Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çamaşır Suyu Reklamları?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yıllardır izliyoruz. Eminim yıllarcada izliyecez.
Omo,Kosla,Marc,Mr Msle,..vs.vs gibi bi sürü marka. Tamamda reklamlar hep aynı.

- Evettt ben şimdi bu lekeyi dahada zor hale getirecemmm.
Hayırrrr..! Durr naaptın?
-Şimdi x önce elbiseye sonra hödö ölçek makineye atıyoruz
Ayyy inanmıyorum.
-Bakınnn eskisinden daha beyazz.
Bundan sonra hep x kullanıcam. :P

Veya'da çocuk elini klozete sokar.
-Ayyyy oğlum aids olacak.
Korkmayın hanfendi. Bakın burda x var zıçtıktan sonra x atın hasta olmazsınız. Çocuğunuzu düşünün
-Çocuğum için x kullanıyorum. Mutluyum.

Bizi hep bu repliklerle keklediler.
Tamam 1-2 inanmışlığımız var fakat bunlar bizi iyice enayi sandılar ki yıllardır değişmedi reklamları.

Siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Sosyal ağlarda paylaş

Ne çamaşır suyu ne de çamaşır deterjanı reklamlarında yaratıcılık yok, hala "benimki daha iyi yıkar" mantığı. Sadece omo'nun yaptığı "kirlenmek güzeldir" reklamları biraz farklı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Dinlerin yerini alan yeni inanç sisteminin bilim olduğundan yola çıkarsak çamaşır suyu reklamlarının son stratejisi olarak izleyicinin hayatı boyunca duymadığı abuk sabuk terimler savurarak beyin bilmemnetmesine uğratarak ürünün iyiliğini justify etme çabası belli eğitim düzeyinin altındaki insanlarda gayet işe yarıyor emin olun.
Yeni hedehödö stramasonconconlu! Stramasonconcon tanecikleri kıyafetlerini yırtılmaya karşı koruyor![signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

1000 kere reklam yaptılar çocukluğumdan beri aynı reklam

Ayy yapma
Bakın şimdi tertemiz
Teşekkürler bilmemne artık arkadaşlarımada tavsiye edicem

Hele ayşe teyzesi yok mu .. Superman katili[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

bide makinayı kirece karşı koruyanlar var onlarda süper tamirci fırça kayıyo niye kullanmadın bunu diye bunu kullansan makinenin rezistansı 10 yıl salam kalır falan diyo ama ürüne 10 yıl verilen parayla yeni bi çamaşır makinesi alınabiliyor bu arada rezistans çamaşır makinasının en ucuz yedek parçası olan bölümüymüş onu öğrendim :D:D:D

allahım nası bi reklam nası bi ironi?[signature][hline]don't panic!
Sosyal ağlarda paylaş

O ayşe abla varya, burda olsa, öyle bir parçalarım ki o kadınıda reklamın senaristinide. Televizyonda en son o oynarken uçan kafayla girdim ekrana o zamandır seyredemiyorum bişi. Sincity seyreden varsa, orda yellow bastardın beynini ezme sahnesini, ayşe ablayla canlandırmak istiyorsunuzdur dimi? Yada şı sinekler CIZZIRT diye kızartan aletler varya, onu ayşe abla ve bütün çamaşır reklamlarında oynayan kadınlar için yeniden dizayn etsek. "Gitti gömlek!" CIZZIRT[signature][hline]Sacré Bleu!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayşe teyzonun kaçırıldığını ilk gördüğümde şu geldi aklıma;

" Ayşe Kaçırıldı Peki Şimdi ne olacak ? " Reklam bitti ve tabi ki ben mükemmel bir son ayarladım hatta senariste yollayacam uygulasın.

Ayşe teyzo kaçırılan 2 abaza tarafından cezavüz ediliyor ve ayşe teyzo ölüyor reklamda bitiyor.

Göndersem mi ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

OMO ve Rejoice reklamlarını takdir ediyorum. Onlar gayet yaratıcı. Özellikle OMO'nun "Kirlenmek Güzeldir" serisinde ki çekimler çok kaliteli.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...