısaca. Gideceksen Mef ya da Fen Bilimleri (görüşleriniz uyuyorsa fem de iyidir)[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
Az önce google reklamlarında gördüm sitede

Nobel Dershanelerine git bi işe yarasın para kazansın pati =)

%78 i kazanmış OSS de
OKS de de % 89 u kazanmış

sizin dershaneneniz Nobel dershaneleri

iyi günler diler...
  • Yeni Oluştur...