kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İlk sezonu indirip listeme ekledim, izlemesi inanılmaz eğlenceli bir seri... Bir kere şaşkın bir ördek, süper kahraman ve baba figürlerini birleştiren bir Chaplin olması yüzünden bile izlenebilir diyorum, öneriyorum =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hala intro şarkısı playlistimdedir :) "Lets play dangerous"[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 unutmuşum onu ben ya hehe çok karizmaydı :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nerden cekebılıyoruz DWD ı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lets get dangerous?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ehehe bana yaşlanıyorsun diyorsun yani Lopeth[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sakar kahraman[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Wispy, 23 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Ehehe bana yaşlanıyorsun diyorsun yani Lopeth kendimden şüphelendim de ehüheüe[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Viktor, 23 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: nerden cekebılıyoruz DWD ı Rewindtv.net adresinde Torrentleri var.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çok uzun zamandır televizyonda yok di mi bu? Hatırladım da ne çok izlerdim...[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ahea süperdi ya bu başlıkla yeniden aklıma geldi. Mor pelerini falan, hakikaten izlemek lazım büyümüş halimizle de. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 lunchbag dı pılotun adı eheh rahmetlı babamla her gun oturur zaplıyarak bauk cızgıfılmlerın bıtmesını bekler sonrada bunu ızlerdık hatta babam evde benı eglendırmek ıcın megavolt gelıo cısss fılan yapardı sabahları uykudan Dark wıng dark gelıyorrr kalkkk boru tabancasını dayadı burnuna dıye bardak fılan dayardı suratıma ızlemeye ıcım elvermıor hala ama cokta sevıyorum DWD yı off kafam karman corman ızlesem babamla ızledıgım ve sakalaştıgımız bolumler aklıma gelıcek hungur şakır olucam gulmem gereken yerde[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yumurta kafalı kötü adamlar vardı ben onları sewiyodum ne günler be heheyt :)[signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 24 Ağustos 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Süperdi küçükken hep seyrederdim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bi de bunun cadı sevgilisi vardı ailesi falan,ateride bi oyunu vardı bitircem diye kafayı yiyodum ama sonunda bitirmiştim :)[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "Ben gecelerin yargıcıyım" muhabbeti falan. Unutulmazlar arasındadır.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya bi keresinde de boyle gene dumanlar esliginde pelerinine sarilmis cikti ve "ben ilk bulusmanda cikan sivilceyim" dedi. o gun yerlere yapisip kalmistim gulmekten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o girişler süperdi zaten[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet Ya DW Mükemmeldi Yaf...Elinde Bulunan Arkadaş Varsa Benle Paylaşsın...İzlemek İstiyorum..Cok...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bana ulaşabilirsin...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 DC Comics'in Batman'ı yaratırkenki en büyük ilham kaynağı olduğu herkesçe bilinmeyen The Shadow'un ( ki Russel Mulcahy'nin Shadow filmi ayrı güzeldir ) parodisi gibi geldi bana.Yine de Disney'in Gargoyles ile birlikteki en iyi işlerinden biri kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 süperdir cidden bu seri, çizgi-roman parodisi olarak son derece başarılıdır. tv'de kaçırmadan izlerdim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar