Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkwing Duck...

kymophobia

Öne çıkan mesajlar

İlk sezonu indirip listeme ekledim, izlemesi inanılmaz eğlenceli bir seri...

Bir kere şaşkın bir ördek, süper kahraman ve baba figürlerini birleştiren bir Chaplin olması yüzünden bile izlenebilir diyorum, öneriyorum =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 23 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
nerden cekebılıyoruz DWD ı

Rewindtv.net adresinde Torrentleri var.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

lunchbag dı pılotun adı eheh
rahmetlı babamla her gun oturur zaplıyarak bauk cızgıfılmlerın bıtmesını bekler sonrada bunu ızlerdık hatta babam evde benı eglendırmek ıcın megavolt gelıo cısss fılan yapardı
sabahları uykudan Dark wıng dark gelıyorrr kalkkk boru tabancasını dayadı burnuna dıye bardak fılan dayardı suratıma
ızlemeye ıcım elvermıor hala ama cokta sevıyorum DWD yı off kafam karman corman ızlesem babamla ızledıgım ve sakalaştıgımız bolumler aklıma gelıcek hungur şakır olucam gulmem gereken yerde[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Ya DW Mükemmeldi Yaf...Elinde Bulunan Arkadaş Varsa Benle Paylaşsın...İzlemek İstiyorum..Cok...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

süperdir cidden bu seri, çizgi-roman parodisi olarak son derece başarılıdır. tv'de kaçırmadan izlerdim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...