Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agustos ayı desktop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Hehe gecenlerde can sıkıntısından oynamıştım =P[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Biliyorum ya upload edemedim niyeyse. Zip mip bişey dedi yaptım yine olmadı .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

Fotoçopladım Aşk'ı
Mesaj tarihi:
Yok ya gözükmüyor istenen burdan baksın http://img385.imageshack.us/my.php?image=zbbap2qt.jpg[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...

Fotoçopladım Aşk'ı

[Bu mesaj Xaenin tarafından 25 Ağustos 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Xaenin tarafından 25 Ağustos 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Of quote yaptım edit yerine çok pardon .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...

Fotoçopladım Aşk'ı

[Bu mesaj Xaenin tarafından 25 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

[spo1=aha][/spo][signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 25 Ağustos 2005 03:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 25 Ağustos 2005 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
abi bmp... öldüüüm gelmiyo

hah geldi ohh[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka--

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
^sorunu anlayamadım mesajından ama gif e çevirsen daha hızlı upload eder.
edit:hah gelmiş tamam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 25 Ağustos 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-007-, 25 Ağustos 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
1001. mesaj

yuh ehahe cidden öehh[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka--

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 25 Ağustos 2005 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@Akerfeldt; senin resim bmp olduğu ve büyük boyutlu olduğu için öle dedim gelmiyo diye. geldikten sonra da göz gönül rahatlığıyla bi ohh çektim ;)[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka--
Mesaj tarihi:
ha gif yapiim bari upload problemi yasamıyorumda pek sallamıyodum valla buyuk boyutlu olmasını =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...