AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Arkadaşlar yıllardır izliyoruz. Eminim yıllarcada izliyecez. Omo,Kosla,Marc,Mr Msle,..vs.vs gibi bi sürü marka. Tamamda reklamlar hep aynı. - Evettt ben şimdi bu lekeyi dahada zor hale getirecemmm. Hayırrrr..! Durr naaptın? -Şimdi x önce elbiseye sonra hödö ölçek makineye atıyoruz Ayyy inanmıyorum. -Bakınnn eskisinden daha beyazz. Bundan sonra hep x kullanıcam. :P Veya'da çocuk elini klozete sokar. -Ayyyy oğlum aids olacak. Korkmayın hanfendi. Bakın burda x var zıçtıktan sonra x atın hasta olmazsınız. Çocuğunuzu düşünün -Çocuğum için x kullanıyorum. Mutluyum. Bizi hep bu repliklerle keklediler. Tamam 1-2 inanmışlığımız var fakat bunlar bizi iyice enayi sandılar ki yıllardır değişmedi reklamları. Siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çamaşır suyu firmalarından yaratıcılık bekliyoruz.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Aynen öyle valla.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ne çamaşır suyu ne de çamaşır deterjanı reklamlarında yaratıcılık yok, hala "benimki daha iyi yıkar" mantığı. Sadece omo'nun yaptığı "kirlenmek güzeldir" reklamları biraz farklı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Dinlerin yerini alan yeni inanç sisteminin bilim olduğundan yola çıkarsak çamaşır suyu reklamlarının son stratejisi olarak izleyicinin hayatı boyunca duymadığı abuk sabuk terimler savurarak beyin bilmemnetmesine uğratarak ürünün iyiliğini justify etme çabası belli eğitim düzeyinin altındaki insanlarda gayet işe yarıyor emin olun. Yeni hedehödö stramasonconconlu! Stramasonconcon tanecikleri kıyafetlerini yırtılmaya karşı koruyor![signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Şampuğan reklamlarının da yaratıcılıkta aşağı kalır yanı yok. Hatta barda gitaristin saçları güzel olan mazput kıza yazılıp, saçları elektriklenen tikilere yüz çevirdiği reklam eşsiz.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Keza tüm reklamlar öyle. Bunlara bi yenilik gelmesi düşüncesindeyim.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ay nefret ediorum bu reklamlardan.Hele kosladaki gerzek kadını gördüğümde kafa atasım gelio... Off baska reklam bulsunlar yoksa ölene kdr çamaşır suyu kullanmicam...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1000 kere reklam yaptılar çocukluğumdan beri aynı reklam Ayy yapma Bakın şimdi tertemiz Teşekkürler bilmemne artık arkadaşlarımada tavsiye edicem Hele ayşe teyzesi yok mu .. Superman katili[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya,Mr Msle reklamlarına haksızlık ediyorsunuz ben onları çok seviyorum ordaki çiroz adamı falan..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 En son ayşe teyze yi kaçırdılar işte daha ne yaratıcılığı istiyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ayşe teyzeye bir dur denilmeli artık.[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hmm ayşe teyzeyi tamamen unutmuşum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 rejoice mıydı neydi ( ricoys :D ) reklamları yine güzeldi el ifalan takılıodu sırtındaki kepee beni yıka yazıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bide makinayı kirece karşı koruyanlar var onlarda süper tamirci fırça kayıyo niye kullanmadın bunu diye bunu kullansan makinenin rezistansı 10 yıl salam kalır falan diyo ama ürüne 10 yıl verilen parayla yeni bi çamaşır makinesi alınabiliyor bu arada rezistans çamaşır makinasının en ucuz yedek parçası olan bölümüymüş onu öğrendim :D:D:D allahım nası bi reklam nası bi ironi?[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Calgon zaten aşmış bir marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bi ara gözcü gastesi ekonomik bilgiler veriyordu, halkın gazetesi ayağına. Orada yazıyordu, bir yıllık Calgon masrafıyla 4 kez reziztans değiştirilebiliyormuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patates Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 O ayşe abla varya, burda olsa, öyle bir parçalarım ki o kadınıda reklamın senaristinide. Televizyonda en son o oynarken uçan kafayla girdim ekrana o zamandır seyredemiyorum bişi. Sincity seyreden varsa, orda yellow bastardın beynini ezme sahnesini, ayşe ablayla canlandırmak istiyorsunuzdur dimi? Yada şı sinekler CIZZIRT diye kızartan aletler varya, onu ayşe abla ve bütün çamaşır reklamlarında oynayan kadınlar için yeniden dizayn etsek. "Gitti gömlek!" CIZZIRT[signature][hline]Sacré Bleu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ayşe teyze kaçırıldı diye sevinen arkadaşların desteğiyle yok edicez çamaşır suyu reklamlarını..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ayşe teyzonun kaçırıldığını ilk gördüğümde şu geldi aklıma; " Ayşe Kaçırıldı Peki Şimdi ne olacak ? " Reklam bitti ve tabi ki ben mükemmel bir son ayarladım hatta senariste yollayacam uygulasın. Ayşe teyzo kaçırılan 2 abaza tarafından cezavüz ediliyor ve ayşe teyzo ölüyor reklamda bitiyor. Göndersem mi ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 OMO ve Rejoice reklamlarını takdir ediyorum. Onlar gayet yaratıcı. Özellikle OMO'nun "Kirlenmek Güzeldir" serisinde ki çekimler çok kaliteli.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi kadının biri çamura göğüsleme atlıyordu ya...bide ağzı bir karış açık..dişleri ağzı vs. çamur oluyordu..tiskiniyorum o çamurlu reklamlardan ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gerçekten çok klişe şeyler. Carrtt ayşe teyze. vs.vs[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar