Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 P3 550 128 ram ve geforce 2 mx olan bilgisayarımda oynayabileceğim ve ben bu olayı icra ederken işkenceye dönüşmeyecek oyun tavsiyesine ihtiyacım var. RPG ve RTS tercihimdir ama beni esir edebilcek herhangi bir oyuna razıyım.[hline]I take the path less traveled.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "Nox" derim Rpg olarak. Eğlenceli oynanışı ve iç karartmayan level tasarımlarıyla seni oyalar uzun bir süre.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Tavsiyen için saol dediğin gibi tam beni oyalicak bir oyun ama bitirdim onu =([hline]I take the path less traveled.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Dungeon Siege'ı oynadınmı peki ? Önce çalışmaz diye yazmıycaktım ama sonra eski 466 celeronumda çalıştığını hatırladım. Oynamadıysan buda seni oyalar.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 silver war rpg.. o dahada aydınlık ehe hemde güzel dövüş sistemi baya kullanışlı..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Şu Silve nasıl birşey bende merak ettim ? Eski mi ? Sadece "Silver" mı adı birde.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 The Thing i al. tek cd.Oyun çok zevkli seni baya oyalar.Gece ışıkları kapat seside aç......[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP..........
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 The Thing'i alabilirim..adam iyi sunum yaptı etkilendim :P[hline]I take the path less traveled.
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Silent Hill 2; isiklari kapatmadan insanin gotu ucukluyor, eger kapatirsan napariz bilmem.[hline]Can't rain all the time...
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dungeon siege i alma bence.pek baygin oluyor bir sure sonra. gerci ben yanlislikla butun save lerimi sildigim icin bir daha baslayamadim sIkIntIdan. sonunu bilemiyorum yani =)[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 July 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 undying. th thing gibi korku oynuy ama gothic :D ayrıca oyalanmak istiyorsan pacman 3d yi tavsiye derim[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Niye herkes tırsınç oyunlar öneriyo anlamış diilim bu arada :)[hline]I take the path less traveled.
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 sims superstar al. ben bundan onceki hic bir exp packi almamis oldugumdan oynayamadim, oylece duruyor ama sende digerleri varsa oynarsin. oyle bi bakayim nasilmis diye aldim elimde kaldi yani =)[hline]blinded by fear of life
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 europa universalis 2 al, müthiş strateji ama aoe ya da starcraft gibi savaş alanı stratejisi değil, ülkeleri yönetiyorsun ama savaşları da hükümdar gibi yönetiyorsun "şuraya şu kadar asker gitsin kuşatsın, şuraya saldırsın" gibi. fakat en son yamasını yüklemelisin maksimum keyif için..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bulabilirsen silver'ı edin mutlaka. Netekin çok güzel oyundur kendisi. Yanlız kimse Fallout tavsiye etmemiş. Hrrr. Oynamadıysan Fallout 1 - 2 oyna, oyna ve tekrar oyna derim ve uçar giderim bu diyardan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 silver 3-4 senelik olan silver demi? level ın bi kapağında vardı hoş duruyodu hep merak ettim ama nasip olmadı :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 evet o silver. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 aaa silverı bende hatırladım şimdi harbi değişik oyundu baya hoşumada gitmişti[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kasmasın bulamaz o oyunu... Ben sana planescape:torment i tavsiye edeceğim canım... Eğer bitirdiysen bir defada başka bir karakter classıyla falan oyna[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Divine Divinity al eğer frp oyunlarını seviyosan bunu kaçırman büyük hata olur[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Planescape bir ekran dolusu error verip windowsa dönüyo XP'de maalesef =( bi bilgisi olan var mı nası çözüleceği hakkında.[hline]I take the path less traveled.
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bende hiç ypmamıştı ilğinç ben şu ara frozen thorn oynuyorum tavsiye ederim çok manyak oyun hele frp seviyorsan konu atmosfer falan çok hoş.
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Frozen Throne alcam galiba hem güncel birazda kasar azcık ama çalışır WC3ten farkı ne sonuçta. -yani wc3 çok sorun çıkarmamıştı çalışırken. [hline]I take the path less traveled. [Bu mesaj Ahmuriel tarafından 12 July 2003 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Dojorel, 11 July 2003 23:49 tarihinde demiş ki: sims superstar al. ben bundan onceki hic bir exp packi almamis oldugumdan oynayamadim, oylece duruyor ama sende digerleri varsa oynarsin. oyle bi bakayim nasilmis diye aldim elimde kaldi yani =)[hline]blinded by fear of life superstar icin exp packler degil the sims gerekiyo sadece ilk oyun yani..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 HoI al seni düziyim biraz ne dersin ahmü :-P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Öne çıkan mesajlar