Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical bilgisayar dövüyo.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chem bide sırf meraktan soruyorum.

bi ara garaja gelen adam varya, hani seni görünce geri kaçan.
o kim komşumu?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Sword Çıkardığı Sahnede Yarıldım :lol:
(Tabi Eer Swordsa Uykusuzluktan Yannıs Görmüs Olabilirim:-) )[signature][hline]Bu Mesajın tüm hakları saklı ve LorDGargamel'e aittir.
Yazının içeriği hiçbir şekilde kullanılamaz, alıntı yapılamaz.
2000-2005© LorDGargamel

Www.TelekomaKafamGirsin.tK
Www.TedasaKafamGirsin.tK[Yakında]
Mesaj tarihi:
Oraları kim topladı asıl merak ettiğim o . Bi de parçalarken arada çıkan parçaları hain icatlarına alet edebilirmişcesine incelemene güldüm baya .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
oha albinoblacksheep tadında bişiy olmuş.
yolla hatta yayınlarlar yani :)
biraz uzun olmuş, monitör de parçalandıktan sonraki kısımda sıkıldım aynı efekt oldugu icinde kulagım dayanmadı zor tuttum kendimi kapatmamak icin.
gelip bakan eleman da süpermiş[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

Mesaj tarihi:
Varya şimdi gitcem 50ytl'e öyle bi bilgisayar alcam parçalayacam bak nasıl çekti canım.50YTL'e bilgisayar dövme sanatı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
abi 50ytl ye diil 10-20 bile etmez yani benim dövdüüm.
Televizyon alın bilgisayarın kasası çok sağlam yamultacam diye anam ağladı eheh:).

Çalışmıyan televizyon bol. Toplu dursun yeter:b dağıtırz biz.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:

çok kotu anıların olmalı bu kadar şiddet uyguladığına gore

[spo1=mesela boyle bi anı][/spo][signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

Mesaj tarihi:
ulan niye satiyim 20ytl vermez adamlar ya 100mhz diyorum 1 ay önce power supplyi patladı diyorum ekranı bozuk renkleri bozuk görüntü bulanık diyorum sürekli ötüyor diyorum yedek power supply asla bulunamıyor diyorum[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
:yapma:[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
  • Yeni Oluştur...