Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darbe(Doğrumu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar biraz gozlerinizi acarmisiniz allahinizi severseniz.

Darbe demis arkadas.. yaw allahinizi severseniz darbe gerektirek ne sebeb veya hususiyet var ayiptir solemesi ?
Hadi bunu gecelim tamam Erdogan Turk lirasi deger kazandi dior buda yalan tabi :

Erdogan aciklamasi :

Eskiden 1 $ 1 milyon turk lirasina denkken simdi 6 sifir atik dollardan daha degerli olduk.. Yaw bu nasil mantik ozmn 10x0 atsaydin daha degerli olurdu :) yani dusunun basin aciklamasinda bole bir aciklama yapan birisi Recep Tayip Erdogan. Ne beklersiniz ki ulkeden :) Darbe meselesine gelelim tamam devlet yonetimi icinde az da olsa kargasa var ama sunuda unutmayin "suanda ekonomik kriz yok denior ama aslinda yolumuz arjantinden daha kotuye gidior.."

Bunu soleyen saygi deger prof . xxxx ismini vermeyecem. Ekonomide son derece uzman birisidir..
Ve mevkisi bu piyasada cok ust bir seviyededir.

Darbe olmaz olamaz suanda ama istenilirsede yapilabilir.

Cok ilginc bu konuyu gecenlerde tartistik acaba asker gelse ulke duzelir mi > ? <

Hayir bu ulke devlet yuzunden bu hale gelmior veya dolandiricalardan da gelmior..

Bu ulkede CALISAN ADAM SAYISI AZ!

Ornek bir devlet memuru devlet dairesinde isini yapsada yapmsada parasini devletden alior.. En basit ornek.. bu

Bunu kullanarak sizlere omrum yetmeyecek kadar ornek verebilirdim ama ne yazik ki omrumu baska seyler yaparak gecirmek isterim :)

Bu ulkede israf herhalde dunyada 1.siraya getirilior..

Demir celik fabirakasi kapatilior ama halen orada calismayan isciler devlet tarafindan maasli.. Fabrika bari calisa isciler uretim yapsa hic deilse ihracat ihtalat yapilir ticaret..

Biliorsunuz bodrum tatil kenti artik neden eskisi kadar turist yok sizce ? cok basit bizim turk milleti somure somure kaziklaya kaziklaya 1 ytl mali 10 ytl satior.. ve tabi buda turisti bidaha gelmemesini saglior bole turistik yerlere.

Bir baska ornek bor madeni isletebilseydik zengin olurduk.

E TUTAN YOK KI technolgy yap arastir uret sat tutan yok..Burdan sonuc gelior ki egitim arastirma D&R cok onemlidir..America dunyanin en zeki insanlarina kapilarini acip arastirmalarina el koyup american patenti verior..

Ornek Bill Gate sizce nasil meshur oldu bu adam ?

Tabiki devletin sayesinde American devleti bill gatesi ole destekledeki Windows urunu tum dunyada satilcakti ve gerisini siz dusunun devlet nekadar kazanior bu gibi islerden...

Herseyin en basinda egitim kultur ve saygi vardir bunlari kaybeden zaten bu hayatda kim olduklarini bellirtiorlar..

Kurtler meselesine gelelim..Bakin arkadaslar bazi arkadaslarimiz vardir ki Kurtleri hicbirini sevmezler hepsinin pkk veya terorist olarak gorurler halbulki kurtlerde bir TURK boyu.. Kurt diye birsey yok onlarda turk ama ne turku simdi hatirlamiorum. Ve sunu soleyim her gordugunuz kurt kotu birisi deildir..

Bilioruz ki bu ulke topraklarina cok kan dokuldu gerekiorsa yine bu topraklar icin kanlarini dokecek binlerce deli kanli vardir.

Saygilar Alis[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
eheueu ne darbesi yahu.

Şu ülkede darbe yapabilecek güç henüz yok dünyadada yok.

Milyar $ lık şirketler yatırım yapıyorlar.
Piyasada dünyanın en büyük şirketleri kapışıyor.

Bir Koç Holding Bünyesinin darbeden etkilenmesi demek.Türkiye nin muz cumhuriyeti olmasına yeterde artar.Kaldı ki BP si Shell i gibi devasa boyuttu şirketler var.

Takım ada ülkelerinde darbe yapmıyorsunuz Türkiye de yapıyorsunuz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 05:58 tarihinde demiş ki:
eheueu ne darbesi yahu.

Şu ülkede darbe yapabilecek güç

Asker ?

T.S.K 1 güne kalmadan devletin bütün organlarını ele geçirir...tıpkı daha önce yaptığı gibi gördük,öğrendik değil mi?

Bu ülkedeki en büyük güç her zaman askerdi ve olcak ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
Bırakalım Şovenistliğide gerçeği görelim.

Tsk el koyduğu tarih 1960-70-80

ortada ne milyar dolarlık şirketler var nede başka birşey.
Ha var zengin tüccarlar.Onlarıda TSK sallamazdı zaten.

Yıl olmuş 2005

Türkiye ihracatı 50 milyar $ ı geçmiş.
Turizm 10 milyar $ ın üstünde.
Forbes in Dünyanın en büyük 500 Şirketi arasında 50 küsür Türk Firması var.

Bugun bir shell bp Koskoca ABD yi savaşa sokabilecek güce sahipse.
Türkiye de yapabileceklerini sen tahmin et.

Ha o ABD biz vatan millet sakarya olan Türkiye yiz.Dersen
ben seni ucuz milliyetçilikle suçlarım.
Bu sene içersinde sırf sedat peker operasyonunda kaç asker açığa alındı sen bul artık.
Kurmaylar savcılar satın alınmış işte gördük herşeyi.

Paranın açamıyacağı kapı yoktur derim ben.

Bende isterim tabiki ordunun sözünün geçmesini de biraz gerçekleri görmek lazım.
Bugun MC Donalds istese Çin Ordusundan kat kat büyük ordu kurar yahu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Alis, 30 Ağustos 2005 05:16 tarihinde demiş ki:

technolgy yap arastir uret sat tutan yok..Burdan sonuc gelior ki egitim arastirma D&R cok onemlidir..America dunyanin en zeki insanlarina kapilarini acip arastirmalarina el koyup american patenti verior..

Tabiki devletin sayesinde American devleti bill gatesi ole destekledeki Windows urunu tum dunyada satilcakti ve gerisini siz dusunun devlet nekadar kazanior bu gibi islerden...

Herseyin en basinda egitim kultur ve saygi vardir bunlari kaybeden zaten bu hayatda kim olduklarini bellirtiorlar..

Kurtler meselesine gelelim..Bakin arkadaslar bazi arkadaslarimiz vardir ki Kurtleri hicbirini sevmezler hepsinin pkk veya terorist olarak gorurler halbulki kurtlerde bir TURK boyu.. Kurt diye birsey yok onlarda turk ama ne turku simdi hatirlamiorum. Ve sunu soleyim her gordugunuz kurt kotu birisi deildir..

Bilioruz ki bu ulke topraklarina cok kan dokuldu gerekiorsa yine bu topraklar icin kanlarini dokecek binlerce deli kanli vardir.

Saygilar Alis

technology yap'a kadar okudum. tükendim. technology ha?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 30 Ağustos 2005 06:26 tarihinde demiş ki:
Bırakalım Şovenistliğide gerçeği görelim.

Tsk el koyduğu tarih 1960-70-80

ortada ne milyar dolarlık şirketler var nede başka birşey.
Ha var zengin tüccarlar.Onlarıda TSK sallamazdı zaten.

Yıl olmuş 2005

Türkiye ihracatı 50 milyar $ ı geçmiş.
Turizm 10 milyar $ ın üstünde.
Forbes in Dünyanın en büyük 500 Şirketi arasında 50 küsür Türk Firması var.

Bugun bir shell bp Koskoca ABD yi savaşa sokabilecek güce sahipse.
Türkiye de yapabileceklerini sen tahmin et.

Ha o ABD biz vatan millet sakarya olan Türkiye yiz.Dersen
ben seni ucuz milliyetçilikle suçlarım.
Bu sene içersinde sırf sedat peker operasyonunda kaç asker açığa alındı sen bul artık.
Kurmaylar savcılar satın alınmış işte gördük herşeyi.

Paranın açamıyacağı kapı yoktur derim ben.

Bende isterim tabiki ordunun sözünün geçmesini de biraz gerçekleri görmek lazım.
Bugun MC Donalds istese Çin Ordusundan kat kat büyük ordu kurar yahu.

vallah cok yazik cok..

Askerin gucunu sanirim bilmiorsunuz kimseye hesap vermezler devlete bile.. bilgine ekonomi nekadar farketsede bir nedeni varsa darbe yapar ..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 31 Ağustos 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
Alis, 30 Ağustos 2005 05:16 tarihinde demiş ki:

technolgy yap arastir uret sat tutan yok..Burdan sonuc gelior ki egitim arastirma D&R cok onemlidir..America dunyanin en zeki insanlarina kapilarini acip arastirmalarina el koyup american patenti verior..

Saygilar Alis

technology yap'a kadar okudum. tükendim. technology ha?

yaw hizli type anla sende..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 31 Ağustos 2005 05:37 tarihinde demiş ki:
vallah cok yazik cok..

Askerin gucunu sanirim bilmiorsunuz kimseye hesap vermezler devlete bile.. bilgine ekonomi nekadar farketsede bir nedeni varsa darbe yapar ..

bana askerin gücünden bahsetme.
TSK Dünyanın en büyük güçlerinden biri.
Ama bak Batman da asker öldürenlerin cenazesi paşa paşa kaLkıyor karakollara saldırılmak isteniyor 500 kişi PKK lehine tezahurat yapıyor.

Nerde asker ? Asker bilir tabi oraya girip dağıtmaya.
Batman a yollarsın ekip bi abluka kimse hareket edemez.
Ama neden giremiyorlar.
Ab hede hödö...

ya Şovenistlik yapmayın. Gerçekleri görün.Asker gücüymüş.
500 kişi orada 40bin Kişinin katilini anarken
asker nerde ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bıze coreklenıcı degıl ışık hızlı darbe lazım

bır gunde meclısı dagıtıcaklar ondan sonrakı haftaya kut secım yapıcakalr bıtıcek 80 dekı gıbı ıktıdar a coreklenmıycekler bır genel temızlık yapıp gıdıcekler

kaldıkı turkıyeyı su an hukumetsız bıraksanız gene kendı hkendını goturucek guce sahıp 3 ayda bır temızlık olsa ulke hıcbır skeılde etkılenmez

ama 80 dekı gıbı yoentımı coreklenılıp gerıcı,sacmasapan,antıdemokratık bır anayasa getırılse ulke 40 yılda 80 yılda gıder gerıye

60 anayasası baz alınıp yenı bır anayasa yapsalar ardından dırek secım yaptırsalar ve hem dokunulmazlıklar kaldırılsa hemde aday olanların devam eden mahkemesı hakkında ıddea hede hodo varmı dıye baksalar suepr bır temızlık olur

turlu turlu darbe vardır kımı ıyıdır kımı kotu kımı ılerı goturur kımı gerı

sız gerıcı 80 darbesını gordunuz en yakın o yuzden yenı darbe olursa durumun 80 e donucegını sanıyorsunuz 12 eylul klasık bır darbe degıldı 12 eylul un ne oldugunu ogrenın bır

bırde darbelerın ulkelerı gerı goturme olayı tamamen halkın demokratık sectıgı hukumetlerı kaldırması tezıne dayanır

halkın yuzde 38 ının sectıgı hukumette demokratık degıldır bence kaldıkı o yuzde 38 ın yuzde 60 ının bugun hala devam eden davaları mahkemelerı var dokunulmazlık zırhının altında god mode on gezıyolar etrafta[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 31 Ağustos 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
said:
Alis, 31 Ağustos 2005 05:37 tarihinde demiş ki:
vallah cok yazik cok..

Askerin gucunu sanirim bilmiorsunuz kimseye hesap vermezler devlete bile.. bilgine ekonomi nekadar farketsede bir nedeni varsa darbe yapar ..

bana askerin gücünden bahsetme.
TSK Dünyanın en büyük güçlerinden biri.
Ama bak Batman da asker öldürenlerin cenazesi paşa paşa kaLkıyor karakollara saldırılmak isteniyor 500 kişi PKK lehine tezahurat yapıyor.

Nerde asker ? Asker bilir tabi oraya girip dağıtmaya.
Batman a yollarsın ekip bi abluka kimse hareket edemez.
Ama neden giremiyorlar.
Ab hede hödö...

ya Şovenistlik yapmayın. Gerçekleri görün.Asker gücüymüş.
500 kişi orada 40bin Kişinin katilini anarken
asker nerde ?

cok basit dusunuyorsun :) cok basit..

Guzel kardesim askerin gorevi nedir ? Sen bugun evinde yatiorsan rahat rahat polis sayesinde mi rahat yatiorsun ?

Orada seni rahat yasamani saglayan insanlar var bunlarda TSK askerleri ..

Batman olayina gelince sanirim sen asker polis bolgelerini bilmiorsun..Batman sehir icinde olmus bir olay Polis bolgesidir askeri ilgilendirmez bu kanunlarda var.. bukadar basit.. cede buda senin basit dusuncene bir cevap. Biraz gozlerini ac buyuk dusun.. bitek bunu diorum. Asker ab hede hodo diye kimseyi kafaya almaz T.R ye karsi duzenenlenen saldirilara kimseye bas egmez.. bunuda bil A.b mis bilmemneymis dinlemez..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Mesaj tarihi:
500 kişilik silahlı ve saldırgan terör eylemi polisi aşar. Kanunlarda asker müdahele edemez diye bişey mi var?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Yaaslınbda ben bidaha akp gelir diye pek bi ihtimal vermiorum. mesela ziraat odasında çalışıorum geliolar bi ton küfür hükümete. ama kim seçilir onuda bilemiom[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 31 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
500 kişilik silahlı ve saldırgan terör eylemi polisi aşar. Kanunlarda asker müdahele edemez diye bişey mi var?

hayir polis bolgesidir bu bir kanundur downtown polis bolgesidir suburb jandarmadir..[signature][hline]Working on Runuo save project;

Mesaj tarihi:
Ehe iyi o zaman herkes gruplaşsın binlerce kişi falan böyle saldırsanlar anasını satayım şehir içinde. Nasıl olsa polis bölgesi. Uğraşsın polis. Asker giremez nasıl olsa.

İddia ettiğimiz şeylerde biraz mantık olmalı.
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 31 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...