Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tank

Rock

Öne çıkan mesajlar

işini bilen her warrior aggroyu alır ama bazı rogue arkadaşlar feintin ne işe yaradığını bilmiyorlar galiba bir güzel dmg vermeye devam ediyor ve ölünce suçu tanklara yada healerlara atıyorlar , önce kendi sınıflarını öğrensinlerde sonra diğer insanlara laf atsınlar diyorum bu arkadaşlara. Tanklara birşey söylemem gerekirse , sunder atmayan tankları kınıyorum ayrıca ragelerinide ne için sakladıklarını merak ediyorum , dmglarını biraz yuksek tutsalar yaratığın sinir listesinde yuksekte olsalar aggroyu kontrol etmeleri daha kolay olucak ama işte ne yapalım elimizdekiyle idare etmeliyiz[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 30 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 30 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
rogue umda her instance a tank girerim ve taunt edemesemde verdiim dmg den aggro tutarım.staminya asıldığım için warriorlardan bile hp fazla olabiliyo.lvl 35 im şu an 1900 küsür hp var.geçen gün gnomeregan a girdiğimizde hatta ben tanklık yapmak zorundaydımda çünkü warrior bulamadıımızdan hem 28 warrior almıştık,hemde itemlarının rezaletliğinden dolayı lvl 32 priest in hp tinin yarısı kadar hp ti olmasıysı.4 lvl fark var ama 4 lvldaki gelen statlar en fazla 100 hp yapar sanırım.sonuçta warrior ın buffsız 930 hp priest in 1580 hp si olmasıydı. =)
25 level sonra LFG diye aglayacaksin IF de, bu bir
MCyi gectim, UBRS'te tankla sikiysa, bu da iki : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum dikkatinizi cektimi? Druid'lerin Tank seti türü birşey yok,çünkü talenti ve feral üzerine ve sadece str + sta yuklenmiş + def almiş bir druid warrior kadar tanklık yapar bknz : Warcraft 3 Night Elfs + kısa süreli healer olarakta warrior'dan daha fazla oyunun kaderini değiştirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wolker, 30 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum dikkatinizi cektimi? Druid'lerin Tank seti türü birşey yok,çünkü talenti ve feral üzerine ve sadece str + sta yuklenmiş + def almiş bir druid warrior kadar tanklık yapar bknz : Warcraft 3 Night Elfs + kısa süreli healer olarakta warrior'dan daha fazla oyunun kaderini değiştirebilir.

Evet yapar SM de falan.Bu kadar guild salak cunki warriorlarinin ustune titriyorlar. Ne gerek var warriora . Kapi gibi savashin kaderini deyishtiren uber duidler hiper paladinler nerf shamanlar varken..
Senin o dedinkerin 40-50 ye kadar. Ben diyorum Tank demek +Def Hp + Hede demek degil agro yaratabilmek ve onu konrol edebilmek siz hala yok duidin hp si yok shamanin bilmemnesi. Oyunu oynamiyormusunuz ezebere mi konsuhuyorsunuz anlamiyorum ki. Herkez agro ustadi tank zaten.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Valla öle warriorlar biliorum ki cok super hunterlık yapiolar.yada kendilerini öle saniolar. gecen Dstrat yaptım. cabuk olsun die raid kurdum bide warrior aldım. 2 shaman var. inanın bana warrior magein yanına gecip okla vurmaya basladı. adam dioz sen tanksın gitsene. adam 2 handed alıp kosuo ölüp gelio:) en sonunda diger shamanın tanklık yapmasına karar verdik. cok da ii yaptı tanklıgı. arada kacanlarıda hemen shockla ben aldım. bikez bile wipre yemeden bitirdik. hala inanamiom ya adam magein yanında taklıdı butun oyun. ama bu olay gibi bile olsa kimse gruba warrior varken tank die baska bisi almaz . eger cok zorunlu durumsa druid gelir anca
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri geldimi herkez tank oluyor ister istemez.Ne kadar başarılı olur tabi orası tartışılır =)
5 kişi scholo , grup çok saçma : 2 priest , 1 mage , 1 rogue , 1 shaman(hepsi lvl60 shaman level 57 haha).
Shaman tank olmayı bırak agro çekmemek için arkadan geliyo.
Eee bu durumda tank kim olcak?rogue stealthsız çıkmam abi diyo , mage ağlıyo zaten,mecbur tank bendeniz shadowpriest :P
Umutsuz başlamamıza ragmen gerçekten çok hızlı bir şekilde temizledik , bosslardada gayet rahat öldürdük.Tek wipe yedigimiz yer ise priestin basina büyüye immune iskeletler toplandı herif fade yaptı hepsi bana geldi , shield bitene kadar tanklık yaptım alnımın akıyla :P sonra bende fade koydum hepsi tekrar prieste gitti , eleman indi sonrada biz =)

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 31 Ağustos 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 31 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki:
said:
zlorwf, 30 Ağustos 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
UBRS'yi bırak. SM'de tanklasın bakalım=)

sm ye dün girdim tankladım =) ubrs işi falan hayal zaten onu biliorum.lfg ayrı bi ölüm...

yine log hatası allhım.msg Lorrotar a aittir... =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 31 Ağustos 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
Yeri geldimi herkez tank oluyor ister istemez.Ne kadar başarılı olur tabi orası tartışılır =)
5 kişi scholo , grup çok saçma : 2 priest , 1 mage , 1 rogue , 1 shaman(hepsi lvl60 shaman level 57 haha).
Shaman tank olmayı bırak agro çekmemek için arkadan geliyo.
Eee bu durumda tank kim olcak?rogue stealthsız çıkmam abi diyo , mage ağlıyo zaten,mecbur tank bendeniz shadowpriest :P
Umutsuz başlamamıza ragmen gerçekten çok hızlı bir şekilde temizledik , bosslardada gayet rahat öldürdük.Tek wipe yedigimiz yer ise priestin basina büyüye immune iskeletler toplandı herif fade yaptı hepsi bana geldi , shield bitene kadar tanklık yaptım alnımın akıyla :P sonra bende fade koydum hepsi tekrar prieste gitti , eleman indi sonrada biz =)

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 31 Ağustos 2005 10:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Risen Construct'ları da priest olarak tankladıysanız ayakta alkışlıyorum. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde)
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 31 Ağustos 2005 11:28 tarihinde demiş ki:
wowmoviesde gezinirken gördüm bi hunter bi priest king ve bütün guardlar daili dm north bitirmişler ne demek bu nerf pet ula bide giantstalkerden gelen bonusla olacak pette 260 resist :S

3 lu pullarda 1 mc . kalan 1 tane pete . Birtek sonunda zorlanmishlardir.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...