Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ud Rogue oynuyorum ambush ile açılışı yapıp sonra elime sword almak istiyorum acaba bunu yapanınız varmı bi yardım etseniz :D[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Çantan açık dursun ambushu cakar cakmaz sağ tıkla gelsin eline kılıc ben öyle çiziyodum[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 onun yerine biryerde bir macro görmüştüm daha kolay olur gibi geliyo saol[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1175 sana bu lazım o zaman[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok saol kardeş deniycem[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence hiç kasma çift sword dalmaya dagger + sword daha iyi (ben öyle kullanıyorum) ama moblara dalarken çift sword çok daha hızlı öldürmeni sağlıyor yine de en dengelisi dagger + sword[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 çok lame bir olay, yeni yamada kalkacak bu olay. rogue'lara 1, diğer sınıflara 1,5sn global cooldown gelecek silah değiştirince..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar